Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve mcanerg
Scudo
Bilgisiz fikir sahipleri beni yoruyor cidden

ne de devlet bilmez, itibardan anlamaz insanlar, yazık yazık!
Başbakan geçiyor hale bak!!!
meşazını aldım kardeşim Japonlar demokrasiden nasibini almamış

https://static01.nyt.com/images/2012/05/06/arts/06LIM1_SPAN/06LIM1_SPAN-articleLarge.jpg?quality=75&auto=webp&disable=upscale

Son zamanlarda takip ettiğim gravel bisiklet kullanıcıları (yabancılar) tekli sistemlerde ön tarafta 48-50-52T ile arkada 11-50-52T kombinlerini kullanmaya başladı. Keza kısa krank kolu (160,162mm) ve daha geniş 47-50-52mm lastik kullanıyorlar. Daha yarış odaklı kullanım için bunu tercih ediyorlar diye düşünüyorum. Zaten bir çoğunun ya alım gücü üstlerde yada marka sponsorları var. Karbon kardolar, jantlar, son teknoloji ürünler havalarda uçuşuyor. Her türlü teknik taraf bir tarafa çok sexy duruyor bisikletler al duvar vitrine koy.

ayrıca şurada da canlı yarış gösterimi devam ediyor.

Son zamanlarda takip ettiğim gravel bisiklet kullanıcıları (yabancılar) tekli sistemlerde ön tarafta 48-50-52T ile arkada 11-50-52T kombinlerini kullanmaya başladı. Keza kısa krank kolu (160,162mm) ve daha geniş 47-50-52mm lastik kullanıyorlar. Daha yarış odaklı kullanım için bunu tercih ediyorlar diye düşünüyorum. Zaten bir çoğunun ya alım gücü üstlerde yada marka sponsorları var. Karbon kardolar, jantlar, son teknoloji ürünler havalarda uçuşuyor. Her türlü teknik taraf bir tarafa çok sexy duruyor bisikletler al duvar vitrine koy.

ayrıca şurada da canlı yarış gösterimi devam ediyor.
İzlemedim hepsini ama bizim asla durma benzeri durumları vardır muhtemelen (sponsorlar en üst ekipman yağdırıyordur) ne kadar gerçekten faydalanıyorlar soru işareti
Krank kolu yol bisikleti sürenlerde de kısalıyor sanırım, gidonlar daralıyor. Karbon ''kardolar'' güzel isimmiş bu arada :D

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Bisikletimi değiştirsem mi? Aklımdan geçen bu.

Resmen delilik bu, sırtında bisikletle çıkmak ayrı delilik, bisikletle inmek apayrı bir delilik.

edit ama abone oldum, belki bir bir gün ben de denerim :)

Son zamanlarda takip ettiğim gravel bisiklet kullanıcıları (yabancılar) tekli sistemlerde ön tarafta 48-50-52T ile arkada 11-50-52T kombinlerini kullanmaya başladı.
48/52 oranla ve tombul tekerlerle toprak yolda tırmanılamayacağına göre, onlar gravelcı değil de, olsa olsa tatsubi olurlar.

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Bugün Çatalca Subaşı derede ilk wild campımı yaptım.Bir dahaki rotam yarın Yalıköyde 1 gece kamp atıcam.Gelen arkadaş olursa ordayım.

• Beğen
Tepkiler: Ricochet
Bu arada geziye çıkanlar bunun ön sağ ve soluna da takıyor
Gscilerin büyük çoğunluğu "çanta fetişizmi" yaşıyor. Takanların çoğu geziye değil de kaldırıma çıkınca mutlu oluyor. :ssrtcbya:

@ali_ihsan21 Sen Gsci olsaydın bu gruptan ayrı, gerçekten çantanın hakkını veren grupta olurdun.

• Beğen
Tepkiler: MutluGezgin
Hamilton yine Hamiltonlığını yaptı

• Beğen
Tepkiler: megadeth
Gscilerin büyük çoğunluğu "çanta fetişizmi" yaşıyor. Takanların çoğu geziye değil de kaldırıma çıkınca mutlu oluyor. :ssrtcbya:

@ali_ihsan21 Sen Gsci olsaydın bu gruptan ayrı, gerçekten çantanın hakkını veren grupta olurdun.
geçenlerde 10 kiloluk çiçek toprağı torbasından iki tane öne, arkaya tahin pekmez beyaz peynir ve biraz sebze yüklendim. bisikletin 125 kg olan limitini aştım bana mısın demedi. ama rekor Bianchi dağ bisikletinde 35 kg'lık kalın bir branda getirdim onunla nalbur ile beraber yükleyebildim arkaya.

48/52 oranla ve tombul tekerlerle toprak yolda tırmanılamayacağına göre, onlar gravelcı değil de, olsa olsa tatsubi olurlar.
Tatsubi olmayı küçümser gibi olduğunu gördüm. :snzdglsn:
Tatsubicilik bir yaşam tarzıdır. Anlatılmaz yaşanır.:ssrtcbya:

Katlanır bisikletim, 100 kg beni ve 19 litre damacanayı taşıyor bir gün kıracam sanırım.

Tatsubi olmayı küçümser gibi olduğunu gördüm. :snzdglsn:
Tatsubicilik bir yaşam tarzıdır. Anlatılmaz yaşanır.:ssrtcbya:
yaşasın hür bağımsız tombul teker seven tatsubiler :hhhhhh: ( biiskletçimle konuşup olabilecek en kalın lastikleri takacağım yeni gravele )

yaşasın hür bağımsız tombul teker seven tatsubiler :hhhhhh: ( biiskletçimle konuşup olabilecek en kalın lastikleri takacağım yeni gravele )
Çok yanlış anlamışsın olayı. 38 mm lastikli gravel ile tatsubi felan olunmaz. :ckskc:

Bizim tatsubi kabilesi bunları kullanıyor.
dsc_0448.jpg

Buna binmediğin sürelerde de yan gelip yatıp bisikletforumda geyik yapman lazım.

• Hahaha
Tepkiler: suyunsesi
Geri