Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Scudo
Sözcü, Halk, Tele 1 ve Now Tvye çok ağır cezalar vermişler. Şaşırdık mı hayır. Burası özgür bir ülke(!)

En iyisi mi A Haber izleyeyim. Ey A Haber ve yandaşlar "Pembe g*tlü maymun" belgeseli felan göstermeyin, sevmiyam.

İnsanları dövüyorlar sonra da tutukluyorlar ses yok, gazetecileri tutukluyorlar insanlara ulaşmasın diye olaylar, yine ses yok, adalet birimindekiler kafalarına göre karar veriyor ses yok ve yine ülkenin yöneticileri halkı tehdit ediyor ses yok. Sonra da gelmiş diyor ki diktatörel bir düzen yok, işte anneye küfür, işte camiye işediler, işte asit attılar gider böylece. Rezilsiniz be rezil...
1743093990933.png

Türkçe altyazı olaydı iyiydi. Ben var ingilizce bilmemek.😅
Futbol takımımız kaybederse karşı takımın köyünün tüm koyun sürüsünü kebap yaparız.

google translate

• Hahaha
Tepkiler: M.İhsan
Kaçarken de gördüm ama videosunu paylaşamadım. Polis pokemon avında :komik: :komik: :komik: .

1743103171796.png

İngilizce'de okuduğunu anlamak için 2 temel teknik vardır:
Birincisi "Scanning" yani tarama. Pasajı tarayarak yakalamaya çalışırsın.
İkincisi de "skimming" Pasajın ana fikrini, ana temasını çıkarırsın, anlamadığın yeri de bu anafikir ile çözersin.
Şimdi buraya uygulursak. Hiç öyle bire bir çevirmeye gerek olmadan yukarıda anlatılmak isteneni anlatayım.

"Eğer ki aganın keyfini kaçırırsan; hem ayranını dökerler hem de tatsız şeyler yaşatırlar" :krktm:

Türkçe alt yazı ve konu Cemal Ç. olunca aklıma direkt bu şarkı geldi 3 gündür kafamda çalıyor. Şarkı ayrı söyleyen ayrı güzel.

Ben bu hayattaki en büyük acıyı İstanbul havalimanında Lagavulin 16 yıllık 1ltlik şişeyi kırdığım gün yaşadım :D bunlar koymuyor artık :)

ahh be oldu mu bu şimdi :( içim cızzz etti

@Spartiat hocamızdan haber alan var mı? Aralıktan beri yazmıyor.

• Beğen
Tepkiler: HaLiL_27
@Spartiat hocamızdan haber alan var mı? Aralıktan beri yazmıyor.
Özelden soru sordum sağolsun cevapladı ama klavyesini bizden esirger oldu, umarım olumsuz bir durumu yoktur. Zira forumda güven ve bilgi abidesi benim gözümde.

Adamın dünyadan haberi yok , dünya görüşüm diye cümleye başlamış. Hatta yaşadığı ülkeden bile haberi yok.

• Beğen
Tepkiler: TOOL ve MakRo
Gerçekçi gelmedi. Neden? Çünkü eeeeyyyy UAE, sen kimsin ya? Sarayın masraflarıyla yarışmak, Fransa'da yarışmaya benzemez. :tskler:

Cumhurbaşkanlığı bütçesi 2024: 12,283,843,000 ₺ = 300,028,015 €
Cumhurbaşkanlığı bütçesi 2025: 16,928,146,000 ₺ = 413,463,282 €

UEA Bisiklet takımı tahmini 2024 bütçesi: 60,000,000 € ((link))
Tek başına Tadej Pogacar, 2024 yılında, takımdan 6,300,000 € kazanmış.

Pogacar 'ın kazandığı fiyatın milyon olduğunu bilmesem üstteki rakamlarda hata ile fazladan basamak ekledin sanarım. İlk başta düşündüm acaba 413bin mi yoksa milyon mu diye ama 413bin nedir ki itibardan tasarruf olmaz.

• Beğen
Tepkiler: TOOL
Geri