hamlet2006
Cırbağa dedesi
- Tepki
- 34.783
- İsim
- Süleyman
- Başlangıç
- 1986—87
- Bisiklet
- Scott
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
İnsanları dövüyorlar sonra da tutukluyorlar ses yok, gazetecileri tutukluyorlar insanlara ulaşmasın diye olaylar, yine ses yok, adalet birimindekiler kafalarına göre karar veriyor ses yok ve yine ülkenin yöneticileri halkı tehdit ediyor ses yok. Sonra da gelmiş diyor ki diktatörel bir düzen yok, işte anneye küfür, işte camiye işediler, işte asit attılar gider böylece. Rezilsiniz be rezil...
Türkçe altyazı olaydı iyiydi. Ben var ingilizce bilmemek.😅
Futbol takımımız kaybederse karşı takımın köyünün tüm koyun sürüsünü kebap yaparız.Türkçe altyazı olaydı iyiydi. Ben var ingilizce bilmemek.😅
İngilizce'de okuduğunu anlamak için 2 temel teknik vardır:Türkçe altyazı olaydı iyiydi. Ben var ingilizce bilmemek.😅
Türkçe alt yazı ve konu Cemal Ç. olunca aklıma direkt bu şarkı geldi 3 gündür kafamda çalıyor. Şarkı ayrı söyleyen ayrı güzel.Türkçe altyazı olaydı iyiydi. Ben var ingilizce bilmemek.😅
Bizde buna Hacer diye lakap takarlar ve sonra da hiç hoş olmayan olaylar gelişir...Acer elektrikli bisiklet
Ben bu hayattaki en büyük acıyı İstanbul havalimanında Lagavulin 16 yıllık 1ltlik şişeyi kırdığım gün yaşadımbunlar koymuyor artık
![]()
Özelden soru sordum sağolsun cevapladı ama klavyesini bizden esirger oldu, umarım olumsuz bir durumu yoktur. Zira forumda güven ve bilgi abidesi benim gözümde.@Spartiat hocamızdan haber alan var mı? Aralıktan beri yazmıyor.
Gerçekçi gelmedi. Neden? Çünkü eeeeyyyy UAE, sen kimsin ya? Sarayın masraflarıyla yarışmak, Fransa'da yarışmaya benzemez.
Cumhurbaşkanlığı bütçesi 2024: 12,283,843,000 ₺ = 300,028,015 €
Cumhurbaşkanlığı bütçesi 2025: 16,928,146,000 ₺ = 413,463,282 €
UEA Bisiklet takımı tahmini 2024 bütçesi: 60,000,000 € ((link))
Tek başına Tadej Pogacar, 2024 yılında, takımdan 6,300,000 € kazanmış.
Ben kendi bastığım seleye ve kaska güvenemezdim muhtemelen.
Ben de senin bastığına güvenmezdim muhtemelenBen kendi bastığım seleye ve kaska güvenemezdim muhtemelen.