Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

• Hahaha
Tepkiler: seko35.50
Scudo
Yaşamaya değer hiç bir şey göremiyorum, sürekli kendimi varoluşsal düşüncelerde buluyorum, daha korkunç olanı da bu durumun sonunun pek parlak olmadığı... Ben bu durumda ne yapabilirim peki? -düşünceler ya da farkındalıklar insanın kendi elinde olan şeyler değil. Bazen sadece düşünürsünüz, neticede bizi hayvanlardan ayıran şey tam olarak da budur

İstanbul üniversitesi Ekrem İmamoğlunun diplomasını iptal etti. Demokrasi ve akademi adına utanç verici bir gün.

TC

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ

Kamuoyu Duyurusu:

Üniversitemiz Yönetim Kurulu’nun 18 Mart 2025 tarih ve 61. toplantısında alınan 3 sayılı karar ile; İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın 24.02.2025 tarih ve 2025/44681 soruşturma sayılı ve ekinde yer alan Yükseköğretim Denetleme Kurulu Başkanlığı'nın 17.02.2025 tarih ve E-68918934-663.08[2024/519-04-R]-12 sayılı “Araştırma Raporu”nda yer alan tespitler çerçevesinde Üniversitemizde görevlendirilen İnceleme Komisyonu tarafından hazırlanan rapor uyarınca, Yükseköğretim Kurulu kararlarına ve mevzuatın aradığı şartlara aykırı olarak 1990 yılında Üniversitemiz İşletme Fakültesi İngilizce programına usulsüz yatay geçiş yapan 38 kişiden kaydı silinen 10 kişinin yatay geçiş kararlarının; geri kalan ve Yükseköğretim Denetleme Kurulu Başkanlığı'nın “Araştırma Raporu”nda adı geçen kişi dahil mezun olan 28 kişinin yatay geçiş kararlarının ve bu kararlara dayalı olarak bu kişilerin elde ettikleri mezuniyetlerin ve diplomaların “yokluk” ve “açık hata” gerekçeleriyle geri alınmak suretiyle iptal edilmesine; Üniversitemizin tüm fakültelerinde yapılmış olan yatay geçişlerle ilgili inceleme ve araştırmalara devam edilmesine ve akabinde gerekli iş ve işlemlerin tesis edilmesine karar verilmiştir. Alınan karar ve bu karara dayanak teşkil eden bütün bilgi ve belgeler İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na ve Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’na (YÖK) ivedilikle gönderilecektir.

Saygılarımızla.

Son düzenleme:
Aklımızla alay eder gibi seçimi iptal ettiler 2019'da, hem de zarftaki bir pusulayı geçerli kabul edip diğerini usulsüz sayarak, diploma nedir ki?

Memlekette olan biten şeylerden bahsedip forum kurallarına ters düşünce, yazdığımız şeyler çöp kutusunun dibini boyluyor.

Öyleyse gelin Dünya'nın geri kalanına bir bakış atalım:

Gl9L9NRXUAAcRCR.jpeg

Polonya dışişleri bakanından "küçük adam" diye bahseden ayarsız zengin Musk için İngiltere'nin dört bir yanında şöyle posterler asılıyor. Avrupa'daki Tesla satışları çakılır, insanlar Cybertruck kamyonetlerinin kasasına bile Toyota yazdırırken, bizdeki ilkeli duruş sayesinde ülkemizde zirve yapmış durumda.

"Putin abinin ayakkabısını elimizle yalamamız lazım" diyen eski ordu milletvekili Trump, selefi Biden'ın otomatik imza makinesi kullanarak imzaladığı kararnamelerin geçersiz olduğunu ilan etti. Sonraki hamlesinin Biden'ın diplomasını iptal ettirmek olabileceği konuşuluyor.

Çin başkanı Xi Jinping kankisi Putin'e Ukrayna'daki işi bittiyse enkazı temizleyip inşaata başlayabileceğini bildirdi. Son üç yıldır oralara da beton dökme hayaliyle yanıp tutuşan Mehmet Cengiz'in bu habere çok bozulduğu, Türk Milleti'nden sonra Xi Jinping'in de orasına koyacağını söylediği belirtiliyor.

Memlekette olan biten şeylerden bahsedip forum kurallarına ters düşünce, yazdığımız şeyler çöp kutusunun dibini boyluyor.

Öyleyse gelin Dünya'nın geri kalanına bir bakış atalım:

325631 dosyayı görüntüle

Polonya dışişleri bakanından "küçük adam" diye bahseden ayarsız zengin Musk için İngiltere'nin dört bir yanında şöyle posterler asılıyor. Avrupa'daki Tesla satışları çakılır, insanlar Cybertruck kamyonetlerinin kasasına bile Toyota yazdırırken, bizdeki ilkeli duruş sayesinde ülkemizde zirve yapmış durumda.

"Putin abinin ayakkabısını elimizle yalamamız lazım" diyen eski ordu milletvekili Trump, selefi Biden'ın otomatik imza makinesi kullanarak imzaladığı kararnamelerin geçersiz olduğunu ilan etti. Sonraki hamlesinin Biden'ın diplomasını iptal ettirmek olabileceği konuşuluyor.

Çin başkanı Xi Jinping kankisi Putin'e Ukrayna'daki işi bittiyse enkazı temizleyip inşaata başlayabileceğini bildirdi. Son üç yıldır oralara da beton dökme hayaliyle yanıp tutuşan Mehmet Cengiz'in bu habere çok bozulduğu, Türk Milleti'nden sonra Xi Jinping'in de orasına koyacağını söylediği belirtiliyor.
Ona ben de çok şaşırıyorum bizde etik duruş sıfırı, Avrupada satışlar düşmüş deyince altına bizim millet iyi bize göndersinler ucuza alalım yazmıştı.

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
Ona ben de çok şaşırıyorum bizde etik duruş sıfırı, Avrupada satışlar düşmüş deyince altına bizim millet iyi bize göndersinler ucuza alalım yazmıştı.
Yokluk ve omurgasızlık psikolojisi 🤷‍♂️

Yokluk ve omurgasızlık psikolojisi 🤷‍♂️
çünkü fakirlik hiç bir zaman sadece parasızlık değil, varlığın olmadığı yerde etik, düzen, iç bir şey olmaz.

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve Ricochet
Yıllar önce şöyle bir şey okumuştum:

"Turistlere karşı misafirperver olduğumuz söylenir. Biz turistin erkeğini kazıklamak, kadınını da düdüklemek için severiz."

Misafirperverlik: Turist kazıklama
Anadolu irfanı: Müge Anlı
Ahlak/etik: Rabbena, hep bana

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve firestone
Şaşırma duygumun ırzına geçtiler, artık hiçbir şeye şaşırmıyorum bile.
tumblr_nxbsk7lbsT1tprfv0o1_640.jpg
Kaç gündür ortalıkta yoktum. Nerede bu kedi diyenlere selam olsun.
Screenshot_20250319_003434_com.instagram.android.jpg

mosso 1821 sele ölçülerini verebilecek birisi var mı?

Sosyal medyaya bi mola vermişiz sanırım yine, sabahtan beri giremiyorum hiç bi platforma.

Sosyal medyaya bi mola vermişiz sanırım yine, sabahtan beri giremiyorum hiç bi platforma.
Allah razı olsun Reis'ten yanlış bir şeyler yazıp, çizip insanların başının belaya girmesini istemiyor, bizi koruyor.

ne yapacaz be kamil ?

Neler oluyor hayatta
Bir de şu rüya gerçek olsa olsa
Sabah olup uyanınca herşey aynı kalsa...

Geri