P1n0ky0
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 1.499
- İsim
- Pin Okyo
- Başlangıç
- 1982—83
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Ben Buket için Malatya'daki kayısı tarlalarımı satarım...Seninki çıkmış yine@Mehmet Altuğ
Kayısı bahçesi diyelimBen Buket için Malatya'daki kayısı tarlalarımı satarım...
İşte bu açıda bir bisiklet özellikle tırmanışlarda pek iyi olmaz. O yüzden pedala gerek olmadığını düşünüyorum. 😅
Ya şu yolun güzelliğine bak...Alaincourt, France
325563 dosyayı görüntüle
Dipçe: İş arkadaşımın biri işi bırakıp dönerci açmıştı. İki aydır ha bugün, ha yarın derken fırsatım olmadı. Dün kendimi gazlayıp iftar için oraya gideyim dedim. Yaklaşık 40 km yol uzun süre böyle kanal kenarından.
Neredeyse 2 saat bisiklet sürüp Chauny 'ye vardıktan sonra arkadaşı aradım ve evdeyim dedi. 🤣 Lokantayı açmayacakmış. Bir ton fırçaladım ekmek teknesi hemde cumartesi kapatılmaz diye. 😅
Neyse, gidip KFC'de iftar yapıp döndüm demek isterdim ancak ışığı sağlam bağlamamışım. Yeri aydınlatmaya başladı. Dönüş yolumda pek aydınlık olmadığı için ne yazık ki trenle döndüm.
Canal kenarı olduğu için böyle. Gerçi oturduğum yerden kahve içmeye gidilecek bir yolda var. O da canal yanı ve daha kıvrımlı, görsel zevki yüksek, daha eğlenceli bir yol.Ya şu yolun güzelliğine bak...
Canım Adanam nasıl da bu anlattıklarından çok uzak 😩Canal kenarı olduğu için böyle. Gerçi oturduğum yerden kahve içmeye gidilecek bir yolda var. O da canal yanı ve daha kıvrımlı, görsel zevki yüksek, daha eğlenceli bir yol.
Mükemmel bir kahve sürüşü yolu. B noktasında restaurant, café var. Hemde genelde balık tutulan bir yer olduğu için doğayla içiçe.
325595 dosyayı görüntüle
Türkiye'de de bu gibi güzel ayarlamalar yapılabilir. Zor ama gerçekten olabilir. Hatta hayli zor. 😔Canım Adanam nasıl da bu anlattıklarından çok uzak 😩
Geçen gün taşladı attı veletler ana yolda bisiklet sürerken 🤬Türkiye'de de bu gibi güzel ayarlamalar yapılabilir. Zor ama gerçekten olabilir. Hatta hayli zor. 😔
Steve Jobs'ı okumuştum çok güzeldi. Elon'u da okurum ilk fırsatta.Walter isaacson nam keferenin yazdığı biyografileri okumanızı öneririm. Elon Musk delisinin hayatını okudum. Ben teslaya binmem aga. O kadar söyliim
Bunlar tehlikeli şeyler!Ben bugün çalıştığımız mezarlıkta bir üzerinde demir bir haç olan mezarın içine düştüm. Mezardan çıkıp kırılan demir haçı mezarın üzerine koydum. 😄
siz de nasıl kuvvetli bir iman varsa, demirden haçı kırıyor. sübhanallah, ibretlik bir anektot.Ben bugün çalıştığımız mezarlıkta bir üzerinde demir bir haç olan mezarın içine düştüm. Mezardan çıkıp kırılan demir haçı mezarın üzerine koydum. 😄