Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Walter isaacson nam keferenin yazdığı biyografileri okumanızı öneririm. Elon Musk delisinin hayatını okudum. Ben teslaya binmem aga. O kadar söyliim

• Beğen
Tepkiler: MutluGezgin
Scudo
Hiç bir şeyden keyif almıyorum, sizde de böyle mi bilmiyorum ama durum bu bende. Bu ülke gerçekten hard modda oynanıyor, bazen nefes almakta zorlanıyorum

• Beğen
Tepkiler: mcanerg
Aga öyle yeni hesap açtım önceki niye kayboldu bilmiyorum ama😅
Neyse aklımda 2024 xc150 yi xc 1000 ayarına getirmek var viteste cues sistemine falan geçtim sırada maşa varda uygun birşey arıyorum maşa konusunda

Alaincourt, France
325563 dosyayı görüntüle

Dipçe: İş arkadaşımın biri işi bırakıp dönerci açmıştı. İki aydır ha bugün, ha yarın derken fırsatım olmadı. Dün kendimi gazlayıp iftar için oraya gideyim dedim. Yaklaşık 40 km yol uzun süre böyle kanal kenarından.
Neredeyse 2 saat bisiklet sürüp Chauny 'ye vardıktan sonra arkadaşı aradım ve evdeyim dedi. 🤣 Lokantayı açmayacakmış. Bir ton fırçaladım ekmek teknesi hemde cumartesi kapatılmaz diye. 😅
Neyse, gidip KFC'de iftar yapıp döndüm demek isterdim ancak ışığı sağlam bağlamamışım. Yeri aydınlatmaya başladı. Dönüş yolumda pek aydınlık olmadığı için ne yazık ki trenle döndüm.
Ya şu yolun güzelliğine bak...

Ya şu yolun güzelliğine bak...
Canal kenarı olduğu için böyle. Gerçi oturduğum yerden kahve içmeye gidilecek bir yolda var. O da canal yanı ve daha kıvrımlı, görsel zevki yüksek, daha eğlenceli bir yol.
Mükemmel bir kahve sürüşü yolu. B noktasında restaurant, café var. Hemde genelde balık tutulan bir yer olduğu için doğayla içiçe.

Screenshot_20250317_092425_Komoot.jpg

Canal kenarı olduğu için böyle. Gerçi oturduğum yerden kahve içmeye gidilecek bir yolda var. O da canal yanı ve daha kıvrımlı, görsel zevki yüksek, daha eğlenceli bir yol.
Mükemmel bir kahve sürüşü yolu. B noktasında restaurant, café var. Hemde genelde balık tutulan bir yer olduğu için doğayla içiçe.

325595 dosyayı görüntüle
Canım Adanam nasıl da bu anlattıklarından çok uzak 😩

Canım Adanam nasıl da bu anlattıklarından çok uzak 😩
Türkiye'de de bu gibi güzel ayarlamalar yapılabilir. Zor ama gerçekten olabilir. Hatta hayli zor. 😔

• Üzgün
Tepkiler: Alazarhus
Walter isaacson nam keferenin yazdığı biyografileri okumanızı öneririm. Elon Musk delisinin hayatını okudum. Ben teslaya binmem aga. O kadar söyliim
Steve Jobs'ı okumuştum çok güzeldi. Elon'u da okurum ilk fırsatta.

Ben bugün çalıştığımız mezarlıkta bir üzerinde demir bir haç olan mezarın içine düştüm. Mezardan çıkıp kırılan demir haçı mezarın üzerine koydum. 😄

Ben bugün çalıştığımız mezarlıkta bir üzerinde demir bir haç olan mezarın içine düştüm. Mezardan çıkıp kırılan demir haçı mezarın üzerine koydum. 😄
Bunlar tehlikeli şeyler! :D

• Hahaha
Tepkiler: Cemal Ç.
siz de nasıl kuvvetli bir iman varsa, demirden haçı kırıyor. sübhanallah, ibretlik bir anektot.

Eskiden gençtim aptal birini görünce şaşırıyordum, sonra çok fazla insanla temasım oldu artık zeki birini görünce şaşırıyorum

Geri