Yapılanın ne kadar yanlış olduğundan şüphe duymamakla beraber ülkesine bağlı gerçek milliyetçi insanların örnekteki dallamalarla bir safta tutulmaması gerektiği kanısındayım. Milliyetçilik kavramı altına sığınan bölücüler yüzünden bu denli önemli bir görüşü kötü söylemlere kurban etmeyelim.Bayrağı arabasının önüne koyacak kadar ülkesini seven tipik bir "ülkü ocağı" yiğidinin davranışları şaşırtmadı.
Iki markanın da bir sürü ürününü kullanıyorum. Unior Rus, superb tayvan malı diye biliyorum. Ikisi de kaliteli ürünler satıyor. Evde Unior olanlar daha sık kullanımda. Hiç şikayetim yok. Tek bir sorun oldu. Zincir aletim kırılmıştı Unior marka. Distribütör direkt devreye girip yenisiyle değiştirdi. Malının arkasında durduğu için Unior'u tavsiye ederim.
‘Kronik’ kelimesi bizde daha çok ‘yaygın’ kelimesiyle karıştırılıyor, çoğunlukla araba tamircilerinde, servislerde falan ilgili marka model araçlarda yaygın görülen sorunlar ‘bu problem bunlarda kronik’ denilerek normalleştiriliyor.Şu klasik “kronik” kelimesi…Her türlü problemin altında yatan ana nedeni bulamamaktan kaynaklı kullanılan, dillere persenk olmuş moda sözcük.(pelesenk yanlış kullanımdır bu arada)Herkes tutturmuş bu zaten bunların kronik sorunu abi, çözümü yok, yenisini alacaksın.Artık duymak istemiyorum şu “kronik” kelimesini kısacası.
Aynen katılıyorum.‘Kronik’ kelimesi bizde daha çok ‘yaygın’ kelimesiyle karıştırılıyor, çoğunlukla araba tamircilerinde, servislerde falan ilgili marka model araçlarda yaygın görülen sorunlar ‘bu problem bunlarda kronik’ denilerek normalleştiriliyor.
düşündüğün kadar keyfili değilistanbul kalabalığından çıkıp egede yazlık bölümde yaşamak o kadar içimden geçiyor ki. bisikletim ile de her gün sürüş.
bunu yapan var mı?
Yapmama az kaldı. Bundan sonra Eylül-Mayıs arası Datça'da, Haziran-Ağustos arası İstanbul'da yaşayacağım.istanbul kalabalığından çıkıp egede yazlık bölümde yaşamak o kadar içimden geçiyor ki. bisikletim ile de her gün sürüş.
bunu yapan var mı?
nedeni var mı?düşündüğün kadar keyfili değil
kesinlikle öyle, kurumsal yerde çalışıp sinir stres olmaktan çok sıkıldımYapmama az kaldı. Bundan sonra Eylül-Mayıs arası Datça'da, Haziran-Ağustos arası İstanbul'da yaşacağım.
Genel olarak turizmden dolayı şımarmış, iş yapmak istemeyen yapınca da kazıklama eğilimde oralarda insanlar. yaşayıp görmen lazım tam ne demek istediğimi.nedeni var mı?
"8-9 kg lightning makine" iyiymiş bro.Arkadaşlar grandfodo yarışlarında aluminyum 8-9 kğ lightning makine ile kazan oluyor mu?