Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

HANGİSİNİ ALAYIM SİZCE?
Screenshot_20250203_140504_trendyol.com.jpg
Screenshot_20250203_140456_trendyol.com.jpg

Scudo
Bayrağı arabasının önüne koyacak kadar ülkesini seven tipik bir "ülkü ocağı" yiğidinin davranışları şaşırtmadı.
Yapılanın ne kadar yanlış olduğundan şüphe duymamakla beraber ülkesine bağlı gerçek milliyetçi insanların örnekteki dallamalarla bir safta tutulmaması gerektiği kanısındayım. Milliyetçilik kavramı altına sığınan bölücüler yüzünden bu denli önemli bir görüşü kötü söylemlere kurban etmeyelim.

Iki markanın da bir sürü ürününü kullanıyorum. Unior Rus, superb tayvan malı diye biliyorum. Ikisi de kaliteli ürünler satıyor. Evde Unior olanlar daha sık kullanımda. Hiç şikayetim yok. Tek bir sorun oldu. Zincir aletim kırılmıştı Unior marka. Distribütör direkt devreye girip yenisiyle değiştirdi. Malının arkasında durduğu için Unior'u tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: Sinyor
Barınaktan alıp, fabrikada beslediğimiz köpek
IMG_20220721_153747.jpg
2 köpek sahiplenmiştik, bu ise üçüncüydü Daha ufacıktı, bir kenarda saftirik saftirik bakınıyordu.İyi de seni alırsak fabrikayı koruyabilecek misin dedik?
Ben sadece rap yapabiliyorum dedi ve "rav rav rav ravv ravvr rav rav, ravr" diye devam etti :ssrtcbya:

Bir erkek sevdiği zaman her şeyini ortaya koyar. Bundan sonrasını zaman gösterir diyeceğim de zaman bize ne zaman iyi davrandı ki? Çok da bir şey beklemiyordum aslında da hani zaman her şeyin ilacıydı?
Ekleme: Bu konuda, bu şekilde yazmayı ben de istemiyorum, maalesef yine burada bu şekilde bekliyorum. Neyi bekliyorum, neden bekliyorum bilmiyorum. Evet, farkındayım bir şeyler değişmeli. İnanın deniyorum, belki de günden güne eriyorum. Özür dilerim...

Janez Brajkovic isimli bisikletçinin yarış sonrası bacağıymış

Dosyalar

• Gi9ScXJXEAAPgf-.jpg
    Gi9ScXJXEAAPgf-.jpg
    115,3 KB · Okunma: 39
Şu klasik “kronik” kelimesi…Her türlü problemin altında yatan ana nedeni bulamamaktan kaynaklı kullanılan, dillere persenk olmuş moda sözcük.(pelesenk yanlış kullanımdır bu arada)Herkes tutturmuş bu zaten bunların kronik sorunu abi, çözümü yok, yenisini alacaksın.Artık duymak istemiyorum şu “kronik” kelimesini kısacası.

Şu klasik “kronik” kelimesi…Her türlü problemin altında yatan ana nedeni bulamamaktan kaynaklı kullanılan, dillere persenk olmuş moda sözcük.(pelesenk yanlış kullanımdır bu arada)Herkes tutturmuş bu zaten bunların kronik sorunu abi, çözümü yok, yenisini alacaksın.Artık duymak istemiyorum şu “kronik” kelimesini kısacası.
‘Kronik’ kelimesi bizde daha çok ‘yaygın’ kelimesiyle karıştırılıyor, çoğunlukla araba tamircilerinde, servislerde falan ilgili marka model araçlarda yaygın görülen sorunlar ‘bu problem bunlarda kronik’ denilerek normalleştiriliyor.

‘Kronik’ kelimesi bizde daha çok ‘yaygın’ kelimesiyle karıştırılıyor, çoğunlukla araba tamircilerinde, servislerde falan ilgili marka model araçlarda yaygın görülen sorunlar ‘bu problem bunlarda kronik’ denilerek normalleştiriliyor.
Aynen katılıyorum.
Tamirciler problemleri kronik diyerek normalleştiriyorlar.
Ama hele bir ülke var ki, ismini hatırlayamadım, o ülkedeki müktedirlerin basiretsizliği, işgüzarlıkları, beceriksizlikleri nedeniyle felaket boyutunda olan problemler, yöneticiler tarafından daha da büyük problemler yaratılarak o problemlerin üstü kapatılıyor,o probleme artık bu da problemmiymiş bile diyebiliyorlar.
Çok ilginç değil mi, ne ülkeler var. :kötü:

Forumun en sevdiğim konularından biri ‘Günün Fotoğrafı’ konusu, ancak bi yandan da içindeyken en çok üzüldüğüm konulardan biri de. Bazen o kadar muazzam fotoğraflar paylaşılıyor ki yani al çerçeveletip duvara as ama nerdeyse hiç etkileşim almıyor. Daha doğrusu hakettiği etkileşimi almıyor. Sebeplerini bilmiyorum, belki paylaşım yapılan gün ve saatle alakalı değişkenlik gösteriyor, belki forumdaki samimiyetleriyle alakalı değişkenlik gösteriyor ama neticede böyle bi durum söz konusu. Ha bu platformda ne kadar etkileşim aldığınız sizin için ne kadar önemli bilemiyorum zira benim için hiç bi önemi yok, ama yine de benim veya bi başkasının başarısının takdir edilmesi beni çok önemli ölçüde tatmin ediyor.

Bu da günlük ‘derdini şeapayım’ konumdur. :)

istanbul kalabalığından çıkıp egede yazlık bölümde yaşamak o kadar içimden geçiyor ki. bisikletim ile de her gün sürüş.
bunu yapan var mı?

• Beğen
Tepkiler: Kerem Atalar
istanbul kalabalığından çıkıp egede yazlık bölümde yaşamak o kadar içimden geçiyor ki. bisikletim ile de her gün sürüş.
bunu yapan var mı?
düşündüğün kadar keyfili değil

bunu yapan var mı?
Yapmama az kaldı. Bundan sonra Eylül-Mayıs arası Datça'da, Haziran-Ağustos arası İstanbul'da yaşayacağım.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Can Çelik
Arkadaşlar grandfodo yarışlarında aluminyum 8-9 kğ lightning makine ile kazan oluyor mu? (Yani vücut performans olarak belli bir seviye üzerine gelmiş kişi dahilinde soruyorum. )

nedeni var mı?
Genel olarak turizmden dolayı şımarmış, iş yapmak istemeyen yapınca da kazıklama eğilimde oralarda insanlar. yaşayıp görmen lazım tam ne demek istediğimi.

Son düzenleme:
Geri