Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

@hamlet2006

Cırbağa seven tırmığa katlanır. 3-4 aylık olup yetişkinliğe geçerken o tırnaklar bistüri gibi oluyor. Gördüğün her cırbağayı yoğurup yemeye kalkarsan pisikopatik bir pisi çıkar ilk neresi müsaitse oraya imzasını atar.

O zavallı bızdığı mama ve havluyla yakalamak lazım, yakınlarda olsam gelirdim yardıma.
Pes etmek yok. Yarın sabah gündüz gözüyle yakalamaya çalışacağım. Yine, yine ta ki yakalayana kadar. Yanında delik var, oraya kaçıyor.
Annesi beni tanıyor, kendini hep sevdirir. Garibim, ana yüreği ben yakalamaya çalışırken düşük sesle miyavlıyordu.Bana kızmıyordu eminim. Yavrusuna direnme mi diyordu ki acaba. Analık, atalık zor.

Scudo
Hayvan düşmanı diye tanımladığınız insanlar muhtemelen sokakta başıboş köpek olmaz diyenler. Niye insanlar hayvana düşman olsun ki, hayvana düşman olan biri sebepsiz yere eziyet edendir.
Bilakis yaralı hayvanların sırtından bağışlar yoluyla zengin olan veya yemek artıklarını hayvanlara dökerek kendi vicdanlarını rahatlatanlar, mama firmaları yoluyla zengin olan belediyeler hayvan düşmanları. O hayvanların yaşam alanı sokaklar değil, barınak da değil ev olmalı olamayan hayvanlar da meclisten çıkan yasa ile uyutulacak aynı tüm medeni ülkelerin yaptığı gibi Atatürk'ün de yaptığı gibi.
Yok hocam, hayvan düşmanlarımdan kastım o değildi. Bu sokak hayvanları konusunda bayağı kafam karışık zaten. Bir yandan başka nasıl bir çözüm olabilir diye düşünüyorum diğer yandan uyutulan bu hayvanlara üzülüyorum.

Maymun çiçeği salgını tüm dünyaya hayırlı olsun.

Çok bilgili,tecrübeli üyelerin yanı sıra çok bilmişlerin kendilerini gösterme çabasında olanların kullandığı bu siteye veda etmek geçiyor başka bir Bisikletforum sayfasına geçiyorum Bilgi paylaşanlara sevgiler,saygılar Çok bilmişlere de sözüm yok onlar çok bilmiş

• Muhteşem
Tepkiler: Jawerbone
Çok bilgili,tecrübeli üyelerin yanı sıra çok bilmişlerin kendilerini gösterme çabasında olanların kullandığı bu siteye veda etmek geçiyor başka bir Bisikletforum sayfasına geçiyorum Bilgi paylaşanlara sevgiler,saygılar Çok bilmişlere de sözüm yok onlar çok bilmiş
Abi başka hangi site var söyler misin bende bakıyım? Bisikletçiler biraz öyle kendilerini bir şey zannediyorlar.

Vatandaşın nefes alacağı ufacık bir delik fark ederlerse direkt vergi getiriyorlar. Bakalım nereye kadar gidecek.
mehmet şimşek: "ne gerek var sürekli nefes almaya. bu millet dakikada bir nefesle de yetinir." 😂 😂

Güle güle "elektirikçi" kardeşim.

432354528_7220807384683958_1263492326571583937_n.jpg

kızıyorum, daha bunlar için kimseden oy istemem, oy da vermem diyorum ondan sonra öyle bir yerden şut çekiyorlar ki gol olmasa bile gönlümü çalıyorlar. hani çok mu Yogaperestim değil ama farklılıkları kabul etmeleri, nefes alacak alan amaçları bile çok güzel.

Neden bu kadar sıcak olmak zorunda.
odamın tüm pencerelerini karton ile kapladım kartonları yapıştırdığım bantları eritmiş, soymuş güneş, bahçede ağaç gölgesinde olmayan tüm fideleri de yaktı.

Siyasi olarak anası bellenmiş olsa da coğrafi olarak sınırlarımızın girişine SINIRSIZ ÜLKEYE HOŞGELDİNİZ tabelaları için imza kampanyası yapsak nasıl olur? Mevzuyu akp gençlik kolları üzerinden meclise taşımayı düşünüyorum...

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
Sa beyler
Kron Rc4000 2020 model alınır mı sizce?

Kıraathaneye giriş yapıldı.
İnsanlar konu açmaya çalışınca, kızılıyor, hurra
Arama motoru çok kötü, istediklerini bulamıyorlar
Yeni forumdaş bir tane hareketli konu bulmuş selam vermiş. Yine hurra :snzdglsn:
Ne yapsınlar
laissez faire, laissez passer ;)
c1051e36-7a90-4f75-a330-c9e5b96db51a.jpg

Fikir ve sanat eserleri kanunundaki-kişisel kullanım amacıyla bir eserin çoğaltılması caizdir-maddesine dayanarak pdf kitap paylaşımı yapabilirim.Eğer istediğiniz herhangi bir kitap varsa pdf olarak buradan paylaşabilirim.Okumak,bilgi sahibi olmak isteyene her zaman yardımcı olmak benim için bir zevktir.

• Beğen
Tepkiler: Eray BAYĞAR
Geri