Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Scudo
çift jant
26-aluminyum-jant-cift-kat-e6-64c.jpg

• Beğen
Tepkiler: Umur Bora
Otomatik vitesli bir araçla dahi şu kazayı yapan biri nasıl trafikte olabilir, terliği takılmış dahi olsa bunun olabileceğini bilip arabada terlik giymemeli.

Olayın bir diğer enteresan yanı gıda tüketilen bir yerin önü resmen hayvan barınağı gibi, 4 köpek mi kaçtı o sırada, 2 tane ilk seferde kaçtı sonra kadrajja 2 köpek daha girdi, resmen rezillik yahu Muğla belediyesi zaten şu yasa sürecinde en çok arıza çıkaran belediyelerden biriydi.

Otomatik vitesli bir araçla dahi şu kazayı yapan biri nasıl trafikte olabilir, terliği takılmış dahi olsa bunun olabileceğini bilip arabada terlik giymemeli.
Kocişkomun altıma çektiği arabaya binmiycem de minibüse mi binicem fakir gibi? Milletin canına malına zarar gelirse de gelecek yani, olur o kadar. Kan parası neyse verir geçeriz.

Olayın bir diğer enteresan yanı gıda tüketilen bir yerin önü resmen hayvan barınağı gibi, 4 köpek mi kaçtı o sırada, 2 tane ilk seferde kaçtı sonra kadrajja 2 köpek daha girdi, resmen rezillik yahu Muğla belediyesi zaten şu yasa sürecinde en çok arıza çıkaran belediyelerden biriydi.

Ben çok tepki alıyorum ama kadınların yüzde 90'ı böyle . Her yıl yeterlilik adı altında sınava girmeleri gerek . Kullanamıyorsan, kendine güvenemiyorsan sürme bu mereti . Milletin canına kast edersiniz.

Kocişkomun altıma çektiği arabaya binmiycem de minibüse mi binicem fakir gibi? Milletin canına malına zarar gelirse de gelecek yani, olur o kadar. Kan parası neyse verir geçeriz.

Ön yargı ve niyet okuyuculuğu :snzdglsn: Hiç yakıştıramadım sana:kötü:
Well done(!)

meteoroloji bilmemne sıcakları gelecek dediğinden beri geceleri camı açıp serin serin uyuyoruz sağolsun :D

TBMM'ye iş başvurusu yapacak arkadaşlar, hemen gidip en yakın hastaneden psikolojik sorunları olduğuna dair rapor alsın. Seçmelerde bir adım öne çıkarsınız...

Abdüllatif Şener’in oğlu Bedirhan Şener’in 14 Mayıs seçimlerinden dört gün önce TBMM Başkanı Mustafa Şentop tarafından Meclis Özel Kalem Müdür Yardımcılığı görevine getirildiği ortaya çıktı.

Abdüllatif Şener: "Psikolojik sorunları olan oğlum karşısındaki kişinin anneannesinin olduğunu bile bilmeden ateş etmiş. Çok üzgünüz. Vahim bir olay."

TBMM'ye iş başvurusu yapacak arkadaşlar, hemen gidip en yakın hastaneden psikolojik sorunları olduğuna dair rapor alsın. Seçmelerde bir adım öne çıkarsınız...

Abdüllatif Şener’in oğlu Bedirhan Şener’in 14 Mayıs seçimlerinden dört gün önce TBMM Başkanı Mustafa Şentop tarafından Meclis Özel Kalem Müdür Yardımcılığı görevine getirildiği ortaya çıktı.

Abdüllatif Şener: "Psikolojik sorunları olan oğlum karşısındaki kişinin anneannesinin olduğunu bile bilmeden ateş etmiş. Çok üzgünüz. Vahim bir olay."
Filler tepinir çimenler ezilir, biz fakir fukur hayatımıza devam.

• Beğen
Tepkiler: -Deniz-
sahteymiş site sildim,

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Umur Bora
Bizim Ekmeleddin'in oğlan da kafayı üşütmüş diyorlar. Umarım o da oturduğu sitede katliam falan yapmaz.

Baba omurgasız, kaypak, yavşak bir model olunca oğul da bir noktada kayışı kopartıyor demek ki...

(link)

"Ekmeleddin İhsanoğlu’nun avukat olan oğlu Osman Tuğrul İhsanoğlu'nun daha önce de vukuatı varmış: 18 Temmuz 2014 günü polislerle tartışınca karakolluk olmuştu.

Sarıyer, Yeniköy’deki Avusturya Konsolosluğu’nun yanındaki parkta iç çamaşırlarıyla denize girdiği ve çevreyi rahatsız ettiği iddia edilen Osman Tuğrul İhsanoğlu vatandaşlar tarafından polise şikâyet edilmişti."

Bu da bonus :)

Instagram çökmüş sanırım. Birkaç saattir açılmıyor.

Hot dog sosisleri 5 li pakette satılıyorken, Hot dog sandvich ekmekleri ise 6 lı pakette satılıyor. Ey kapitalizm sen mi büyüksün ben mi dedim, neredeyse çözümü bulmuştum ama sonuçta evet lanet olası kapitalist sistemin büyük olduğunu anladım.
6 paket sosis alıp 5 paket ekmek aldım mı iş tamamdır. :) :) :)

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Dünyada daha saçma az şey vardır. Yakında trans mrans da olmak gerekmeyecek, olimpiyat kayıt formuna cinsiyet kutusu koyacaklar bi tane, hangisini seçersen o kategoride yarıştıracaklar 😒
o sporcu transseksüel değilmiş, swyer sendromu dediler ama doğrulanmadı en doğrusu xy analizi olur bence
Instagram çökmüş sanırım. Birkaç saattir açılmıyor.
erişim engeli

Son düzenleme:
erişim engeli
Daha geçen gün yazdığım mesajın mürekkebi kurumadan...

"Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun’un Heniye'nin ölümü ile ilgili taziye mesajlarının Instagram tarafından engellediğini söyleyerek tepki göstermesinin üzerinden 2 gün geçmesinin ardından, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu, sosyal medya mecrasına erişim engeli getirdi."

Adam için milli yas ilan ettiğimiz yetmedi, üstüne bir de internetin fişini çektik :)

Fahrettin kapat oğlum.. Aç oğlum.. Kapat oğlum.. Aç oğlum... Kapat şimdi böyle dursun kafa dinleyelim biraz...

Geri