mcanerg
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 4.810
- İsim
- Caner G
- Başlangıç
- 2006—07
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Makinayı da lensi de çekiçle parçalayıp çöpe atmıştım.
Atom fiziğine de profesörlüğe de lanet olsunŞimdi herkesin aklında tek bir soru var: Neden?
Hayattaki umutsuz duygu durumları ve bizi mutsuzluğa sürükleyen insanlar nedeniyle manevi olarak topraklama görevini yerine getirmek için yaptığım kişisel bir eylemdi.Yani yine böyle bir şey yaşarsam bu sefer de bisikleti balyozla parçalayacağım😂Şimdi herkesin aklında tek bir soru var: Neden?
Robot süpürgede hangi marka, modeli almalı?
Eşime anlatamıyorum. 2 yıldır direniyordum çocuk varken artık bana da gına geldi süpürgeden 😀Robot süpürgeye, airfryer'a, Dyson'a, Macbook'a gömülen her bir kuruş haramdır, israftır, yazıktır, günahtır![]()
Dostum evde süpürge işi bendeydi yemin ediyorum robot süpürgeyi aldığımdan beri o kadar rahatım kiEşime anlatamıyorum. 2 yıldır direniyordum çocuk varken artık bana da gına geldi süpürgeden 😀
Dostum evde süpürge işi bendeydi yemin ediyorum robot süpürgeyi aldığımdan beri o kadar rahatım kiEşim de ben de çalışıyoruz hafta içi temizlik yapmak çok zor geliyordu ama robot hem evi temiz tutuyor hem de vakit kazandırıyor. Aldıktan sonra dediğimi daha iyi anlarsın fakat şunu da ekleyeyim yerde çorap var oyuncak var vs karışık bir evin varsa yarardan çok zararı olur. Buna dikkat ederek almalısın.
Aynı durumdayız. Biz de çalışıyoruz ve hafta sonu 2 saat bildiğin kayıp. Yıllık bazda hesaplayınca zaman anlamında daha karlı gözüküyor gerçekten. 😀Dostum evde süpürge işi bendeydi yemin ediyorum robot süpürgeyi aldığımdan beri o kadar rahatım kiEşim de ben de çalışıyoruz hafta içi temizlik yapmak çok zor geliyordu ama robot hem evi temiz tutuyor hem de vakit kazandırıyor. Aldıktan sonra dediğimi daha iyi anlarsın fakat şunu da ekleyeyim yerde çorap var oyuncak var vs karışık bir evin varsa yarardan çok zararı olur. Buna dikkat ederek almalısın.
Ben de robotu alalı bayağı oluyor kamera yok bendekinde ama dediğiniz gibi benim için de en iyi ev eşyası yatırımı olabilir. Çok faydası oluyor.Bence bu işin en iyilerinden biri Roborock. 2019 sonunda S55 almıştım, hala gayet iyi iş çıkarıyor. Geçen yıl S7 Maxv Ultra aldım, eskiyi üst kata çıkardım. Tesisata bağlasam her şeyi hemen hemen kendi yapacak. İstediğin aralıklarda paspas yıkama, paspası kurutma(ek modül ile) tozu istasyondaki torbaya kendi çekme( 5. ayda değiştirdim), mi yerine roborock uygulaması kullanırsan kamera ile evi gezebilme, onun dışında otonom olarak yerdeki dağınıklıkları tespit edip fotoğrafla utandırma vs vsBunun dışında haritalama, oda belirleme , halıda paspası kaldırma vs gibi standart süpürge özelliklerini hepsi yapıyor zaten.
Eşiniz istemekte haklı. Kullanmayan ya da eline süpürge almayan birçok kişinin bok attığı bu cihazlar, bence son 5 yıldaki en iyi ev eşyası yatırımlarım oldu.
Kameralı modellerde onu çözdüler ama tabi ki, yerden çorabı kaldırmak ya da ek masraf yapmak arasındaki bir muhasebe bu da![]()
Yeni mimari,yeni işlemci,yeni ve hafif ama usb girişi yok ???sorsan adı yenilik..
Kurtar bizi mommy diyolardı, saçının rengini değiştirip saraya yamandı.