Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Aynı videoyu paylaşacaktım..

Yalnız videonun sonuna DİKKAT.

video 69 bin beğeni alırsa videodaki bisiklet Babadağa çıkacak.

İZLEYİN, İZLETTİRİN, BEĞENİN!!!!

Dün ben de denk geldim ve izledim. :)
Benden önce paylaştınız. Video sonuna dikkat etmemiştim.

Scudo
ya dün neden tayt giymeden çıkmışım, bugün giydim aşırı rahat ettim boşuna acı çekmişim
Bu arada ultegra spa pedala geçince farkettim bunu kullanmakla giriş versiyonu arasında çok fark var onu kullanmak daha kolay burada bir genç bir arkadaş vardı herkes ucuzundan başla derken ultegra pedal ve en pahalı ayakkabıyı almakta ısrar edip sonra da hemen vazgeçmişti, keşke o insanları dinleseymiş.

Son düzenleme:
Seni gidi şakacı örümcek ama tebrik ederim iyi güldürdün beni, bir gecede nasıl becerdin lan bu işi?

IMG_20240509_183210.jpg
Seni gidi şakacı örümcek ama tebrik ederim iyi güldürdün beni, bir gecede nasıl becerdin olan bu işi?

Seni gidi şakacı örümcek ama tebrik ederim iyi güldürdün beni, bir gecede nasıl becerdin lan bu işi?

316958 dosyayı görüntüle
Seni gidi şakacı örümcek ama tebrik ederim iyi güldürdün beni, bir gecede nasıl becerdin olan bu işi?
Örümcek mi,sümüklü böcekmi? :huhuu: örümcek ağı değil gibi çıkmış fotoğrafta

• Beğen
Tepkiler: ali_ihsan21
Evet sümüklü böcek de olabilir, yaşınız sele, gidon, çanta her yere sallamış salyasını eğer s.b. ise ekstra tebrik ediyorum becerikli imiş.

"Bir toplumun uygarlık düzeyi, öğretmene verdiği değerle ölçülür"müş..
İbrahim Oktugan öğretmenimiz ışıklar içinde uyusun..
Bir insanın kolayca katledilmesini yüreğim karşılamıyor..

Son düzenleme:
Tüm başlıklara yazılan mesajları okuyorum. Psikolojik bir rahatsızlık olabilir mi?

• Hahaha
Tepkiler: Umur Bora
Tüm başlıklara yazılan mesajları okuyorum. Psikolojik bir rahatsızlık olabilir mi?
Bisikletle sokak sokak dolaşıp pokemon ararken benzer bir soruyu ben de kendime sormuştum :) Milletin sanal GPS programıyla kıtalar ötesinde avlandığını öğrenince yüzümü ekşitip bir süre öylece beklemiştim, sonra düzeldim.

Foruma girince benim henüz okumadığım bir mesaj yazılmış ise başlığa o başlık benim sayfamda bold olarak görünüyor. Ben tüm başlıklara yazılan yeni mesajların tamamını okuyorum.

• Beğen
Tepkiler: mcanerg

10-12 arkadaştan oluşan bir Telegram grubumuz vardı. Telefona uygulamasını yüklememiştim, akşam evde bilgisayarın başına geçince oradan okuyordum mesajları. Gün içinde dönen muhabbet birçok defa 3000 mesaja kadar ulaşıyordu. Ve ben de saplantılı gibi o 3000 mesajın tamamını okumak zorunda hissediyordum kendimi :)

İçinde yaşadığımız "enformasyon devrimi"nin en kötü yan etkisiyle karşı karşıyayız. O kadar fazla bilgi bombardımanına tutuluyoruz ki, "Acaba bir şeyleri kaçırıyor muyum?" endişesi, bizi saplantılı davranışlara sevk ediyor. Her şeyi okuyalım, her şeyi izleyelim, her şeyi dinleyelim, her yere gidelim... Beynimiz bu kadar hızlı çalışmak, bu kadar fazla veriyi işleyip depolamak için evrimleşmedi.

Peki ne yapmalı? Şöyle bir köşeye çekilip, biraz soluklanıp şu gerçeği kabullenmeliyiz: Aklımız, gerek mental gerekse biyolojik olarak bu kadar fazla veriyi işleyip depolamak için yetersiz. Bu kabulden sonra, bizleri saplantılı davranış kalıplarına hapseden alışkanlıklarımızdan kurtulmamız gerekiyor.

Sizin durumunuzda, 10-15 gün süreyle ara verip foruma girmemeyi deneyebilirsiniz. Ben yukarıda anlattığım Telegram olayında öyle yaptım mesela; uygulamayı tamamen sildim ve zihnim çok rahatladı :)

Ben de genelde haftaiçi günlerinde tüm mesajları okuyorum. Zaten bir günde en fazla 20 tane falan mesaj oluyor :)

Akşam sürüşü yapayım dedim rüzgar olmuyor diye. Pişman oldum resmen fırtına kopuyor gitmedi bisiklet.

Arka janttaki tellerden biri uç kısmından kopmuş.Bunu değiştirmeden binersem çok sorun olur mu ? Bir an önce değiştirmem mi gerekir ? IMG_3670.jpegIMG_3669.jpeg

• Beğen
Tepkiler: Eray BAYĞAR
Bugün bisiklet yolunda sürerken yolun sağında, 19-20 yaşlarında bir çift yürüyordu. Ben yaklaşırken erkek birden kızı çekip sağ tarafından soluna, benim önüme doğru attı. Hızlı tepki vermeseydim kıza çarpacaktım :acpsnr:

• İnanılmaz
Tepkiler: templeos
@Spartiat

39drb06.jpg

Geri