Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

PTT gönderi takip sayfasında tek sorun yaşayan benmiyim? Doğru düzgün yüklenmiyor sayfa.

Scudo
Selamünaleyküm.
Bu forumda ayrımcılık yapılıyor. Ben nedense konu açamıyorum. Böyle cevap yazabiliyorum. İki defa forum iletişimden mesaj yazdım sonuç yok.

Bu forumda ayrımcılık yapılıyor. Ben nedense konu açamıyorum. Böyle cevap yazabiliyorum. İki defa forum iletişimden mesaj yazdım sonuç yok.
Sana çok gizli bir bilgi vereceğim. Bu bilgiyi bu forum dışında bilen kimse yok Türkiye'de. Hazırsan veriyorum bilgiyi:

Bir şey sormak için başlık açmak zorunda değilsin.

Uzak diyarlarda mutlu bir adam olmak isterdim
İnsanların birbirini kırmadığı yerlerde
Yüzüme samimi tebessümlerle gülümseyen yüzlere hasret
Yaşama arzusu var içimde
Herkesin kardeş olduğu bir ülkede
Yarınımı düşünmeden yaşamak sadece yaşamak isterdim hayatı…

• Beğen
Tepkiler: StanicEnemy
Sana çok gizli bir bilgi vereceğim. Bu bilgiyi bu forum dışında bilen kimse yok Türkiye'de. Hazırsan veriyorum bilgiyi:

Bir şey sormak için başlık açmak zorunda değilsin.
Hocam öncelikle ben neden başlık açamıyorum. Başlık açan birinindan hellallik isteyip sorumu cevap kısmında soruyorum, fakat bşlık kadar etkili olmuyor.

Hocam öncelikle ben neden başlık açamıyorum. Başlık açan birinindan hellallik isteyip sorumu cevap kısmında soruyorum, fakat bşlık kadar etkili olmuyor.
Yeni üyeler başlık açamıyor, siz bayağı eski üyesiniz, muhtemelen konu açamamanızın sebebi forumda aktif olup yine aktif olarak kullanmadığınızdan.

• Beğen
Tepkiler: Berkant Öztürk
Eski bisikletler ne kraldı böyle Giant'lar falan. Bisikletin bile kara borsası oldu son zamanlarda kimdir nedir belli degil adam €150 limitasyonlu ülkede Cube getiriyor €3000'lük. Yetmezmiş gibi 30 tane getirip hangara sokup Sahibinden'de hepsini farklı ad altında satıyor. Resmen bisiklet mafyası.

• İnanılmaz
Tepkiler: suat akman
Negatifi basmayayım diyorum ama demin gözümün önünde 18 yaşında bir çocuk sevgilisine iphone 15 proyu hediye olarak aldı. Satış temsilcisi ile konuşurlarken şirket üzerine olan hattan olacak dedi. (Evet şirketim var diye bağırıyor.) O yaşta bir çocuk bu fiyatta bir hediye... Millet resmen kolay modda oyun bitiriyor. Babasının kartından alışveriş, babasının şirketinden araba, yetmedi üyelikle mazot, yetmedi sevgiliye absürt hediye. Evlenirsin evin araban hazır. Ne güzel dünya.
money is money babba :)

• Beğen
Tepkiler: -Deniz-
Bugün hava güneşli ama biraz serin esiyor bisiklet için kalın kıyafet giyin bu tarz havalar hasta edebilir

Bunu bile Ukraynalı ablaya yavşama fırsatı olarak gören yurdum insanımız. Yürüyedur darq kardeşim.

315578 dosyayı görüntüle

Ukrayna nın Türkiye ile vize anlaşmasından sonra, halay çekerek otobüse binen "din kardeşleri" vardı abi.. Hala YouTube ta mı bilmiyorum ama 2-3 tanesi var, sakin olun fazla coşmayın falan gibi yalandan telkinli videolar..

Abi sabah erkende 2, öğlen arkası 18, akşam iş çıkışaında 9 derece :naslyni:. Bu ne saçma havadır İstanbul'da? Bir de bunların hissedilenleri var :naslyany:.
Sanki Mikail aleyhisselam bizi cezalandırmak için ortalığı biraz İskandinavlı Odin'e ya da Yunan'lı Zeus'a bıraktı da kenardan izliyor o_O :krktm:.

Geri