Doğa Bisiklet Ankara'da olduğu dönemler çok iyiydi lakin sonra Fethiye, ardında da Adana yada Mersin 'e taşında. Bu taşınma süreçleri ile giderek ellerindeki stokları ve ürü yelpazesini düşürdüler. Benim yer iminde bunlar var. Bana göre İlk sırada Erdoğanlar, Özceylan (her alışverişimde paket yanında hediye olarak Konya şekeri göndermişlerdi), Şişman ve Doğa Bisiklet şeklinde. Şişman bisikletin 3'e geçmesinin sebebi topladığım bisiklet için avid marka rotor aldım. Aldığım rotorları düz bir naylon poşet içinde göndermeleri ve sonrasında süreç etkili oldu. Tek naylon ile geldiği için rotorlardan bir tane geri düzeltilemez şekilde yamulmuş, diğerini bir şekilde düzeltip kullanmayı başardım, yine aynı ürüne ait rotor vidaları çıkmadı. Mail ile kendilerine ulaştığımda ise vidaların dahil olmadığını dile getirdiler sonrasında sitede bir güncelleme ile bunu açıklamaya eklediler. Yamukluk ile de herhangi bir dönüş gelmedi. Çin'den rotor + vida aldım karton paketli şekilde hasarsız geldi. Son olarak Kasım sonu aralık başı baktığım jant seti 6500 iken ocak ayında 12000 olarak güncellemeleri saçmalık olarak geldi.
@SneeX temelde iyi firmadır üst tarafta yaşadığım 2 olay dışında hiç bir sıkıntım olmadı.
Listeye ek bir de Bikeandoutdoor var. 180mm rotor uyumlu adaptör her yerde 210 yazarken kendilerinden 90 liraya almıştım büyük ihtimalle güncellemeyi unutmuşlardı.
Wiggle da tarih oldu onu da kaldırırız artık