Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Kullandığım uzun kollu koşu tişörtü diye geçen ürünün açıklaması şöyle :
"
Bu uzun kollu, nefes alabilen koşu tişörtü kış aylarında yaptığınız antrenmanlarınızda sizi sıcak tutması için uygundur.

Bu uzun kollu tişörtün yumuşak ve sıcak tutan bileşeni, teri dışarı atar böylece soğuk havalarda koşabilirsiniz. İçlik olarak veya bir tişörtün üzerine giyilebilir.
"

İçlik olarak da kullanılabilir diyor. Aslında mecburiyetten bunu kullanıyorum çünkü futbol ve kayak dahil decathlonda bana uyan bir içlik yok ne yazık ki. Göğüsten ve omuzdan dar oluyor. Diğer yazlık koşu tişörtü yanlardan fileli ve hava aldırıp hızlı kuruyor. Ne yazık ki bisiklet formaları da bana tam uymuyor. Havalar biraz soğuyunca uzun kollu olanı içlik olarak içe giyip üzerine yazlık tişörtü geçireceğim.
Denemediğim için bilmiyorum pek. Vücudu sarması kumaşın teri dışarı atmasını kolaylaştırıyor ama

• Beğen
Tepkiler: -Deniz-
Scudo
bugün üzülerek bisiklet almaktan vazgeçtim.
Herkesin evinde en az bir bisiklet, alerjisi yoksa en az bir kedi olmalı. Hata etmişsiniz. Bisiklet albenisi varsa alınır.

• Beğen
Tepkiler: oscak41
Bugün kafa dağıtmalık bisiklet sürüşüm esnasında, bir soluklanayım dedim, bisikletimi de yatırdım, ben de çömdüm, 2 farklı sinek ikilisini kolumda çiftleşirken kovaladım... Ne fantezi ama 😌 biz rublenin dişlisini büyütmek için, para biriktirirken intihara meylediyoruz. 😑

Bisiklet kadrosunun üstünde ufak bir çizik vardı. O çiziği kapatmak için sticker yapıştırayım dedim, tabii yapıştırmadan önce yapıştıracağım alanı alkollü mendil ile silip öyle yapıştırayım dedim. Sildikten sonra anlam veremediğim şekilde kadro çizildi ve şimdi daha büyük bir çizik ile baş başa kaldım.

• Üzgün
Tepkiler: oscak41 ve Sinyor
Bisiklet kadrosunun üstünde ufak bir çizik vardı. O çiziği kapatmak için sticker yapıştırayım dedim, tabii yapıştırmadan önce yapıştıracağım alanı alkollü mendil ile silip öyle yapıştırayım dedim. Sildikten sonra anlam veremediğim şekilde kadro çizildi ve şimdi daha büyük bir çizik ile baş başa kaldım.
Daha büyük bir sticker bu işi çözer gibi

Laptop termal macunu yenilemek ne kadar stresli bir iş arkadaş!

• Hahaha
Tepkiler: oscak41
Daha büyük bir sticker bu işi çözer gibi
Aklıma bu geldi.
64ccc1eaebf6a.webp

Ülkemde o kadar fazla İslam, cumhuriyet, Atatürk, Osmanlı düşmanı var ki vahşete düşüyorum.

Bu ülke neden bu kadar kutuplaştırılıyor? ben anlamakta güçlük çekiyorum, buna bu forum da dahil.

Ülkemde o kadar fazla İslam, cumhuriyet, Atatürk, Osmanlı düşmanı var ki vahşete düşüyorum.

Bu ülke neden bu kadar kutuplaştırılıyor? ben anlamakta güçlük çekiyorum, buna bu forum da dahil.
Bir şeyin aşırı sevdalısı olanın olduğu yerde aşırı irite olanları da olmak durumunda maalesef. Bakın bunun bir diğer güzel örneği de Trabzon'la alakalıdır. Trabzonlular yüzünden Trabzon gibi mükemmel bir yerden nefret ediyor insanlar hiç gidip görmediği halde.

Laptop termal macunu yenilemek ne kadar stresli bir iş arkadaş!
Gençken kolay geliyor, şimdi ise başladığım işi bile bitiremiyorum.
Bir şeyin aşırı sevdalısı olanın olduğu yerde aşırı irite olanları da olmak durumunda maalesef. Bakın bunun bir diğer güzel örneği de Trabzon'la alakalıdır. Trabzonlular yüzünden Trabzon gibi mükemmel bir yerden nefret ediyor insanlar hiç gidip görmediği halde.
İyi de Trabzonlular komik insanlar. Diğer yörelerden çok farklı, küçük şeyleri dert edinen bir bakış açıları var.

Mısır'da tedavi gören Gazzeli 1000 kadar kanser hastası Türkiye'ye getirilecek ve tedavilerine burada devam edilecekmiş.

Darısı Gazze'deki geri kalan 1.999.000 kardeşimizin başına diyelim. Ensarlığın kıymetini bilen bu necib millet, şüphesiz kardeşlerine şefkatli kollarını açacaktır.

İyi de Trabzonlular komik insanlar. Diğer yörelerden çok farklı, küçük şeyleri dert edinen bir bakış açıları var.
Kastettiğim aşırı Trabzonlulardı. Her yeri kendilerinin gören, Trabzon'un dünyanın tek "adam" çıkaran şehri gören, kısacası radikal Trabzon milliyetçisi tiplerden bahsediyorum. Benim eşim de Trabzonlu bu arada, içinde karşı koyamadığı bir şekilde zaman zaman gün yüzüne çıkmaya çalışan bi aşırı damarı var ama zannediyorum eğitim seviyesi bu aşırılığı ne kadar bastırabilecekleriyle doğrudan alakalı bi parametre.

Karşıtlığın en uç halini "düşmanlık" olarak isimlendirmişsin. Kişi istediği ideolojinin karşıtı, sana göre düşmanı, olabilir. Bunda yanlış bişey yok. Ama hangilerine düşman, hangilerine dost olduğu, kişinin yerini belirler.

Son düzenleme:
Kastettiğim aşırı Trabzonlulardı. Her yeri kendilerinin gören, Trabzon'un dünyanın tek "adam" çıkaran şehri gören, kısacası radikal Trabzon milliyetçisi tiplerden bahsediyorum. Benim eşim de Trabzonlu bu arada, içinde karşı koyamadığı bir şekilde zaman zaman gün yüzüne çıkmaya çalışan bi aşırı damarı var ama zannediyorum eğitim seviyesi bu aşırılığı ne kadar bastırabilecekleriyle doğrudan alakalı bi parametre.
Hocam yalnız birşeyi hatırlatmak isterim; yeni genelbaşkanı da bir Trabzonlu ilân etti, onu da unutmayın. Tüm komikliklerine rağmen bence Trabzonlular yine de ilginç insanlar.

Geri