Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Scudo
Disney+ aboneliğimi iptal ettim. Sebebin büyük çoğunluğu Atatürk dizisinin kaldırılması olsa da, sadece o değildi, biraz da uyguladıkları abartı çıkarcı yaklaşımlar...
Bu arada dikkate alınır-alınmaz bilemem ama bir güzel de sebep notu bırakarak ayrıldım.
Abi geçenlerde bi yerde (sanırım Kafa Radyo'da Nihat anlatıyordu) duydum, Disney'in Türkiye'deki yöneticileri yapımların maliyetlerini yüksek göstererek mekanı arpalığa çevirmiş, bu durum ortaya çıkınca da Disney'in merkezinden Türk yapımlarının pek çoğunun platformdan kaldırılıp yapımı devam eden projelerin bazılarının ödeneklerinin kesilmesine karar verilmiş. Şahan Gökbakar falan tepki göstermiş galiba ama tam doğru şekilde hatırlamıyor da olabilirim..

Yemek yerken ağız şaplatanların ağzına okkalı bir şekilde vurmak istiyorum.
Bunun bi de yemek yedikten sonra dişlerinin arasında kalan artıkları "fısrışık", "çıfırsk", "fırsk fırsk fırsk" şeklinde sesler eşilğinde temizlemeye çalışan versiyonları var, onlara el kolla falan değil direkt kürekle girmek gerekiyor.

Disney'in Türkiye'deki yöneticileri yapımların maliyetlerini yüksek göstererek mekanı arpalığa çevirmiş, bu durum ortaya çıkınca da Disney'in merkezinden Türk yapımlarının pek çoğunun platformdan kaldırılıp yapımı devam eden projelerin bazılarının ödeneklerinin kesilmesine karar verilmiş.

Literatürde buna "domuzdan kıl koparmak" deniyor. Disney Türkiye'nin yöneticileri küffara hakettiği dersi vermişler :)

Bunun bi de yemek yedikten sonra dişlerinin arasında kalan artıkları "fısrışık", "çıfırsk", "fırsk fırsk fırsk" şeklinde sesler eşilğinde temizlemeye çalışan versiyonları var, onlara el kolla falan değil direkt kürekle girmek gerekiyor.
Hiç sorma o daha kötü.

Bugün 24 Temmuz. Tam 100 sene geçti Lozan ın üzerinden. Bundan sonra jelibon rezervlerini istediğimiz gibi çıkarabileceğiz. Bundan sonrasını dıj güçler düşünsün.
Lozandan önce gizli bir anlaşma yapılmış. Lozanda gizli madde yokmuş meğerse.

Yav bi banamı🔆 sıcak geliyor 🔅
Yav bi banamı🔆 sıcak geliyor 🔅

Adama sıcak değilmi diyorum adam normal normal diyor.
Sanki satış fiyatı artış görmüş üründen bahsediyor. E normal

Otomobil, giyim ve ayakkabıya ek vergiler yoldaymış.

Demek ki şu andaki fiyatlar indirimli, egonomi çoh eyi. 😄

- Efendim yeni gelir kaynaklarına ihtiyacımız var.
+ Herkesten 1 defaya mahsus bi defa daha MTV alalım.
- Efendim onu yaptık.
+ Herkes 1 defaya mahsus son ödediği trafik cezasını bi daha ödesin.
- Harika fikir efendim.

Yanlış yönettikleri ekonomiyi düzeltmek için sürekli vatandaşını darlayan hatta soyan bir hükümet! Araki bulasın!

Yemek yerken ağız şaplatanların ağzına okkalı bir şekilde vurmak istiyorum.
Bu ikisinn yanina birde konusurken 2-3 kelime de bir agzini "cep cep" etirmesini eklelersek, ücünü bir al eline silahi vur diyor resmen.

Şu fotoğrafı şöyle bırakayım
308000 dosyayı görüntüle

Ön planda gördüğünüz bir Brompton katlanır bisiklet. Genelde göbekten 3-6 vitesli, 16" jantlara sahip, çelik gövdeli, katlanır denilince akla ilk gelen markalardan. Arka plandaki ise ancak Giro d'Italia seyrederken gördüğümüz efsanevi Stelvio yokuşu.

Benim ya da bir başkasının ne dediğinin pek önemi yok, gördüğünüz gibi isterseniz o katlanırla Dünya turuna bile çıkabilirsiniz.

hem bi brompton sahibi olarak hem de stelvio hacısı olarak diyebilirim ki , standart üstü bir kondüsyonda insanın yapabileceği bir tırmanış. buradaki tırmanış nısbeten kolay olan bormio-stelvio arası. 20km ve ortlama %7 var. eğim %10 üzerine çıkmıyor. diğer tarafı trafoi-stelvio tarafı biraz sert. o bu bisikletle biraz daha zorlayabilir. orası 13km ve ortlama %9

• Beğen
Tepkiler: Sadettin Z.
Görseldekine yakın zihniyette olan birisi için geçen ay sonu hastaneden sıra aldım. Doktor MR istemiş, en yakın MR için günü Ocak 2024'e vermişler. Eğer para ile sıra alırsa da Kasım 2023'e tarih veriyorlarmış. "Eee hani artık eskisi gibi değil hastaneler çok rahat artık beklemiyoruz diyordun ne oldu?" dediğimde uzun bir süre cevapsız yüzüme bakıp gitti.

Annem bir tür tansiyon ilacı kullanıyor, reçete ile 4 kutu olacak şekilde yazılıyor. Yanlış bilmiyorsam 3 aylık şeklinde. Bu süreç her ilaç azalmaya başladığında tekrar sağlık ocağındaki doktora gidip tekrarlanıyor bazen tahlil durumuna göre mg olarak alt veya üzeri doz olanı veriliyor. 1 Haftadır ilaç arıyorduk en son dün bulduk. Hani sürekli televizyonda dönüyor ya x hastasının ilacı yok diye olay tansiyon ilaçlarına kadar geldiyse durum gerçekten vahim demektir.

Dün bisiklet gece sürüşünden ve gelirken bir benzinliğin önünden geçtim, o kadar uzun kuyruk vardı ki yarısı yolu işgal ediyordu.

Görseldekine yakın zihniyette olan birisi için geçen ay sonu hastaneden sıra aldım. Doktor MR istemiş, en yakın MR için günü Ocak 2024'e vermişler. Eğer para ile sıra alırsa da Kasım 2023'e tarih veriyorlarmış. "Eee hani artık eskisi gibi değil hastaneler çok rahat artık beklemiyoruz diyordun ne oldu?" dediğimde uzun bir süre cevapsız yüzüme bakıp gitti.

Annem bir tür tansiyon ilacı kullanıyor, reçete ile 4 kutu olacak şekilde yazılıyor. Yanlış bilmiyorsam 3 aylık şeklinde. Bu süreç her ilaç azalmaya başladığında tekrar sağlık ocağındaki doktora gidip tekrarlanıyor bazen tahlil durumuna göre mg olarak alt veya üzeri doz olanı veriliyor. 1 Haftadır ilaç arıyorduk en son dün bulduk. Hani sürekli televizyonda dönüyor ya x hastasının ilacı yok diye olay tansiyon ilaçlarına kadar geldiyse durum gerçekten vahim demektir.

Dün bisiklet gece sürüşünden ve gelirken bir benzinliğin önünden geçtim, o kadar uzun kuyruk vardı ki yarısı yolu işgal ediyordu.
Benim de göz tansiyonu ilacım bulunmuyor, geze geze bir eczanede denk getirirsem piyango çıkmış gibi seviniyorum. En son baktık olmadı arabayla komşu şehre gidip oraları arıyoruz. Bu bir yılı geçik böyle ama ne kadar geçik hatırlamıyorum, belki de iki yıl.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
bende 50 tl ye aldım sövmüştüm. Gidip 1-2 kg daha alayım bari 😱
35 liradan da ben aldım :D

zamcık geldiği için normal bir durum.

Geri