Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Scudo
Doğru şekilde yapabildikten sonra süre göze alınabilir bence. En iyisi tecrübelilerin bisiklet bakım videolarını izlemek olabilir gibi geldi kendimce.

Doğru şekilde yapabildikten sonra süre göze alınabilir bence. En iyisi tecrübelilerin bisiklet bakım videolarını izlemek olabilir gibi geldi kendimce.
Bahsettiğim 3 temizleyici de aslında patlayıcı madde, dediğiniz gibi ustasından öğrenmek en doğrusu.

eski başlık var diye konu taşınırken gönlümüzden geçeni paylaşma adı altında ayrı ayrı konu konuşabilmek ne kadaaa harika.

1 liranın bile bir karşılığı kalmadığı dönemde poşeti buçuklu kuruş fiyatı yapmaları neye hizmet etmektedir? Neyi amaçlamaktadır?

Ayrıca bizim mağazalarda kullanılan orta boy poşetin maliyeti 1.75 lira zaten.

• Beğen
Tepkiler: M.İhsan
Poşetin 1,75 TL lik maliyeti satılan ticari malların maliyetine ekleniyor. Önceden poşet için ödeme yapılmıyordu. Bakanlığın belirlediği değer ise doğrudan tüketiciden tahsil edilerek hazine hesaplarına aktarılan değerdir. Plastik tüketimini azaltma amacını taşıyan vergi benzeri kamu geliridir. Marketler halen poşet maliyetleri hakkında aynı uygulamayı yapıyorlar. Kendileri açısından bakıldığında poşet tüketimi azaldığından maliyetleride azalarak gelire etkisi olabileceği varsayılabilir.

Bisikletin üzerinde yağla karışık lekeler var biraz. Alkolle temizlemeye çalıştım ama çıkartamadım. Böyle lekeleri nasıl çıkarabilirim boyaya zarar vermeden?

Neticede akord, gerginlik ve uyum üzerine kurulu bir sistem ve doğru gerginlikteki bir telin de bir notası olmalı. önce doğru notanın ne olduğunu öğrenirsem gitar akordu için kullanılan nota analiz programı aracılığıyla jant akordumu yapabilirim. Lakin önce bunu okuyan birinin en azından bir "La" sesi vermesin lazım. Örnek: "Ne diyon La?"

Hatta her teli uygun notaya akordlarsan, ne güzel bir "lir" çıkar ortaya...
Şaka bir yana, "Valla ben düşünmüştüm bunu" :))

Sosyal grup sürüşlerinde her 5-10km de bir mola veren ve diğer insanların sürüşünü bozan insanlardan nefret ediyorum. Sırf sigara içeceksin diye diğer insanların sürüş keyifini neden bölüyorsun ki.

Sosyal grup sürüşlerinde her 5-10km de bir mola veren ve diğer insanların sürüşünü bozan insanlardan nefret ediyorum. Sırf sigara içeceksin diye diğer insanların sürüş keyifini neden bölüyorsun ki.

Bizimkiler bisiklet üstünde yakıyor. :D

Oda bana garip geliyor. Sigara içip uzun mesafeler kat eden arkadaşlar bunu nasıl başarıyor. Nebilim yani nefesi felan kesilmiyor mu?
Onlarda ayrı bir keyifçi 🤣

• Hahaha
Tepkiler: Jawerbone
Keşke bizimkilerde öyle yapsa. Adamlar bir mola veriyor 40km lik sürüşü 5 saatte bitiriyorlar ondan sonra neden bizi sürüşlerine çağırmıyorsun diye yargara yapıyorlar bana.

Geçen gün başka şehirden arkadaş geldi, gel sürüşe çıkalım dedi... Vay arkadaş bir insan su içmek için bile mola verirmi yahu.
Oda bana garip geliyor. Sigara içip uzun mesafeler kat eden arkadaşlar bunu nasıl başarıyor. Nebilim yani nefesi felan kesilmiyor mu?

Onlarda ayrı bir keyifçi 🤣
Bilmiyorum sigara kullanmadığım için. Bana saçma gelen şey sporcu adamın sigara ve alkol ile ne işi var.

Keşke bizimkilerde öyle yapsa. Adamlar bir mola veriyor 40km lik sürüşü 5 saatte bitiriyorlar ondan sonra neden bizi sürüşlerine çağırmıyorsun diye yargara yapıyorlar bana.

Geçen gün başka şehirden arkadaş geldi, gel sürüşe çıkalım dedi... Vay arkadaş bir insan su içmek için bile mola verirmi yahu.

Bilmiyorum sigara kullanmadığım için. Bana saçma gelen şey sporcu adamın sigara ve alkol ile ne işi var.

Sporu ciddi olarak mı yoksa sadece hobi maksadıyla mı yaptığı bu ayrımı belirliyor sanırsam.

• Beğen
Tepkiler: StanicEnemy
Alkol yine ayda yılda bir neysede sigara bana garip geliyor. Sürüşler de bende (gerci yeniyim daha) bisiklet üstünde girerken su içemiyorum🙂 ama durunca da sizin dediğiniz gibi yapmiyorum. Su içmek 2 dk iş iç devam et.

• Beğen
Tepkiler: StanicEnemy
Zinciri vitesi küçülürken bu sekilde sardi,sikismis gibi. Zorlasam duElir mi yoksa pedali fln sokmelimiyim20230803_190111.jpg

Akord anahtarım henüz gelmedi ama pompa geldi. Henüz ayarlayamadığım jantın üzerine lastiği taktım, şişirdim, lastiği döndürünce Aman Tanrım didim. Çaça mı bu, yoksa salsa mı? Bir sağa bir sola. Hayde bakiim hoppaaa...

Geri