Ayırma baklası varsa çok kolay bir şey. Zor olan temizlemesi değil. 24 saat sürüyor. Yağ sökme(benzin), kurutma(ispirto), yağlama(mum).Daha önce zincir sökmedim hiç. O yüzden elimde kalırsa üzülürüm![]()
Ayırma baklası varsa çok kolay bir şey. Zor olan temizlemesi değil. 24 saat sürüyor. Yağ sökme(benzin), kurutma(ispirto), yağlama(mum).Daha önce zincir sökmedim hiç. O yüzden elimde kalırsa üzülürüm![]()
Bahsettiğim 3 temizleyici de aslında patlayıcı madde, dediğiniz gibi ustasından öğrenmek en doğrusu.Doğru şekilde yapabildikten sonra süre göze alınabilir bence. En iyisi tecrübelilerin bisiklet bakım videolarını izlemek olabilir gibi geldi kendimce.
Neticede akord, gerginlik ve uyum üzerine kurulu bir sistem ve doğru gerginlikteki bir telin de bir notası olmalı. önce doğru notanın ne olduğunu öğrenirsem gitar akordu için kullanılan nota analiz programı aracılığıyla jant akordumu yapabilirim. Lakin önce bunu okuyan birinin en azından bir "La" sesi vermesin lazım. Örnek: "Ne diyon La?"
Sosyal grup sürüşlerinde her 5-10km de bir mola veren ve diğer insanların sürüşünü bozan insanlardan nefret ediyorum. Sırf sigara içeceksin diye diğer insanların sürüş keyifini neden bölüyorsun ki.
Oda bana garip geliyor. Sigara içip uzun mesafeler kat eden arkadaşlar bunu nasıl başarıyor. Nebilim yani nefesi felan kesilmiyor mu?Sosyal grup sürüşlerinde her 5-10km de bir mola veren ve diğer insanların sürüşünü bozan insanlardan nefret ediyorum. Sırf sigara içeceksin diye diğer insanların sürüş keyifini neden bölüyorsun ki.
Onlarda ayrı bir keyifçi 🤣Bizimkiler bisiklet üstünde yakıyor.![]()
Keşke bizimkilerde öyle yapsa. Adamlar bir mola veriyor 40km lik sürüşü 5 saatte bitiriyorlar ondan sonra neden bizi sürüşlerine çağırmıyorsun diye yargara yapıyorlar bana.Bizimkiler bisiklet üstünde yakıyor.![]()
Bilmiyorum sigara kullanmadığım için. Bana saçma gelen şey sporcu adamın sigara ve alkol ile ne işi var.Oda bana garip geliyor. Sigara içip uzun mesafeler kat eden arkadaşlar bunu nasıl başarıyor. Nebilim yani nefesi felan kesilmiyor mu?
Onlarda ayrı bir keyifçi 🤣
Keşke bizimkilerde öyle yapsa. Adamlar bir mola veriyor 40km lik sürüşü 5 saatte bitiriyorlar ondan sonra neden bizi sürüşlerine çağırmıyorsun diye yargara yapıyorlar bana.
Geçen gün başka şehirden arkadaş geldi, gel sürüşe çıkalım dedi... Vay arkadaş bir insan su içmek için bile mola verirmi yahu.
Bilmiyorum sigara kullanmadığım için. Bana saçma gelen şey sporcu adamın sigara ve alkol ile ne işi var.
Alkol yine ayda yılda bir neysede sigara bana garip geliyor. Sürüşler de bende (gerci yeniyim daha) bisiklet üstünde girerken su içemiyorum🙂 ama durunca da sizin dediğiniz gibi yapmiyorum. Su içmek 2 dk iş iç devam et.Bilmiyorum sigara kullanmadığım için. Bana saçma gelen şey sporcu adamın sigara ve alkol ile ne işi var.
Yazın vites teli gevşer, ondandır. Attırıcının üzerindeki min/max vidalarından ayarlayabilirsiniz.Zinciri vitesi küçülürken bu sekilde sardi,sikismis gibi. Zorlasam duElir mi yoksa pedali fln sokmelimiyim307799 dosyayı görüntüle