Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Resimde gördüğünüz şahıs benim ya da benim vücut ölçülerimdeki bir Fido da olabilir (Fido; Eski Fruko reklamlarındaki çizgi arkadaştır). Neyse şahıslara takılmadan aslı konumuza değinelim. İçinizden biri bana vücut ölçülerimizi elle girebileceğimiz bir program önermezse ikinci resimde yaptığıma benzer şeyler yapmaya devam edebilir ve hatta daha da ileri gidebilirim. Az önce yaz günü açık bırakılan camı fırsat bilerek eve giren 3 yarasayı evden çıkarmayı başardığıma göre daha bilimsel olarak bisikleti üreticinin verdiği ölçü bilgilerine göre çizmeye başlayabilirim. Bu saatte her ne delilikle uğraşıyorsanız sizlere de kolay gelsin.

Ekran görüntüsü 2023-07-16 025648.png

Dosyalar

• Ekran görüntüsü 2023-07-16 031603.png
    Ekran görüntüsü 2023-07-16 031603.png
    196,3 KB · Okunma: 27
Scudo
10 yıldır kullandığım yol bisikletimi sattım. Şartlardan dolayı eskisi kadar hakkını verememek satmama sebep oldu. Artık mtb ile devam ediyorum. Şu an kullandığım mtb de 11 yıllık. Bakımlarını düzenli bir şekilde sürekli yaptığım için hala ilk günkü performansında. Bir de şehir bisiketi var ama onu kullanmak hiç keyifli değil. Mtb ile her türlü yola girebilmek çok keyifli. Hem işe giderken hem antrenman yaparken tek bisiklet yetiyor. Yol bisikleti sürmek istersem de bisiketci bi abiden ödünç alacağım o konuda sıkıntım yok. Allah herkesin gönlüne göre versin.

Gece yarısı sela okutularak uyutulup,sabahında akaryakıta fahiş ötv zammıyla soyulduğumuz bir memlekette yaşamak... Diğer tarafta istifa etmek bilmeyen,koltuğa zamkla yapıştırılmış proje ürünü bir ana muhalafet partisi genel başkanı!!!!! oy verenler mutlumusunuz? daha rezil günler çok uzakta değil..

Bugün sahilde dolaşırken ayağıma bir şey çarptı bir baktım ki cüzdan. Cüzdanın içini açtım ve içinde belirli bir miktar para vardı fakat kimlik vb yoktu, tam olarak ne kadar vardı saymadım. En yakın polis karakoluna gittim ve kayıp bir adet cüzdan bulduğumu söyledim. Komiser vaktin varsa tutanak tutturalım dedi adına, ben ise acelem var dedim sorun yoksa gitmem gerekiyor deyip çıktım. İlk defa yerde kayıp cüzdan buldum diye adıma tutanak tutulacağını duydum bugün. Daha önceden yerde araba anahtarı bulmuştum fakat tutanak tutalım dememişlerdi.

Bugün sahilde dolaşırken ayağıma bir şey çarptı bir baktım ki cüzdan. Cüzdanın içini açtım ve içinde belirli bir miktar para vardı fakat kimlik vb yoktu, tam olarak ne kadar vardı saymadım. En yakın polis karakoluna gittim ve kayıp bir adet cüzdan bulduğumu söyledim. Komiser vaktin varsa tutanak tutturalım dedi adına, ben ise acelem var dedim sorun yoksa gitmem gerekiyor deyip çıktım. İlk defa yerde kayıp cüzdan buldum diye adıma tutanak tutulacağını duydum bugün. Daha önceden yerde araba anahtarı bulmuştum fakat tutanak tutalım dememişlerdi.
O tutanak sonra başına bela oluyor insanların,arkadaşta böyle bir cüzdan bulmuştu,içinde para yokmuş karakola götürüyor tutanak tutuyorlar adama ulaşıyorlar ve adam cüzdanının çaldığını içindeki paraların çalındığına dair şikayette bulunmuş,hadi bir daha gitti arkadaş ifade vermeye yerde bulduğunu içinde para olmadığını anlatmış bir daha nerde buldun ne zaman buldun nasıl buldun mahvolmuş,yani kanunlar işte saçma sapan iyilik yapayım derken b.ka batmak nasıl oluyor böyle işte.

O tutanak sonra başına bela oluyor insanların,arkadaşta böyle bir cüzdan bulmuştu,içinde para yokmuş karakola götürüyor tutanak tutuyorlar adama ulaşıyorlar ve adam cüzdanının çaldığını içindeki paraların çalındığına dair şikayette bulunmuş,hadi bir daha gitti arkadaş ifade vermeye yerde bulduğunu içinde para olmadığını anlatmış bir daha nerde buldun ne zaman buldun nasıl buldun mahvolmuş,yani kanunlar işte saçma sapan iyilik yapayım derken b.ka batmak nasıl oluyor böyle işte.
Evet haklısın, bu yüzden de tutanak vermek istemedim. İyilik yapayım derken kötülük bulmak var... Sonuçta bu dünya da gözü dönmüş bir sürü şerefsiz mevcut. Mahkemeye kadar gider bu olay sonra ayıkla pirincin taşını.

Merhaba,bisiklet kaskı giriş seviyesi için sedona-29 ve moon mv-88 arada fiyat farkı var. Önerisi olan?
Giriş seviyesi ile çıkış seviyesi kasklar arasında pek bir fark yoktur. 200km hızla gelen bir araba çarparsa mucize olmaz ise ölüm kaçınılmazdır. Pahalı kasklar yok mips ekler, yok havalandırma kanalı sayısını optimize eder, daha farklı kabuklar kullanır, nispeten daha hafif olabilirler. Ancak kaskın ucuzu da pahalısı da aynı işi görür. Eğer yarışmayacaksanız ucuz bir kask alıp geçebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
Kron bisikletlerin internetteki fotolari kotu. Asagida cektigim canli foto acik ara daha iyi.
internet fotoları hariç genel anlamda renk olayını konuşursak en iyi renkleri bence Carraro yapıyor. Aslında bu konu için bi anket dahi açılabilir. en iyi renkleri hangi yerli firma yapıyor diye.
Kron Bisikletler gayet iyi tek kötü yanı bazı modellerini satın alırken çamurluk olmadığı için ayrı çamurluk taktırmak gerekmesi.

Kron Bisikletler gayet iyi tek kötü yanı bazı modellerini satın alırken çamurluk olmadığı için ayrı çamurluk taktırmak gerekmesi.

Her firmanın çamurluklu ve çamurluksuz sattığı modeller var, bu Kron'a özgü bir konu değil.

Kron denince aklıma bazı 3x7 modellerinde kullandıkları 6 vitese uygun arka attırıcılar, 3x8 modellerinde kullandıkları 3x7'ye uygun ön attırıcılar ve bunlardan dolayı kullanıcıların yaşadıkları çözülmeyen vites ayar sorunları geliyor.

Kron denince aklıma bazı 3x7 modellerinde kullandıkları 6 vitese uygun arka attırıcılar, 3x8 modellerinde kullandıkları 3x7'ye uygun ön attırıcılar ve bunlardan dolayı kullanıcıların yaşadıkları çözülmeyen vites ayar sorunları geliyor.

Benim aklıma da sürekli kırılan, çatlayan kadroları geliyor...

Üyelere özel Bianchi %10 indirim kampanyası varmış bike outdoor sitesinde. Fiyatlara güzel bir yuh çekiyorum.
Evet onları geçen mail gelince bende gördüm, ilk başta fırsat reyonuna atılır bu diyordum ta ki sitedeki fiyatları görünceye kadar. Zaten fiyatları görünce gerek yok diyerek maili sildim, sayfayı da kapattım.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
eski başlıklarda görmüştüm şimdi de aklıma geldi, forum üyelerine özel toplu forma yaptırma çalışması olacak mı? ya da herhangi bir takım vs için forma yaptıracak/yaptırmayı düşünen var mı?

eski başlıklarda görmüştüm şimdi de aklıma geldi, forum üyelerine özel toplu forma yaptırma çalışması olacak mı? ya da herhangi bir takım vs için forma yaptıracak/yaptırmayı düşünen var mı?
Bisiklet Forum forması 2021'de şu mesaj ile tekrar bir konusu açılmıştı lakin hala bir forma yok. Geçmiş dönemde ilk formaları elinde olan üyeler dışında forması olan yok maalesef. 2022'de alınan fiyatlar 300 ile 500 lira arasıymış şuan kaç para olmuştur bilmiyorum. Eğer birisi organize olur ve formayı yaptırırsa almayı isterim. Konu da Murat abinin attığı görseldeki formalar çok iyi.

• Beğen
Tepkiler: Ferhatteacher
Sabah işe bisikletle gitmeyi deneyeceğim. Bakalım ter vs durum ne olacak.

Merhaba. Bilgisayar mühendisiyim. Yazılımcı olarak çalışıyorum. Türkiye'deki bilindik bir bisiklet mağazasının internet sitesinde bir ürüne bakarken sitede bir açık yakaladım. Kötü niyetli olsam çok büyük zararlar verebilirim ve bir şeyler koparabilirim. Firmaya whatsapptan yazıyorum fakat cevap vermiyorlar. İnsanların bilgileri ya da kendi bilgileri ve parası bu kadar değersiz olmamalı.

Kişisel verilerimiz bu ülkede asla güvende değil :(

Geri