P1n0ky0
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.668
- İsim
- Pin Okyo
- Başlangıç
- 1982—83
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Allah ana babasına sabır versin.
Allah ana babasına sabır versin.
Buda günün başka bir konusu;
304744 dosyayı görüntüle
"Bu kadar başıbozuk, ipsiz sapsız insanımsıyı ülkeye dolduranlara dava açılmalı." diyeceğim de -öyle ya, devlet vatandaşların can güvenliği sağlamak zorunda- bugün şöyle bir haber okudum. Sonra kimi kimi şikayet edeceksin dedim:
![]()
aslında neşe kaçırıcı bir ayrıntı. annem 74 yaşında. bana vekalet vermesi gerektiğinde, önce tam teşekküllü bir hastaneden akıl sağlığı yerindedir raporu almamızı istiyorlar. üstelik bu rapor alındığı gün hemen notere gidip vekaleti vermesi şart. eğer o gün notere gidemez ise, ertesi gün tekrar akıl sağlığı yerindedir raporu alması şart. yani rapor 24 saat bile geçerli değil. alındığı gün mesai saatleri içinde geçerli. süper bir doktor, saat 08:35 te raporu verse, tembellik yapıp süper bir notere 17: 25 te varsak ve vekaleti alsak, işte o 9 saat için geçerli.Siyasetçiler hep neşemizi mi kaçıracak? 😄
Bankada bir amca maaşını çekemeye çalışıyor ama günübirlik raporu alacak halde değil. Oğlu durumu izah etmeye çalışıyor, mahkemede vekalet çıkarttırmanız gerekli diyerek geri çevirildi. O durumdayız.aslında neşe kaçırıcı bir ayrıntı. annem 74 yaşında. bana vekalet vermesi gerektiğinde, önce tam teşekküllü bir hastaneden akıl sağlığı yerindedir raporu almamızı istiyorlar. üstelik bu rapor alındığı gün hemen notere gidip vekaleti vermesi şart. eğer o gün notere gidemez ise, ertesi gün tekrar akıl sağlığı yerindedir raporu alması şart. yani rapor 24 saat bile geçerli değil. alındığı gün mesai saatleri içinde geçerli. süper bir doktor, saat 08:35 te raporu verse, tembellik yapıp süper bir notere 17: 25 te varsak ve vekaleti alsak, işte o 9 saat için geçerli.
ülke yönetimini emanet ettiğiniz kişilerin, bu pratik sebebiyle, her sabah akıl sağlığı yerinde mi diye teste girmesi lazım eğer 65 yaş ve üstü ise.
zor bir durum.Bankada bir amca maaşını çekemeye çalışıyor ama günübirlik raporu alacak halde değil. Oğlu durumu izah etmeye çalışıyor, mahkemede vekalet çıkarttırmanız gerekli diyerek geri çevirildi. O durumdayız.
Lafına sözüne hiçbir şekilde güvenilemeyecek bir müsveddenin saçmalamasına göre neden tutum sergileyelim ki? Eminim cümlenin tamamını okuduğumuzda muhalefetin kazandığı takdirde 30 tl olacak gibisinden bir ifade göreceğiz. Bu da tehdit olarak değerlendirilebilir sanki?
benim çocukluğum akşam haberlerinde, japon merkez bankası japon yeninin değerini düşürdü haberleri ile aklımda kalmış. bir ülke, kendi para biriminin değerini neden düşürür ki? eğer üretim yapıyorsa, düşürürmüş.Nebati o lafı, ihracatçılarla yaptığı bir toplantıda söylüyor. Baskılanan döviz kuruna karşılık sürekli artan hammadde/işçilik maliyetlerinden yakınan ve artık kar edememekten şikayet eden ihracatçı firmalara, "Biraz sabredin, seçimden sonra dövizi baskılama uygulamaları sona erecek ve kur 27-30 TL bandına oturacak" diyor.
bir tane de Türk net e gelsin. 45-50 gündür sorunu çözemediler.lanet okumak istemiyorum ama ttnet Allah seni islah etsin.!
Bunun yalan haber olduğu 1-2 gün önce açıklanmıştı.Lütfen "oy vermeyeceğim, sandığa gitmeyeceğim" demeyin. Çünkü "onlar" üşenmeden oy veriyor:
304949 dosyayı görüntüle
Pist bisikletlerinde veya tt bisikletlerde aerodinamiye katkısı olsun diye yapılıyor. Arka jant kapalı olur ve ön jantta mutlaka düşük profil kullanırlar çünkü direksiyon hakimiyetini zorlaştırmak istemezler.Bazen Jantlarda (adını bilmiyorum) perde gibi komple kapattıkları şeyler oluyor. Amacı ne onun . Rüzgar özellikle yandan vurunca sıkıntı olmuyor mu
Bazen Jantlarda (adını bilmiyorum) perde gibi komple kapattıkları şeyler oluyor. Amacı ne onun . Rüzgar özellikle yandan vurunca sıkıntı olmuyor mu