Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Scudo
Sürekli içimden bir şeyler satın almak geçiyor. Bugünün pahalısı yarının ucuzu olacak diye durduramıyorum kendimi.

Buda günün başka bir konusu;

304744 dosyayı görüntüle

"Bu kadar başıbozuk, ipsiz sapsız insanımsıyı ülkeye dolduranlara dava açılmalı." diyeceğim de -öyle ya, devlet vatandaşların can güvenliği sağlamak zorunda- bugün şöyle bir haber okudum. Sonra kimi kimi şikayet edeceksin dedim:
Screenshot_2023-05-24-15-56-04-44_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12~2.jpg

Siyasetçiler hep neşemizi mi kaçıracak? 😄
aslında neşe kaçırıcı bir ayrıntı. annem 74 yaşında. bana vekalet vermesi gerektiğinde, önce tam teşekküllü bir hastaneden akıl sağlığı yerindedir raporu almamızı istiyorlar. üstelik bu rapor alındığı gün hemen notere gidip vekaleti vermesi şart. eğer o gün notere gidemez ise, ertesi gün tekrar akıl sağlığı yerindedir raporu alması şart. yani rapor 24 saat bile geçerli değil. alındığı gün mesai saatleri içinde geçerli. süper bir doktor, saat 08:35 te raporu verse, tembellik yapıp süper bir notere 17: 25 te varsak ve vekaleti alsak, işte o 9 saat için geçerli.

ülke yönetimini emanet ettiğiniz kişilerin, bu pratik sebebiyle, her sabah akıl sağlığı yerinde mi diye teste girmesi lazım eğer 65 yaş ve üstü ise.

İç bacak boyunu 2 3 kez ölçtüm normal tuttum 76cm bastırma yapmadım, sonra bunu 1.09 ile çarptım 83 geliyor, pedal dip kısmı sele böyle olacak herhalde, şuan ki sele durumu 93cm galiba ben o yüzden tam güç veremiyorum. Ve bir sorun da sele borusu kestirme, nereye gideyim bilmiyorum.

seçim anketlerinde tabakalı örneklem kullanılır. ana kitlenin görüşünü kavrayabilmek için, ancak bahsettiğiniz kişinin uyguladığı yöntem bu kuralın dışında olduğundan gerçekten uzak sonuçlar doğuruyor. peki yanlış sonuçlar verdiği ispatlanmış olmasına rağmen neden devam ediyor, çünkü aldığı beğeni ve izlenme sayısına göre para kazanıyor, bilginin doğru olup olmamasının bir önemi yok onun için

aslında neşe kaçırıcı bir ayrıntı. annem 74 yaşında. bana vekalet vermesi gerektiğinde, önce tam teşekküllü bir hastaneden akıl sağlığı yerindedir raporu almamızı istiyorlar. üstelik bu rapor alındığı gün hemen notere gidip vekaleti vermesi şart. eğer o gün notere gidemez ise, ertesi gün tekrar akıl sağlığı yerindedir raporu alması şart. yani rapor 24 saat bile geçerli değil. alındığı gün mesai saatleri içinde geçerli. süper bir doktor, saat 08:35 te raporu verse, tembellik yapıp süper bir notere 17: 25 te varsak ve vekaleti alsak, işte o 9 saat için geçerli.

ülke yönetimini emanet ettiğiniz kişilerin, bu pratik sebebiyle, her sabah akıl sağlığı yerinde mi diye teste girmesi lazım eğer 65 yaş ve üstü ise.
Bankada bir amca maaşını çekemeye çalışıyor ama günübirlik raporu alacak halde değil. Oğlu durumu izah etmeye çalışıyor, mahkemede vekalet çıkarttırmanız gerekli diyerek geri çevirildi. O durumdayız.

Bankada bir amca maaşını çekemeye çalışıyor ama günübirlik raporu alacak halde değil. Oğlu durumu izah etmeye çalışıyor, mahkemede vekalet çıkarttırmanız gerekli diyerek geri çevirildi. O durumdayız.
zor bir durum.

• Beğen
Tepkiler: el Cezeri
Lafına sözüne hiçbir şekilde güvenilemeyecek bir müsveddenin saçmalamasına göre neden tutum sergileyelim ki? Eminim cümlenin tamamını okuduğumuzda muhalefetin kazandığı takdirde 30 tl olacak gibisinden bir ifade göreceğiz. Bu da tehdit olarak değerlendirilebilir sanki?

Nebati o lafı, ihracatçılarla yaptığı bir toplantıda söylüyor. Baskılanan döviz kuruna karşılık sürekli artan hammadde/işçilik maliyetlerinden yakınan ve artık kar edememekten şikayet eden ihracatçı firmalara, "Biraz sabredin, seçimden sonra dövizi baskılama uygulamaları sona erecek ve kur 27-30 TL bandına oturacak" diyor.

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve M.İhsan
Nebati o lafı, ihracatçılarla yaptığı bir toplantıda söylüyor. Baskılanan döviz kuruna karşılık sürekli artan hammadde/işçilik maliyetlerinden yakınan ve artık kar edememekten şikayet eden ihracatçı firmalara, "Biraz sabredin, seçimden sonra dövizi baskılama uygulamaları sona erecek ve kur 27-30 TL bandına oturacak" diyor.
benim çocukluğum akşam haberlerinde, japon merkez bankası japon yeninin değerini düşürdü haberleri ile aklımda kalmış. bir ülke, kendi para biriminin değerini neden düşürür ki? eğer üretim yapıyorsa, düşürürmüş.

lanet okumak istemiyorum ama ttnet Allah seni islah etsin.!

21 yıldır EGONOMİMİZİ yöneten bu hükümet, istikrarlı bir şekilde Türk parasının değerini bir dolar karşısında 20 kat aşağıya düşürdü. Evet şu an 20 tane Türk Lirası ancak 1 tane dolar kadar güçlü. Aynı hükümet bu pazar kazanırsa, daha istikrarlı bir şekilde paramızın değerini 10 kat daha dibe düşürecekler. 30 Türk Lirası ancak 1 dolar kadar olabilecek.

Bazen Jantlarda (adını bilmiyorum) perde gibi komple kapattıkları şeyler oluyor. Amacı ne onun . Rüzgar özellikle yandan vurunca sıkıntı olmuyor mu

Bazen Jantlarda (adını bilmiyorum) perde gibi komple kapattıkları şeyler oluyor. Amacı ne onun . Rüzgar özellikle yandan vurunca sıkıntı olmuyor mu
Pist bisikletlerinde veya tt bisikletlerde aerodinamiye katkısı olsun diye yapılıyor. Arka jant kapalı olur ve ön jantta mutlaka düşük profil kullanırlar çünkü direksiyon hakimiyetini zorlaştırmak istemezler.

Zamana karşı bisikletlerinin genellikle arka, bazen ön-arka jantlarına hava sürtünmesini ve drag etkisini azaltmak amacıyla takılıyor.

Zamana karşı etapları çoğunlukla 10-30km aralığında tutulduğu ve birinci ile onuncu arasındaki fark birkaç saniye olabildiği için marjinal kazanımlar maksimize ediliyor. Kuvvetli yanal rüzgarlar zaten kontrolü zor olan TT bisiklette işleri zorlaştırabilir ama bu alınması gereken bir risk.

Yarın koşulacak Giro d'Italia 20. etabında olduğu gibi rotada korkunçlu yokuşlar varsa hele, bisiklet değiştirmeden önce düz kısımda alınacak zaman kritik öneme sahip.

Geri