buketello
Üye
- Tepki
- 173
- İsim
- Buket L.
- Başlangıç
- 2020—21
- Bisiklet
- Mosso
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
neden açtığım konu yok oldu. Oysa ki böyle bir başlık aramış bulamamıştım. Yazım dilinde de hata yoktu. Neden silindi ki?
Mümtaz abi iyi. Instagram'dan takiplesiyoruz.Süper dede Mümtaz abi ne yapıyor acaba![]()
Maşallah Allah muhabbetinizi arttırsınDostum Mümtaz Abi ile bir ay önce bol bol lafladık. Sürekli hareket halinde ve sağlığı yerinde. Resimdeki göbeğimden 5 kilo silkeledim.Şu an 82 kiloyum.
291656 dosyayı görüntüle
Mümtaz Abiyi soruyoruz, adam göbeğinden bahsediyor. O göbek senden ayrı bağımsızlığını ilan edip cumhuriyetini kurmuş bile. Niye başkasının iç işlerine karışıyorsun dış minnak.Dostum Mümtaz Abi ile bir ay önce bol bol lafladık. Sürekli hareket halinde ve sağlığı yerinde. Resimdeki göbeğimden 5 kilo silkeledim.Şu an 82 kiloyum.
Ne oldu cicim kıskandın mı?Mümtaz Abiyi soruyoruz, adam göbeğinden bahsediyor. O göbek senden ayrı bağımsızlığını ilan edip cumhuriyetini kurmuş bile. Niye başkasının iç işlerine karışıyorsun dış minnak.
Orta Asya'nın Türk Cumhuriyetlerinde şu an bisiklet yolları ne durumdaysa aynen öyle olurdu bence.Atalarımız Asya'dan göçmemiş olsalardı bizim de otoban gibi bisiklet yollarımız olur muydu