Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Scudo
neden açtığım konu yok oldu. Oysa ki böyle bir başlık aramış bulamamıştım. Yazım dilinde de hata yoktu. Neden silindi ki?

Rüzgarlı havadan nefret ediyorum. Saatte 35km rüzgar nedir arkadaş.

Süper dede Mümtaz abi ne yapıyor acaba:naslyany:
Dostum Mümtaz Abi ile bir ay önce bol bol lafladık. Sürekli hareket halinde ve sağlığı yerinde. Resimdeki göbeğimden 5 kilo silkeledim. :) Şu an 82 kiloyum.

20220605_212048.jpg

Dostum Mümtaz Abi ile bir ay önce bol bol lafladık. Sürekli hareket halinde ve sağlığı yerinde. Resimdeki göbeğimden 5 kilo silkeledim. :) Şu an 82 kiloyum.
Mümtaz Abiyi soruyoruz, adam göbeğinden bahsediyor. O göbek senden ayrı bağımsızlığını ilan edip cumhuriyetini kurmuş bile. Niye başkasının iç işlerine karışıyorsun dış minnak.

Mümtaz Abiyi soruyoruz, adam göbeğinden bahsediyor. O göbek senden ayrı bağımsızlığını ilan edip cumhuriyetini kurmuş bile. Niye başkasının iç işlerine karışıyorsun dış minnak.
Ne oldu cicim kıskandın mı? :mad: Haydi itiraf et. Mümtaz ağabeyini özledin ve muhabbetmize ayar oldun. O göbek orada dursun çekmeyeceğim. :)
Sizin yarışa yetişemedim. Senin namlı göbeklede iki foto sallardık ama olmadı. :koptum:
Bir daha ki sefere saçları uzatıp , Barışmanço pozu vereceğim. Boy ve göbek kurtarmaz ama idare edersin.:harika:

Atalarımız Asya'dan göçmemiş olsalardı bizim de otoban gibi bisiklet yollarımız olur muydu

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
Atalarımız Asya'dan göçmemiş olsalardı bizim de otoban gibi bisiklet yollarımız olur muydu
Orta Asya'nın Türk Cumhuriyetlerinde şu an bisiklet yolları ne durumdaysa aynen öyle olurdu bence.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
105 gurup setimi satıp dura ace e geçmeyi düşünüyorum, ama sorun bisikletimin kadrosu 54, bana 49 50 lazım olduğu için, vites set yerine komple bisikleti satayım diyorum. Kafam biraz karışık.

• Beğen
Tepkiler: sahrana
Bisikletim çalındı ve 2 hafta yıllık izne çıkacağım. Eve bağlı kalmak istemiyorum.

(link)
LCW bisiklet forması 250₺

Geri