Batuhan Köksal
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 744
- Başlangıç
- 2013—14
- Bisiklet
- Peugeot
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Boyum 1.80 90 kg@nhtpkl Biladerinizin makinesi cinsiyet değiştirme operasyonuna uygun mu bilemiyorum ama boyunuza uygunsa kullanılır bir sorun olmaz.
Yalnız, shimanoların direnci daha düşük, sram redlerin ömrü daha yüksek deniyor şaka maka.
bu kasklar neden bu kadar garip. neden onu takıp çıktığım zaman herkes bana bakıyormuş gibi hissediyorum. hatta sanki şunu diyorlar;
(bu kısım umut sarıkaya karikatürü tadında)
-bak bak kafaya da ne takmış sanki yarışa gidecek kehkehkeh
-kehkhe sanki motor sürüyor keh keh
bir de gerçek dünyada şöyle bir şey yaşadım;
bisiklet sürerken bir dayı kendi kendine şunu mırıldandı ben yanından geçerken(baya sesli söylendi aslında ki çok net duyabildim)
"sür sür şişko kilo verecek güya"
not: boyum 168 kilom o dönem 75 gibi bir şeydi. ve bunu diyen adam klasik göbeği bağımsızlığını ilana hazırlanan bir dayı idi işte
Küçükken Teneke kafalar geliyor diye bağırırdım . 😋İş arkadaşlarımdan da hala kasktan vazgeçmedin mi diyenler var bir de başıma şöyle bir şey gelmişti.
+ Sen dünkü yarışa katıldın mı?
- Ben o kadar olmadım sadece işe gidebiliyorum.
+ Kaskın öyle söylemiyor ama.
- A kask mı sadece canım kıymetli 😃
Demem o ki istedikleri kadar baksınlar riske atamam kendimi![]()
bu kasklar neden bu kadar garip. neden onu takıp çıktığım zaman herkes bana bakıyormuş gibi hissediyorum. hatta sanki şunu diyorlar;
(bu kısım umut sarıkaya karikatürü tadında)
-bak bak kafaya da ne takmış sanki yarışa gidecek kehkehkeh
-kehkhe sanki motor sürüyor keh keh
bir de gerçek dünyada şöyle bir şey yaşadım;
bisiklet sürerken bir dayı kendi kendine şunu mırıldandı ben yanından geçerken(baya sesli söylendi aslında ki çok net duyabildim)
"sür sür şişko kilo verecek güya"
not: boyum 168 kilom o dönem 75 gibi bir şeydi. ve bunu diyen adam klasik göbeği bağımsızlığını ilana hazırlanan bir dayı idi işte
İş arkadaşlarımdan da hala kasktan vazgeçmedin mi diyenler var bir de başıma şöyle bir şey gelmişti.
+ Sen dünkü yarışa katıldın mı?
- Ben o kadar olmadım sadece işe gidebiliyorum.
+ Kaskın öyle söylemiyor ama.
- A kask mı sadece canım kıymetli 😃
Demem o ki istedikleri kadar baksınlar riske atamam kendimi![]()
Takmamak daha güvenli oldu bu durumdaBuna benzer bakış açısı dünyanın hemen hemen her yerinde var.
İngiltere'de yapılan bir araştırma; motorlu taşıt sürücülerinin, araçlarıyla kask takan bisikletlilerin yanından kask takmayanlara oranla çok çok daha yakın geçtiğini göstermiş. Sebebinin ise sürücülerin, kask takan bisikletlileri daha profesyonel görmesinden kaynaklandığı bulunmuş.
İngiltere'de bile böyleyse bizde yarışçı sanmaları doğal diyebiliriz.
Formulaz var.Downhill kaykay yapacak vaktim ve enerjim yok artık, ama bundan daha zevkli bir spor (ne kadar spor sayılırsa) olamaz sanırım benim için :