Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Bu ülkede neden jant temizleme silgisi satılmıyor ya... Gerçi 4 sterlinlik ürün şu kurla 85-90 yapıyor. Kılı tüyü derken 150-200 lira satış fiyatı olur gibi :D

Scudo
Herkese mrb biladerden kalma boyle bi makine var adam olur mu yoksa hic ugrasmayip yenibisey mi bakayim ? ?
Bu arada fiyatlar ucmus lastikleri degismek istiyorum buna zirhli lastik 26 jant hangisini alayim ve bununla uzun yol yapilir mi?16555554374518143466366876557526.jpg

@nhtpkl Biladerinizin makinesi cinsiyet değiştirme operasyonuna uygun mu bilemiyorum ama boyunuza uygunsa kullanılır bir sorun olmaz.

• Beğen
Tepkiler: nhtpkl
bu kasklar neden bu kadar garip. neden onu takıp çıktığım zaman herkes bana bakıyormuş gibi hissediyorum. hatta sanki şunu diyorlar;
(bu kısım umut sarıkaya karikatürü tadında)
-bak bak kafaya da ne takmış sanki yarışa gidecek kehkehkeh
-kehkhe sanki motor sürüyor keh keh

bir de gerçek dünyada şöyle bir şey yaşadım;
bisiklet sürerken bir dayı kendi kendine şunu mırıldandı ben yanından geçerken(baya sesli söylendi aslında ki çok net duyabildim)
"sür sür şişko kilo verecek güya"
not: boyum 168 kilom o dönem 75 gibi bir şeydi. ve bunu diyen adam klasik göbeği bağımsızlığını ilana hazırlanan bir dayı idi işte

Downhill kaykay yapacak vaktim ve enerjim yok artık, ama bundan daha zevkli bir spor (ne kadar spor sayılırsa) olamaz sanırım benim için :

Bizim arkadaş diyor ki; Kur korumalı mevduat için 21 milyar TL vergilerimizden ödenmiş. Ben de dedim ki "Okusaydın ya Reyizin yazdığı ekonominin kitabını. Orada yazıyor." Bu ülkenin sorunu okumamak, bunu bir kez daha anladım.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
bu kasklar neden bu kadar garip. neden onu takıp çıktığım zaman herkes bana bakıyormuş gibi hissediyorum. hatta sanki şunu diyorlar;

bisiklet sürerken bir dayı kendi kendine şunu mırıldandı ben yanından geçerken(baya sesli söylendi aslında ki çok net duyabildim)
not: boyum 168 kilom o dönem 75 gibi bir şeydi. ve bunu diyen adam klasik göbeği bağımsızlığını ilana hazırlanan bir dayı idi işte

İş arkadaşlarımdan da hala kasktan vazgeçmedin mi diyenler var bir de başıma şöyle bir şey gelmişti.

+ Sen dünkü yarışa katıldın mı?
- Ben o kadar olmadım sadece işe gidebiliyorum.
+ Kaskın öyle söylemiyor ama.
- A kask mı sadece canım kıymetli 😃

Demem o ki istedikleri kadar baksınlar riske atamam kendimi :harika:

Yeni üyeyim başlık açamıyorum neden ... kahrolsun bağzı şeyler😂

İş arkadaşlarımdan da hala kasktan vazgeçmedin mi diyenler var bir de başıma şöyle bir şey gelmişti.

Küçükken Teneke kafalar geliyor diye bağırırdım . 😋

• Hahaha
Tepkiler: buketello

Buna benzer bakış açısı dünyanın hemen hemen her yerinde var.
İngiltere'de yapılan bir araştırma; motorlu taşıt sürücülerinin, araçlarıyla kask takan bisikletlilerin yanından kask takmayanlara oranla çok çok daha yakın geçtiğini göstermiş. Sebebinin ise sürücülerin, kask takan bisikletlileri daha profesyonel görmesinden kaynaklandığı bulunmuş.

İngiltere'de bile böyleyse bizde yarışçı sanmaları doğal diyebiliriz.

• Beğen
Buna benzer bakış açısı dünyanın hemen hemen her yerinde var.
İngiltere'de yapılan bir araştırma; motorlu taşıt sürücülerinin, araçlarıyla kask takan bisikletlilerin yanından kask takmayanlara oranla çok çok daha yakın geçtiğini göstermiş. Sebebinin ise sürücülerin, kask takan bisikletlileri daha profesyonel görmesinden kaynaklandığı bulunmuş.

İngiltere'de bile böyleyse bizde yarışçı sanmaları doğal diyebiliriz.
Takmamak daha güvenli oldu bu durumda :(

• Kızgın
Tepkiler: Adil ÜNALDI
Şok haber...

Gitti gidiyor derken hakikatten gidiyormuş...

1655714073004.png

(link)

• Üzgün
Tepkiler: seko35.50
unknown.png

Sübliminal mesaj

İçimizden geçiyorlar...

• Beğen
Geri