Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Şu martı (scooter) saçmalığını ne zaman kaldıracaklar acaba... Nerede it kopuk serseri var alıp kullanıyor bisiklet ve yaya yollarını katledip bir üstüne üstlük haklılarmış gibi karşılık veriyorlar.
Bende arada kullanıyorum, yani şimdi bende mi it kopuk serseri oluyorum?

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
Scudo
....Her yer yayalara ve martılara ait...

Dün akşam sahilde bisiklet yolunun yanındaki kaldırımın yanındaki araç yolunun tam ortasında yürüyen adam, bisiklet yolundan ayrılıp araç yoluna geçen bisikletli gruba "biz sizin yola girince kızıyonuz, sizin de burada bana yol vermeniz lazım" diye seslendi.

Konu dışı olacak ama, ne tamlama yazmışsın be arkadaş 😂

Tamlama bizim işimiz.
"tamamlama" yöntemiyle de ifade edilebilir:
"Şimdi sahildeyiz (tamam mı?), bisiklet yolu var (tamam mı?), yanında kaldırım var (tamam mı?), onun yanında da araba yolu var (tamam mı?), ha işte kaldırım yerine o araba yolunun ortasından yürüyen adam"

Arkadaşlar bisikletim bu çok temiz ikinci el fiyatı nedir satmak istiyorum

Dosyalar

• 9535C07F-93A3-435B-88D0-DDE2EDFB19F3.jpeg
    9535C07F-93A3-435B-88D0-DDE2EDFB19F3.jpeg
    95,8 KB · Okunma: 42
@Burak Altaç
img_20220509_062339-jpg.289903

Bunu koyan, "zaten merdiven için bisikleti/bebek arabasını eline alacak, o yüzden sıkıntı yok" demiş sanırım 😂

• Hahaha
Tepkiler: Burak Altaç
Kaç para ulen bir Swisstop?!

Kurtlar vadisi 127. Bölüme geldim, devammı yoksa tamammı demeye başladım.

Şuan içimden emin önünde olmasam diye geçiyordu.
Tesadüfe bak an itibari ile Eminönü’nde künefeci de oturuyorum ve birazdan kapalı çarşıda olacam
Ben de küçükçekmecedeyim birazdan sarıyere geçip börek gömecem.
IMG_20220313_125349.jpg
Kurtlar vadisi 127. Bölüme geldim, devammı yoksa tamammı demeye başladım.
Tadında bırak derim.
Yoksa başlıyayım mı
Kürt Bedo öldü.
Faris Sarıyayla öldü.
....
.....
....
Cerrahpaşalı Halit öldü
Süleyman Çakır öldü....

Dolap çekmecesini yere koymak ve içine basmak, yere ocak üstü temizleme bezi açmak, ve bunu yaparken bisiklet tutmak... Şu an tam içimden geçen şey bu. Bu portreyi anlamlandırmaya çalışıyorum. Anlamaya çalışırken evrenin sırrına vakıf olucam sanırım.

Bilmeyen arkadaşlar için, eğer kuralları ihlal eden bir araç, bisiklet ve yayaları trafik zabıtaya şikayet ederseniz kendileri ilgileniyor ve ceza aldıkları zaman 24 saat içerisinde telefonunuza bildirim geliyor X kişisi ceza aldı gibilerinden.
Şikayeti hangi kanal üzerinden yapıyorsunuz? Eğer sistem üzerinden ise kişinin kural ihlali yaptığı nasıl kanıtlanıyor? Eskiden Trafik'in WhatsApp'ına delil sayılan video/görüntü gönderilip kişiye ceza kesilebiliyordu ama kaldırıldı bu uygulama diye biliyorum. Bunun gibi bir uygulama ise ne güzel olurdu. :) Hak eden çok insan var.

Bugün sol şeridi babasının malı gibi kullanan ve yavaş gittiği halde hiç kimseye yol vermeyen, sürücüleri sağdan "sollamaya" mecbur bırakan bir görgüsüzün videosunu çektirdim kardeşime. Ceza alsa ne sevinirdim.

Şikayeti hangi kanal üzerinden yapıyorsunuz? Eğer sistem üzerinden ise kişinin kural ihlali yaptığı nasıl kanıtlanıyor? Eskiden Trafik'in WhatsApp'ına delil sayılan video/görüntü gönderilip kişiye ceza kesilebiliyordu ama kaldırıldı bu uygulama diye biliyorum. Bunun gibi bir uygulama ise ne güzel olurdu. :) Hak eden çok insan var.

Bugün sol şeridi babasının malı gibi kullanan ve yavaş gittiği halde hiç kimseye yol vermeyen, sürücüleri sağdan "sollamaya" mecbur bırakan bir görgüsüzün videosunu çektirdim kardeşime. Ceza alsa ne sevinirdim.
Video kayıtı alıyorsunuz sonra en yakın zabıta şübesine gidip gösteriyorsunuz veya zabıtayı arıyorsunuz sonra gerekli işlemler başlatılıyor. Ben böyle kaç kişiye ceza kestirdim, hiç üşenmem ararım şikayet ederim çünkü trafiğe ve kurallara sayıgısı olmayanlardan nefret ederim.

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
Trafikte en üstün(!) arabalar sonra yayalarmış bisiklet kullanmaya başladığımda bunu anladım...
Vapura bisikletle binişlerimde (sabah işe giden değil de akşam dönüşlerde) nefret ederek bakanlar bile var 😃 ve ben işe her gün bisiklet+vapurla gidiyorum.

Geri