Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Scudo
Günlerdir wiggle, bike24, merlin, all4cycling, bikeinn, starbike dönüp duruyorum. 1 centin hesabını yapıyorum. En iyi sepet kombinasyonlarını oluşturmak için dönüp dolaşıyorum. Ahh eski günler ahh.
Kendimle aynı paradoksu yaşayanları görünce tebessüm ettim.
Sanırım işin sonunda yine yurt içi siparişi oluşturacağım.

Günlerdir wiggle, bike24, merlin, all4cycling, bikeinn, starbike dönüp duruyorum. 1 centin hesabını yapıyorum. En iyi sepet kombinasyonlarını oluşturmak için dönüp dolaşıyorum. Ahh eski günler ahh.
Optimum sipariş bulunamıyor 😀

Kendimle aynı paradoksu yaşayanları görünce tebessüm ettim.
Sanırım işin sonunda yine yurt içi siparişi oluşturacağım.

Alacağım lastik Türkiye'de 1000 tl yurt dışından vergisiyle 600 tl ye geliyor. Diğer alacaklarım satılmıyor bile. 100 euro üzeri ücretsiz kargo. Ama lastiğin ucuz olduğu sitede diğerleri pahalı. Tek bir siteden 100 euroyu tamamlayamadım.

Ne bileyim yani , ne diyeceksin, ne diyeceğine, deyip diyemeceğine, hiçbir şeyine, deye ne deyip, kimse kimseyi dinlemez, ne birşey anlatabilirsin, ne dinleyen olur

İçimden geçmesini durduramadığım düşünce: Cem Ağabey ( @cazci )her konuda donanımlı, iyi niyetli, hoşgörülü bir insandır.Kendisine teşekkür ederim.:harika:
Geçenlerde haksız olarak ve de kesinlikle istemsizce kırmış olabilirim, kendisinden ayrıca özür dilerim.

Eksik olmayasın Süleyman kardeşim...İnsancıl olabildiğimiz kadar değerliyizdir.
Sen ve forumun nitelikli, bilgi ve deneyimini samimi bir şekilde paylaşan diğer üyeleri ile birlikte, özelde bisiklet/genelde yaşam üzerine tutunulacak bir dal olabiliyorsak ne mutlu bizlere...
@hamlet2006 .....

110'luk boğaz mı alsam yoksa 120'lik mi? şimdi 110'luk alırsam tam fit olacak gibi ama 120'lik de agresif bir sürüş katar, hem sipariş ettiğim seleye de daha uygun olur. evet evet 120'lik alayım ben ya... ya da 100'lük boğaz mı taksam ya?

amaaan, bugün cumartesi, akşam bizimkilerle rakı balık yapalım.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
  • Beğen
Tepkiler: suyunsesi
8 aydır kayıp olan Yunus Dönertaş'ın kemikleri ormanlık alanda bulunmuş. Malum videoyu az izlemedik.. Bugün sadece üzgün..

1647685159357-maxresdefault.jpg

Yazın sevgilimle tatile gitmek ve bisikletle tura gitmek gibi fikirleri nasıl bir araya getireceğim diye düşünüyorum 12 günüm var.

• Beğen
Tepkiler: everhard
"Başladık yine tipini sevdiğimin pazartesisine..." :bsmagryr:

• Hahaha
Tepkiler: necmeddin
2 gündür bunun melodisini mırıldanıyorum. Kurtulamıyorum. :)

Güzel şarkıymış . "Bahar geç kaldı diyor. Hani aşkımızı yeşertecektik diyor. Karlar çok yağdı,dalımda açan çiçekler dondu diyor. Hidrolik fren tutmadı, kumpasa geldik " diyor. :mad:
Yok heri o kadar Fransızcam yok. Şarkıya bayıldım, bu şekilde yorumladım. Dünyanın merkezi Çorum ağzında kendi yorumumu kattım. Yoksa sadece So Cute deyip geçsemmiydim, bilemedim.:)

Geri