Bir an önce eve gidip o dünden beri matkap yok diye çıkaramadığım Gidon boğazındaki yalama olmuş saçma Allen vidayı, başını vermeyen askeri sökmem lazım. Boğaz değiştireceğim 1 vida yüzünden ne eziyet çektim arkadaş. 😁😁
Üniversitede olduğum için bisiklet süremiyorum uzağım ondan. eski kız arkadaşımı çok özlüyorum ama artık onunla konuşmuyorum bile onu da özlüyom. benzin zamları beni ilgilendirmiyor ama yine de korkutuyor.
Acaba forumun asla boş yapmayan , ciddi , 50000 kere tartışılmış cevapları bulunmuş bisiklet konularının tekrar konuşulmasını isteyen abiler bu başlığa bulaşacak mı
haftasonu olsun tura gideyim kamp yapayım ormanda gezeyim diyorum. kar fırtınası geliyor, üzülüyorum. Oysa sele altı çantamı yeni almıştım. bikepcaking düzeni ile ilk turum olacaktı. hayal kur dur şimdi
Koyun gibi millet olmuşuz ya şuraya bak,hergün yakıta zam geliyor kimsenin ses çıkardığı yok! Bir kontak kapatayım diyen yok,böyle tepkisiz bir millete Allah selamet versin,zam haberini alıp kuyruğa koşan,yakıt sırasına giren ve bundan kar edeceğini sanan bir tutam acayip insan!
Şu genç halimde maddi ve manevi yönden bunalıyorum malesef.
Herkesin ağzında aynı kelimeler haftalardır dönüp duruyor benzine zam ay çiceğine zam eskiye bakarak ne ucuz kaldı ki vs. laflar günlerimi dolduruyor malesef.
Gerçekten bu konulardan çok sıkıldım hava şartlarıda iyi gitmiyor ki atlaym atıma süreyim nere olursa diyebileyim
Önceden herkeste bir amaç bir istek vardı şimdi herkes durumundan şikayetçi ama kimsede içinde bende dahil bir şeyler yapmıyoruz.
İş konusuda ayrı bir dert zaten severek çalışmadığım işi maddi yönden birazda olsa rahatlatıyor diye 3 yıldır yaklaşık haftanın 5 günü sabah 2 saat akşam 2 saat olmak üzere günde toplamda 4 saatimi yolda geçiriyorum yaz aylarında problem yok bisiklet ile gidip geliyorum. ama kış aylarında otobus kullanmak durumunda olunca çok sıkıyor diyorum iş değiştireyim yok oda olmuyor maddi yön hep bağlıyor bu aralar kafam çok sıkışık dinlenemiyorum umarım yazın bu yazıyı tekrar okuduğumda ulan ne günlerdi bee diyebilirim.
Uludağ milli parka artık hgs ile girecekmişiz, İstanbul'da kar yağışı başlamış ardından Bursa'ya da şiddetli olarak gelecekmiş, bu konuda uyardığım arkadaş beni ortalığı gazlamak ile itham etti ne yapalım odun ve kömüre mi hücum edelim diyor vs.vs kafamda deli sorular
0 bisikletim salon da 2 aydır bekliyor 3 kez kullandım, ilk kitli pedal ve ilk karbon bisikletim gayet memnunum iyi ki almışım, havalar ısınsın yollara düşelim. Kazasız sağlıklı günler dilerim.
Acaba bu ay elektrik faturasi kac para gelecek?
Acaba havalar ne zaman isinacak ve elektrik faturasi biraz dusecek?
Acaba yercekimi enerjisi ile elektrik ureten duzenek ve sinirsiz bedava enerji duzenekleri ne zaman icat edilecek?
Acaba elektrik faturasi bu ay kac para gelecek?
🌂😮☂️💩