Yıllarca metalcilere "satanist bunlar, kedi kesiyor. Ozzy Osbourne sahnede civciv ezdi" diyenler gelmiş lokma sırası bekliyor. Çok acayip bir ülkede yaşıyoruz. İnstagramda bir gönderi altında yorumlarda "bol bol yiyinde adam biraz sevaba girsin" tarzı bir yazı vardı. Benim de dediğim gibi Motörhead 'lı Lemmy Kilmister abimizin hayrına da vaktiyle lokma dökmüşlerdi.
Kesinlikle katılıyorum. Tanju Özcan'ı herkes sevmiyor olabilir ama bu konuda toplumu en güzel o dize getirdi. Yürüdüğüm grupta "ceza ile değil eğitim ile sağlamalıyız" diyenler var ama ülkede hangi sistem çalışır durumdaki eğitim ile bir bilinçlenme kazandıralım, öyle bir şey olsa dahi zaten 1000 kişide 10'dan azdır.
@Can Çelik yaşadığı durumun benzerinin ben yaşadım geçenlerde. Otobüs durağa gelirken sıra bekliyorum. Bira tane dayının sigarası koluma değdi uyardım önce trene bakar gibi baktı
"gençlikte ahlak kalmamış ah ahh" diye iç çekip ortalarındaki sigarasını fırlatıp atıp sırada bekleyen herkesi yarıp öncen otobüse binip şoför arkasına oturdu. Bende dayanamayıp
"milletin ahlakına bacağına önce sıraya geçip sigarayı hemen yanda bulunan çöp kovasına atmayı öğren" diyince biraz alevlendi ortalık ama belli ki görüp birisi dese de bende destek olsam diyenler varmış ki hemen onlarda karşılık verince sustu. Dayının tipi görseniz zaten çokta şey etmemek gerektiğini anlarsınız Saç ve bıyık simsiyah boyalı göbeğe kadar açık gömlek ve gerdanında sallanan altın zincir kolye ve bu kombin üzerine Alamancı tip tüylü şapka. Tabiri caizse
"Cennet Mahallesi"ndeki Götingenli Ethem gibiydi. (baktım ethmen daha düzgün giyinmiş)