TeslaciBey
Aktif Üye
- Tepki
- 115
- Başlangıç
- 2018—19
- Bisiklet
- Sedona
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
Zamana ihtiyacınız olduğu açık, kendinize çok daha şefkatli olunuz. Zira ihtiyacınız var.Hayatımda ilk kez saçımı sıfıra vurdum. Her erkeğin geldiği bir nokta burası sanırım. Nasıl çıkarım bilmiyorum, yorgunum.
Sayın fixieciler niye beni uyarmıyorsunuz? 11-30 ruble varken fixie gergisi takamazsın demiyorsunuz?Hınzır'ın tekerlerini değiştirip fixie gergisini takayım bari. Sonra da bir dönüp gelelim, TDF izleyelim. 😏
Poğaça çok öne çıkarsa sıkılıp kapatırım. 😒
Hınzır'ın arka teker maşayı sabitleyen demire çok yaklaşıyor diye kullanmayı düşünmüştüm. Olmadı, neyse artık. Zaten 5€ bile tutmadı.Fixie başlığına yazaydın görürdüm.
Normal rubleli tekerle fixie bisiklet elde edemezsin. Vidalı göbeğe ve fixie dişlisine sahip bir teker (yani fixie tekeri) alıp o şekilde bisiklet 2 modda kullanılabilir. Fakat, zincir boyunu denk getirmek epey uğraştırıcı olacaktır.
Bilmiyorum, belki.Zamana ihtiyacınız olduğu açık, kendinize çok daha şefkatli olunuz. Zira ihtiyacınız var.
Gitti miss gibi kuruvasan.Zaten 5€ bile tutmadı.
Ne biri, beş kuruhasan parası gitti. 😕Gitti miss gibi kuruvasan.![]()
Fransa fakir memleket bizde 5 euroNe biri, beş kuruhasan parası gitti. 😕
Kuruhasan 1€. 😅
İyi de yanlışın var. Geçen sene 1 euro idi, sizde yüzde 4 enflasyon olduğuna göre bu sene kuruvasan 5 euro dur.Ne biri, beş kuruhasan parası gitti. 😕
Kuruhasan 1€. 😅
Daha haberleri yok sanırım. Sağda solda paylaşmayın bu parlak zekalı şahsı. Tanrı esirgesin, kuruhasana zam gelirse bittik biz. 😏İyi de yanlışın var. Geçen sene 1 euro idi, sizde yüzde 4 enflasyon olduğuna göre bu sene kuruvasan 5 euro dur.
Ben demiyorum, Akpnin parlak zekalı yöneticisi Akbaşoğlu diyor.
5 euronun altında satan Fransız esnafı batar. Net
"Harabat ehlini hor görme zâkir, defineye malik viraneler var"Adamın birini gördüm, üstünde pembe tişört, altında beyaz dizüstü şort, elinde 33’lük tesbih.
Ey forum ahalisi, Monseur Cemal'in "yarım ağız" lı fotosunu aşağıya bırakıyorum
Benim bu konuya yazdığım son mesajı niye sildiniz? Kural dışı mı, konuyla alakası yok mu? Nedir? En azından geri dönüş yapıp, şundan sildik dersiniz. Usulen bir iş yapıyorsanız, düzgün yapın. "Yok sen yazma" diyorsanız, forumdan atarsınız olur biter.