Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Hayatımda ilk kez saçımı sıfıra vurdum. Her erkeğin geldiği bir nokta burası sanırım. Nasıl çıkarım bilmiyorum, yorgunum.

Scudo
Hınzır'ın tekerlerini değiştirip fixie gergisini takayım bari. Sonra da bir dönüp gelelim, TDF izleyelim. 😏
Poğaça çok öne çıkarsa sıkılıp kapatırım. 😒

Volkan Akmeşe sevgimizi sorgulamayın 🥰 Evde 3 tane çerçeveli çizimi var, hastasıyız

bisiklet10 koduyla %10 indirimli satın alabilirsiniz

(link)

1752914171082.png

(link)

Son düzenleme:
Hayatımda ilk kez saçımı sıfıra vurdum. Her erkeğin geldiği bir nokta burası sanırım. Nasıl çıkarım bilmiyorum, yorgunum.
Zamana ihtiyacınız olduğu açık, kendinize çok daha şefkatli olunuz. Zira ihtiyacınız var.

• Beğen
Tepkiler: TeslaciBey
Hınzır'ın tekerlerini değiştirip fixie gergisini takayım bari. Sonra da bir dönüp gelelim, TDF izleyelim. 😏
Poğaça çok öne çıkarsa sıkılıp kapatırım. 😒
Sayın fixieciler niye beni uyarmıyorsunuz? 11-30 ruble varken fixie gergisi takamazsın demiyorsunuz?
Evet, 11-30 ruble varken gergi takılamıyormuş, zincire temas ediyor. Hevesli hevesli alıp taktıydım. 😒
Eski usul ayar için tahta kullanıcaz artık. 😌

• Üzgün
Tepkiler: Kerem Atalar
Fixie başlığına yazaydın görürdüm.

Normal rubleli tekerle fixie bisiklet elde edemezsin. Vidalı göbeğe ve fixie dişlisine sahip bir teker (yani fixie tekeri) alıp o şekilde bisiklet 2 modda kullanılabilir. Fakat, zincir boyunu denk getirmek epey uğraştırıcı olacaktır.

• Üzgün
Tepkiler: Cemal Ç.
ben saçımı senelerdir jiletle kazıyorum, traştan sonra da kolonya ile coslatıyorum ohh misss

Fixie başlığına yazaydın görürdüm.

Normal rubleli tekerle fixie bisiklet elde edemezsin. Vidalı göbeğe ve fixie dişlisine sahip bir teker (yani fixie tekeri) alıp o şekilde bisiklet 2 modda kullanılabilir. Fakat, zincir boyunu denk getirmek epey uğraştırıcı olacaktır.
Hınzır'ın arka teker maşayı sabitleyen demire çok yaklaşıyor diye kullanmayı düşünmüştüm. Olmadı, neyse artık. Zaten 5€ bile tutmadı.

Ne biri, beş kuruhasan parası gitti. 😕
Kuruhasan 1€. 😅
İyi de yanlışın var. Geçen sene 1 euro idi, sizde yüzde 4 enflasyon olduğuna göre bu sene kuruvasan 5 euro dur.
Ben demiyorum, Akpnin parlak zekalı yöneticisi Akbaşoğlu diyor.

5 euronun altında satan Fransız esnafı batar. Net

• İnanılmaz
Tepkiler: Cemal Ç.
Adamın birini gördüm, üstünde pembe tişört, altında beyaz dizüstü şort, elinde 33’lük tesbih.

İyi de yanlışın var. Geçen sene 1 euro idi, sizde yüzde 4 enflasyon olduğuna göre bu sene kuruvasan 5 euro dur.
Ben demiyorum, Akpnin parlak zekalı yöneticisi Akbaşoğlu diyor.

5 euronun altında satan Fransız esnafı batar. Net
Daha haberleri yok sanırım. Sağda solda paylaşmayın bu parlak zekalı şahsı. Tanrı esirgesin, kuruhasana zam gelirse bittik biz. 😏
...
Bitişte yine bayrağı gördük. Tanrı yardımcın olsun Ahmet MUMCU. 😌

Screenshot_20250719_182927_com.android.chrome_edit_308478616553449.jpg
Selamlar. Numaralı yüzücü gözlüğü kullanan var mı? Artılar eksileri nedir? İşe yarıyor mu?

Adamın birini gördüm, üstünde pembe tişört, altında beyaz dizüstü şort, elinde 33’lük tesbih.
"Harabat ehlini hor görme zâkir, defineye malik viraneler var"

Milleti dış görünüşüne göre hor göreceğine , denize giren köpek öldü dediğimde "ahahaaa" diye aklınca dalga geçip içindeki sevgisizliği, cerahati, merhametsizliği göstereceğine önce kendine bir bak, sonra şaşır oldu mu din kardeşim :harika:
Bir bakmışsın adam pembe şortuyla, sen de şalvarınlayken seni takvada geçivermiş.

Ölen Ares'e çok üzüldüm, sağlıklı köpeği hasta edip öldüren sözde barınak kapatılmalı ve çalışanları cezalandırılmalı.
Bu köpeklerin toplanması mevzusunda belediyeler çok akılsızca ve iş bilmezce hareket ediyorlar benim kanımca. Şehrin merkezinde hakla yaşayan yavrucakları barınağa tıkıyorlar. Sorun, onlarda değil ki şehrin dışına bırakılan vahşileşmiş köpeklerde asıl sorun. Belediyeler bundan önce şehirde şikayet edilen köpekleri dağ başına atıyordu, yani bu sorunun da asıl sebebi gene belediyeler aslında.
Misal olarak memleketim Samsun'un girişinde çakallı tarafında menemencilerin orası otoyolda karşıdan karşıya geçmeye çalışrıken kaza geçirip topal kalan köpek dolu. Hele bir köylere doğru giderseniz asıl dram orada kaburgası sayılan açlıktan kırılmak üzere köpekler görürsünüz.
Babaannemin anlattıklarına göre köpekler açlıktan erik ağacının dibine dökülen erikleri yiyorlarmış...

Benim bu konuya yazdığım son mesajı niye sildiniz? Kural dışı mı, konuyla alakası yok mu? Nedir? En azından geri dönüş yapıp, şundan sildik dersiniz. Usulen bir iş yapıyorsanız, düzgün yapın. "Yok sen yazma" diyorsanız, forumdan atarsınız olur biter.

"yok sen yazma" diye bir moderatör neyse işte yönetimden birisi vardı geleni geçeni konudan atar hatta forumdan banlardı vakti zamanında. Orijinal hesabını sildirip gitti yıllar sonra başka isimle geri gelmişti hala da üyedir kendisi arada yazar çizer, belki dış dünya on numara insandır ama o dönem elinde bulundurduğu güç ile forumdaki tavırlarından dolayı hiç sevemedim kendisini. Size illa bir dönüş olacaktır, görünürde en aktif Cazcı abimiz var.

Geri