Scudo Sports

Strava hakkında bilinenler, bilinmeyenler

@_anubis_
Decathlon Bisiklet GPS Cihazı - 900 BTWIN

Ben AliExpress ten verdim. İyi bir indirim vardı. 58 dolara gidon aparatı ile birlikte aldım. Yukardaki başlığı okuyun bence. Bende oradaki yorumları okuyup igps50e almaya karar verdim.

Scudo
Screenshot_2020-06-30-23-41-39-489_com.whatsapp.jpg
Merhabalar daha önce sorulmuş bir soruysa kuzura bakmayın benim strava paylaşım linklerim ekran görüntüsündeki gibi bozuk oluyo ve başkalarının attığı linkleri açmıyorum bunun bi ayarı var mı acaba

• Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
Strava geri adım atmış😇🤪 Kısıtlanan özellikler şu anda tekrar aktif halde... (Analiz effort, leaderboards, your results vs)

Not: Yanlış alarm. Abonelikten çıkışta oluşan bir durummuş. 😇

Son düzenleme:
Strava geri adım atmış😇🤪 Kısıtlanan özellikler şu anda tekrar aktif halde... (Analiz effort, leaderboards, your results vs)

Bende hala eski düzen yasaklar devam. Siz kazara trial başlatmış olabilir misiniz?

Bende hala eski düzen yasaklar devam. Siz kazara trial başlatmış olabilir misiniz?
Screenshot_20200726_055433.jpg
Dün itibariyle deneme sürümü bitti. Nabız ve kadans verilerini göremiyorum. Yani kısıtlamadan önceki gibi...
Sizlerde yoksa, bendeki inşallah kalıcı "bug" falandır 😂

Apple Watcha strava haritasını yükleyebilirmiyim bilgisi olan var mıdır

Değerli arkadaşlar şu anda Strava ücretli mi /ücretsiz mi. Almak istediğin hizmete bağlı diyeceksiniz ama zaten istediğim tek şey kaç km gittim,hızım kaçtı bunu öğrenmek yeterli. Eskiden kullanıyordum,sonra uzun bir süre bisiklete binmeyince sildim. Bilgi verebilir misiniz?

Herkese merhaba,
Aradığım her konuda içerik ve açıklama bulduğum için forumda hiç yazmama gerek kalmadan sürekli okur haldeydim, ilk mesajım :)

Strava ile Honor Magic Watch2'yi haberleştiremiyor ve haliyle tur sonrası rotalarımda nabız verisini göremiyorum. Birçok bisikletçinin senkronize bunu stravaya alabildiğini görüyorum. Nabız verisini stravaya nasıl taşıyabilirim?
Örnek strava linkimi forumda yeni üye gözüktüğüm için atamıyorum

Dönüşler için şimdiden teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: Barisc61
@hmustak merhaba,

Huawei GT2 kullanıcısıyım. Koşu gibi antremanları stravaya atamama sanrısını ben de yaşıyorum. Fakat hitrava projesinin adam gibi çalışmasını bekliyorum. Gerekli bilgiler için aşağıya linkleri bırakıyorum.

(link)

(link)

Edit : Hitrava düzgün çalışmaya başlamış enteresan bayağıdır bakmıyordum. Fakat buradaki asıl sorun huawei den veri almak bayağı zorlu. Talep ediyorsun bekliyorsun gelmesini gibi şeyler var. Neyse bir deneyeyim ben de hazır çalışıyor mu görelim.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: remycem ve hmustak
Sensör ve/veya cihaz eşlemek için wahoo programını kullanabilirsiniz, wahooyu da Strava ile eşlediniz mi, stravaya hem antrenman hem de sensör verileri aktarılıyor.

@hmustak merhaba,

Huawei GT2 kullanıcısıyım. Koşu gibi antremanları stravaya atamama sanrısını ben de yaşıyorum. Fakat hitrava projesinin adam gibi çalışmasını bekliyorum. Gerekli bilgiler için aşağıya linkleri bırakıyorum.

Edit : Hitrava düzgün çalışmaya başlamış enteresan bayağıdır bakmıyordum. Fakat buradaki asıl sorun huawei den veri almak bayağı zorlu. Talep ediyorsun bekliyorsun gelmesini gibi şeyler var. Neyse bir deneyeyim ben de hazır çalışıyor mu görelim.

Çok teşekkür ederim. Haftalık, aylık veri çekimi için harika bir çözüm olmuş. Hiç veri alamamaktansa düşük frekansta almak iyi oldu. Ama günün sonunda hemen yapmak istiyor insan ve çok pratik olmadı. Acaba nabız bandımı alsam?

Sensör ve/veya cihaz eşlemek için wahoo programını kullanabilirsiniz, wahooyu da Strava ile eşlediniz mi, stravaya hem antrenman hem de sensör verileri aktarılıyor.

Huawei ile o da haberleşmedi. Ufak (!) bir Huwaei pişmanlığı yaşıyorum.

• Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
Merhaba.
Nabız verilerini almak için Xiaomi Mi Band 4 mü Huawei Band 4 ümü önerirsiniz? Strava hangi ürün ile daha uyumlu çalışır?

Merhaba.
Nabız verilerini almak için Xiaomi Mi Band 4 mü Huawei Band 4 ümü önerirsiniz? Strava hangi ürün ile daha uyumlu çalışır?
Mi band 4 için ekstra işlemler gerekiyor. Diğer cihaz ile uyumunu bilmiyorum.

Üstte bahsettiğim gibi Huawei kullanıyorum ama samimiyim veri aktarıp işleyecekseniz tavsiye etmiyorum. Şahsen daha kolay pratik iletişim kuracak ekipmanlar tavsiye ederim.

@hmustak@srdrrr Xiaomi Strava ile uygun diye biliyorum. Bende Stratos var sıkıntısız veriler geçiyor stravaya.

Geri