Scudo Sports

Strava hakkında bilinenler, bilinmeyenler

Arkadaşlar bana uygun yollu, strava ile uyumlu bir bileklik yada saat önerebilirmisiniz.

Scudo
@uslsy Garmin saatlerini bir inceleyin isterseniz.
ben fenix 3 kullanıyorum yol bilgisayarı olarak ta kullandım iş görüryor.

@Vedat_Çakar
Biraz tuzlu geldi bana bunlar hocam. Daha uygun bütçelileri var mı?

@uslsy farklı markaların farklı modelleri elbette olacaktır ancak fenix 3 telefon ile bağlantılı olduğu için sadece faaliyeti saatten sonlandırmanız yeterli oluyor aktarım işi otomatik oluyor.
Garminin daha uygun gps li saatleri var ancak bunlarda sizin faaliyeti manuel olarak saatten alıp yüklemeniz gerekiyor Ant+ kullanarak

@Vedat_Çakar
Anladım düzgün birşey için bi 2.500 - 4.000 arası tercihe göre bütçe ayırmak lazım o zaman. Doğru mu..

@uslsy fenix 3 saatlerin ikinci el temiz olarak edinmeniz mümkün 1000-1500 arası

@Vedat_Çakar

Tamamdır ikinci el sitelerine bir bakayım.. Teşekkür ederim.. :harika:

• Beğen
Tepkiler: Vedat_Çakar
@uslsy
Fiyatlarını bilmiyorum, Fitbit Surge ve üzeri modellerine bakabilirsin. Garminden daha ucuz sanırım. Fonsiyonlarida bayağı geniş.

• Beğen
Tepkiler: uslsy
@Bigpatron

Tamam bir bakıyorum. Teşekkürler.

@uslsy

Garmin forerunner 735xt de istediğiniz özellikte. Ben Almanya’dan satın almıştım. Yarı fiyatına geldi.

Amazfit pace ile dünkü yaptığım rota stravaya yansımadı. Amazfit uygulamasıyla strava senkron. Normalde saatten amazfit uygulamasına antreman aktarıldığında anında stravayada düşüyordu.
Antremanı stravaya başka türlü atabilir miyim?

@Ahmet TOPAL Amazfit ten faaliyetinizi gpx formatında indirin bu dosya ile stravadan manuel yükleme şansınız var.

Zor iş.. İyiki almadım şu amazfiti.. Güzel uygun yollu bir cihaz önerisi olan var mı? Gidona takmalı vs..

Fiyat aralığı önemli

@Vedat_Çakar
Taban fiyat ne olmalı..

öncelikle saat mı yoksa yol bilgisayarı mı istediğiniz önemli.
sonrasında faaliyetleri cep telefonu üzerinden otomatik mi yüklesin yoksa manulel siz yükleyebilir misiniz.
bu seçenekler fiyatı 200 tl den 2000 tl ye kadar yükseltir.

ancak ne alırsanız alın gps özelliğinin olması gerekiyor.

@Vedat_Çakar

Saat pratik gibi gözüksede aslında işlevsel değil gibi. En azından okuduğum yorumlardan öyle anladım.

Otomatik ve doğru yüklesin istiyorum. Nabız ve kadans sensörü olmalı yada alt yapısı olmalı.

Geri