Scudo Sports

Strava hakkında bilinenler, bilinmeyenler

@trainspotting35

Selam. Bu konuyu okudum. Türkiyede satışı yok diye almadım. Var mı bildiğiniz satan yer.

Scudo
@uslsy Türkiye de ne yazık ki yok.

Garmin düşünürseniz edge 200 - 510 - 810 ikinci el olarak cadance ve hard rate sensörlü olarak 800 tl ye kadar bulmanız mümkün.
Polar ve banzeri markalarında yakın özelliklerdeki cihazlarını yine ikinci elleirini yakın fiyatlara bulabilmek mümkün.
ancak harita desteği olsu navigazsyonu ve glonass desteği vb. derseniz fiyat 1500-2000 arasına yükselir

Ancak bu için öncüleri Garmin ve Wahoo dur.

stravamızı komple nasıl silebilriz böyle bir şey varmı arkadaşlar silip yendien profil açmak oluşturmak istriyorum bulamadım da

@tırıvırı.

(link)

Hesabına giriş yaptıktan sonra yukarıda ki bağlantıyı kullan. Uygulama da bu sayfa yok tarayıcıdan girmen lazım. Adımları uyguladıktan sonra e-postana onaylama mesajı gelicek. Onaylayıp hesabını silebilirsin sildikten sonra aynı e-postayı tekrar kullanabilirsin.

Bağlantı çalışmaz ise; settings>my acnnout>get started

@Pamuk çok teşekkür ederim ellerine sağlık zahmet edim yardımcı oldugunuz için tedeteşe ederim çok teseteşe

Bir kaç gündür ciddi problem yaşıyorum. Rota ve zamanda hep duraklamalar ve atlamalar oluyor. Dolayısıyla sürüş bilgileri de tutarsız. Her sene 1 kez rayından çıkma kontejyanı var belli ki :D

• Beğen
Tepkiler: gezerfen
Saatlik kaç mb internet kullanımı mevcut ? Önceki sayfalarda sorulduysa kusura bakmayın.

Premium almazsak nabız bilgilerimiz ile ilgili analizlere ulaşamıyor muyuz?
Bugün ilk defa igs10 ile nabız bandını kullandım , tüm bilgilerim Strava ile doğru bir şekilde
senkron olurken ortada nabıza ait herhangi bir bilgi yok. Sürüş kaydı esnasında
igs10 nun ekranında nabız bilgilerim vardı.

----------------------------------------------------------------

Geçen hafta sormuştum aynı soruyu tekrar sorayım.

IGS10 cihazım kalp ritmini ölçüyor, cihazın ekranında ritim gözüküyor, igs'nin kendi app'ine de kalp ritmi bilgilerim geliyor fakat strava senkronizasyonu sırasında kalp ritmi stravaya gelmiyor. Bununla ilgili yardımcı olabilicek birisi var mı? Bir senkronizasyon hatası oluyor lakin nasıl düzelteceğimi bilmiyorum.

@uslsy Nabız analizlerine erişmek için ne yazık ki premium üye olmanız gerekli

• Beğen
Tepkiler: osmancan71
@Vedat_Çakar

Vedat hocam selam. Analiz istemiyorum, onu biliyorum premium da var. Ben sadece sürüş verilerim olarak maksimum değer ve ortalama nabız değerimi görmek istiyorum özet verilerin olduğu kısımda. Üye olmayanlarda bu değerlerin olduğunu görüyorum. Mesela bu sürüşümde nabız bandı takılıydı ve igsnin kendi aplikasyonunda veriler bulunmakta ilgili sürüşe ait.

(link)

Anlıyorum bu bilgileri telefon uygulamasında göremezsiniz ancak bilgisayardan erişmeniz mümkün

@Vedat_Çakar

Onada tamam Vedat hocam. Bilgisayarda gözükmüyor zaten malesef.

Peki kullanmakta olduğunuz program direkt Strava mı yoksa bir arayüz programı mı kullanıyorsunuz örneğin ben garmin connect e yüklüyorum faaliyetlerimi connect otomatik olarak stravaya köprülü olduğu için oraya atıyor

@Vedat_Çakar

IGS10 da kendi igsport appine yüklüyor oradan stravaya upload ediyor.

IgSport ta nabız bilgilerinizi görebildiğinizi söylemiştiniz eğer aşağıdaki şekilde nabız bilgilerinizi göremiyorsanız kullandığınız program stravaya bu bilgiyi göndermiyor demektir.

Dosyalar

• Screenshot_20180620-184905.png
    Screenshot_20180620-184905.png
    26,7 KB · Okunma: 15
@Vedat_Çakar

Hem igs goruntusunu hem de strava goruntusunu atiyorum. Bence de göndermiyor da neden göndermiyor. Onu bulmaya çalışıyorum.

igs.jpg

strava.png

@uslsy

strava da settings kısmında data permissions kısmı var. Ordan nabız datasını göstermeye izin verdiniz mi ?

• Beğen
Tepkiler: Alptriatlon
@berkay özyürek

Hayır oyle biryerden bile haberim yok. Hemen bakıyorum. Baktım evet allow yapmışım

Maalesef kullanmakta olduğunuz program stravaya heart rate değerini atmıyor anlaşılan o

Geri