kaliteli_tayt_önemli
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.085
- Başlangıç
- 2019—20
- Bisiklet
- Giant
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Stravaya bakınca bir çok sürüşü zwifte. Zwifte 200km sürmek ile dışarıda sürmenin çok farkı var. Mesela durma, fren yapma, lastik patlama derdi yok. Rahat 35+ km/s yada üzeri ortalamalar ile sürebilir, buda daha az zaman kullanması demek.kafayı bisikletle kırmış abimizsağlığına dikkat etsin de günde 200 km ortalama sürmek için çalışmaması gerek, iyi bir geliri yada geçinme derdi olmamalı. biz haftada 200km'den devam 😅
Bende ona şaşıyorum nasıl bir psikoloji ve disiplin, sanki robot adamStravaya bakınca bir çok sürüşü zwifte. Zwifte 200km sürmek ile dışarıda sürmenin çok farkı var. Mesela durma, fren yapma, lastik patlama derdi yok. Rahat 35+ km/s yada üzeri ortalamalar ile sürebilir, buda daha az zaman kullanması demek.
Ama yinede helal olsun, içeride de olsa her gün 200km+ sürmek sağlam psikoloji ister.
Eleman aldığınız görsele kadar 269 sürüş yapmış görünüyor. Doğrusu şartlarını bende merak ettim. 😏Temmuz ayı genel sürüş verilerine baktığımda 1. sırada bitiren sporcunun azmine şaştım kaldım. Temmuz ayında 6.486 km, yıl içerisinde 45.418 km, bu nasıl bir bisiklet sürmek arkadaşTemmuz ayının ortalamasını alsak 6.486/31=209 km günlük sürüş yapıyor. 🙌
329261 dosyayı görüntüle329262 dosyayı görüntüle

Ingiliz bi musterim var kiz istanbula gelince gunes kremi kullaniyo lolİngilizler için 30 çok yüksek bir sıcaklıkOnu da günlerce görmüyorlar aslında , 1 2 saate şakır şakır sağanak başlıyor .

abi bisiklet çok nankör bir spor haberin olsunVücudunuza nankörlük etmeyin sevgili forum üyesi bisiklet seven arkadaşlarım.
Mart ayının sonuna kadar fena olmayan bir sürüş sıklığı tutturmuş, kendimce tırmanışlı rotalarımda mutlu mesut yaşıyordum. Öyle ki Mart ayının sonunda yaptığım sürüşte 60+ km mesafede 900+ m tırmanışta 19 km/s gibi bi ortalama tutturmuşum, benim için oldukça tatmin ediciydi. Kendi zamanlarımı da aşa aşa ilerlemişim hep.
329377 dosyayı görüntüle
Mart bitti sürüşlere ara vermek zorunda kaldım, ta ki Temmuz sonlarına kadar. Bu kadar geri gitmiş olabileceğimi düşünmemiştim. Daha düşük mesafe ve tırmanış olmasına rağmen, hem ortalamam çok düşük hem de Strava’nın göremediği bir gerçek olarak kramp girmeyen yerin kalmadı.
329378 dosyayı görüntüle
Baktım eve dönecek bacak kalmadı, atladım metroyla döndüm
Bu da dün geceden bir sürüş, yine çok daha az mesafe ve tırmanış olmasına rağmen performans çok düşük.
329379 dosyayı görüntüle
Diyeceğim o ki; bir gün sizler de ara vermek durumunda kalırsanız bisiklet olmasa bile başka sporlardan falan küçük küçük devam etmeye çalışın, imkanınız ne kadarsa o kadar bişeyler yapın mutlaka.