Scudo Sports

Strava günlüğünüz...

@undefined Siz de isterseniz eşlik etmek isterim bu tarz Göktürk çevresi rotalarınızda.

Scudo
@umutcelik çok güzel. Hocam kamera ne marka?

• Beğen
Tepkiler: umutcelik
@umutcelik sarsıntı yoktu. Dikkatimi çekti.

(link)

ara ara akşamları yapıyorum böyle sürüşler. polis korkusundan sahile inmeye korkuyordum çoktandır. bugün ineyim dedim. karşı şeritte bir polis kalabalığı görünce aklım çıktı :D ufak bir kaza olmuş ona gelmişler.

ayrıca galeria'nın karşısında bekleyen bisikletli guruba selam olsun.

İftarı sahil kenarına doğru bir yerde yapmak için pedala bastım ve bu manzarada güzel bir enerji depolamasıyla hemen yola çıktım ve süperdi👌🏼 İşten çıktığım için ve malum oruç olduğu için efor sarf edemedim:D
Olay günü: Çarşamba
Başlangıç saati: 18:30
Bisiklet: Mosso Legarda 2021 MDM Hidrolik F31AC44E-D8A3-4435-A623-19948911B610.jpeg38CC1FB2-6A15-452F-877E-EE0A39AF3A24.jpeg616A2C8F-C959-4E81-A7F9-D2B051F62E6D.pngC03520DA-883F-4D22-B78B-34428BB2F192.png

@SyfShn ankarada sahil yok bildiğim kadarıyla. sahil şeridinde binenlere müdahale ediyorlar.

@SyfShn ankarada sahil yok bildiğim kadarıyla. sahil şeridinde binenlere müdahale ediyorlar.
Ankara’da olupta dışarı çıkmaya çekinen polis bir şey söyler mi diye düşünen arkadaşları bilgilendirmek için yazdım yoksa burada sahil olmadığı herkesin malumu

Strava kullanabilmek için telefon uygulaması haricinde ne kullanabilirim?

@alisrc gps destekli yol bilgisayarı..bazı arkadaşlar akıllı saatlerden de stravaya kayıt atabiliyor

@alisrc stravaya direk kayıt yapan ya da yaptığı kaydı stravaya sonradan da olsa aktarabilen gps li yol bilgisayarı ya da akıllı bileklik.

İki ay sonra bisiklet üstüne çıkabildim. Bostancı Kartal Bostancı sahil rotasında kısa bir sürüş oldu iftar öncesi. Akşam saatleri yol kalabalık olduğu için çok rahat bir sürüş olmadı.
C76EBE8B-280F-4EFA-8483-FFBB5FC5DDA3.png

• Beğen
Tepkiler: Noldor
@Robinson Crusoe Selam Kuzey Marmara otoyolu (kağıthane vadi istanbul tarafından) göktürk bağlantısı ve havalimanı bağlantısına kadar olan alanda motosiklet kullanıyordum. Orası bisiklet kullanmak için de uygun bir yol diye düşünüyorum. Bisiklet alınca deneyeceğim fakat oralarda bisiklet kullanmak yasak mı yoksa bir sıkıntı yaşamadan kenardan fıtı fıtı takılabilir miyiz?

Bu arada arkadaşlar bu tarz kayıtları tutabilmek için acaba ucuz yollu küçük ekranlı bir android telefon alıp bisiklet bilgisayarı işini bu şekilde çözebilir miyim?
Bisiklet alınca ufacık cihazlara fazla para vermek yerine bu şekilde bir kullanım düşündüm. Hem strava vb yerlere aktarım direkt olur, hem android sonuçta mini bisiklet bilgisayarından daha akıcı kullanılır diye düşünüyorum. Bu konuda başka bir başlık varsa bulamadım :(

Screenshot_20200516-140154_Strava.jpg

128m elevationın doğru olmadığını söyleyebilirim ama kanıtlayamam. yüzde 4 eğim varken oh be düzlük dedim yer yer.
Hakikaten bu elevation nasıl çalışıyor tam, tırmanma ise sadece 128 metre gerçekten olamaz.

@bonder76 yol bilgisayarı almak daha mantıklı, sarj anlamında daha çok götürür sizi, telefon olunca yanında powerbank taşımakla uğraşıcaksınız

• Beğen
Tepkiler: bonder76
@bonder76 yol bilgisayarı almak daha mantıklı, sarj anlamında daha çok götürür sizi, telefon olunca yanında powerbank taşımakla uğraşıcaksınız
ayrıca ileride nabız bandı, kadans gibi eklentiler yapmak isterseniz telefon ile bunu strava uygulaması üzerinden yapamayacaksınız...

• Beğen
Tepkiler: bonder76
Geri