Scudo Sports

Strava günlüğünüz...

bir de haşortmanvari rüzgarlık giyince paraşüt oldu. acilen @hamlet2006 hocamdan haşortmanlı ileri sürüş teknikleri kursu almam lazım.
Bu meşaketli sürece başlamadan önce öncelikle şunu bilmeni isterim :"Ben sana acı, kan, ter ve gözyaşından başka bir şey vaad etmiyorum. "
Bu zorluğa benimle birlikte nice bisikletçiler başladı ama hepsi dayanamayıp tayta geçti. Ben ise geleneklerime bağlı olarak sırf bacak kıllarımı kimseye göstermemek için totom paralansa dahi yine de bırakmıyorum haşortmanımı. Bir de bu haşortman bir felsefe, bir başkaldırış, @mariokaldato nun Bim ayranına aşkı gibi öyle acayip bir şey. Eğer ki çekirgem olmayı düşünürsen artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını bilmeni isterim.
Eğer hala daha ben de bu haşortman klanına katılacağım diyorsan, salı pazarından paraşüt kumaşından yapılma haşortmanını almalısın.
Gazan mübarek olsun

Scudo
Gerçekten zor kilometrelerdi.

(link)

20191223_122311.jpg

• Beğen
Tepkiler: Özcan
Bu meşaketli sürece başlamadan önce öncelikle şunu bilmeni isterim :"Ben sana acı, kan, ter ve gözyaşından başka bir şey vaad etmiyorum. "
Bu zorluğa benimle birlikte nice bisikletçiler başladı ama hepsi dayanamayıp tayta geçti. Ben ise geleneklerime bağlı olarak sırf bacak kıllarımı kimseye göstermemek için totom paralansa dahi yine de bırakmıyorum haşortmanımı. Bir de bu haşortman bir felsefe, bir başkaldırış, @mariokaldato nun Bim ayranına aşkı gibi öyle acayip bir şey. Eğer ki çekirgem olmayı düşünürsen artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını bilmeni isterim.
Eğer hala daha ben de bu haşortman klanına katılacağım diyorsan, salı pazarından paraşüt kumaşından yapılma haşortmanını almalısın.
Gazan mübarek olsun

Hocam sonum böyle olmaz di mi ? :koptum:

Screenshot_20180224-224945.jpg

Butun hafta ici hava tahmin programlarini kontrol ettim, sabirla bekledim. Bu pazar gunesli, ruzgarsiz 5 derece sahane bir hava vardi. Kahvaltidan hemen sonra ciktim.
Deniz havasi alayim dedim, ruzgar da yoktu sevdigim rotada guzel bir surus oldu.
Hava soguk diye pek surucu yoktu yollarda. Ben de cok zorlamadan, genellikle korularin icinden sinbahari seyrede seyrede surdum.

Strava: (link)

Böyle şeyler bizimde başımıza gelecek mi ?

• Beğen
Tepkiler: Mösyö Salyangoz
Bigpatron
vay eşşoğlu vay:koptum: edit,düzelttim

Merhabalar bisiklet sporunda yeni sayılırım okula git gel 32 km lik yolda 30 ort yapiyorum şuan ne durumdayım iyi sayılır mı acaba ?
Ve 90 kiloyum kilo versem ortalamam ne kadar artar ? 🤗

Merhabalar bisiklet sporunda yeni sayılırım okula git gel 32 km lik yolda 30 ort yapiyorum şuan ne durumdayım iyi sayılır mı acaba ?
Ve 90 kiloyum kilo versem ortalamam ne kadar artar ? 🤗
Bunu biz bilemeyiz. Strava kullanarak segmentlerde kendini diğer kullanıcılar ile kıyaslayarak işe başlayabilirsin.

Merhabalar. Strava için kullanabileceğimiz yol bilgisayarı yada bileklik ler neler. Fiyat performans ürünleri özellikle tercih fiyatlar malûm.

@anilac Diğer bölümde de yazmıştım. Aktarım hızı istiyorsanız Garmin ve diğerleri. Aktarımda hız önemli değil derseniz İGPSPORT modelleri. Saat olarak Amazfit serisi (Huawei desteklemiyor stravayı)

@anilac Diğer bölümde de yazmıştım. Aktarım hızı istiyorsanız Garmin ve diğerleri. Aktarımda hız önemli değil derseniz İGPSPORT modelleri. Saat olarak Amazfit serisi (Huawei desteklemiyor stravayı)
Teşekkür ederim. Yazınızı okudum. Burada daha fazla kişiye ulaşırım diye tekrar yazdım. Mi band 4 uygun mudur acaba amazfit pahalı benim için.

@anilac (link)
sadece GPS bilgisi alınan datalarda oluyor bilginiz olsun.

@anilac GPS verisi olmadığı taktirde aktarılacak bir veri ortaya çıkmıyor sadece saatinizin datası olarak işleniyor o veri. Mesela ben havuz da yüzdüğüm zaman saatimdeki verileri manule giriyorum stravaya. Açık deniz de yüzdüğümde GPS datasıyla beraber işlediği için otomatik olarak geçiyor stravaya.

Merhaba arkadaşlar. Geçen ay sonunda uzun bir süredir takip ettiğim Tacx Vortex Smart isimli trainerdan almıştım. Mart ayınının sonlarına doğru karantina, esnek çalışma, #evdekal vb. kampanyalar başlayacak gibiydi, çağrıları yapılıyordu. Stoklarda da azalmalar görmeye başlayınca birisini yakaladım. İyi de oldu. Yasaklar, evden çalışma vb. derken yaşadığım eski şehirden getirdiğim bisikleti cihaza monte ettim ve sürüşlere başladım. Haftada 2 gün iş var, kalan günlerde elimden geldiğince sürüyorum. Nisan ayı başlangıcı itibariyle birçok sürüş yaptım. Bugünkü de bu şekilde. Herkese iyi günler dilerim.

(link)

• Beğen
Tepkiler: CNC ve Mehmet 38
Geri