seko35.50
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 18.001
- Başlangıç
- 1989—90
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Diğer

@Abdülkadir Ergin Ben uzunda 30 üzerini zor gördüm. 94 km de 33,4 süper ortalama.

Videoya biraz baktım 50 Kmh ile kasise girdin. Oturduğum yerde benim canım yandı.Öyle hayvani bir güce sahip değilim arkadaşlar. İyi sürdüğüm söylenir ama genelde antrenman ortalamam 35 km/s civarlarındadır. İkinci kez böyle bir performans yapıyorum. Kendi adıma konuşursam böyle bir ortalama için koşulların yerinde olması gerekir. Öncelikle rüzgar. Rüzgar en önemli etken, arkadan ve arka çaprazdan esen rüzgar performansa direk ve en büyük katkıyı sağlayan etken. Daha sonra motivasyon geliyor. Çünkü uzun süre yüksek nabza maruz kalıp, laktik asitle dolan bacak kaslarına katlanmak gerekiyor. Dinlenmiş olmak ve en az 4 hafta iyi geçiş sürüşler yapmakta katkı sağlıyor. Tabi rüzgar dışında bunlar benim için geçerli herkesin farklı süreçleri vardır. Gideceğim yolu ezbere bildiğimden nerede zorlayacağımı nerede dinleneceğimi biliyorum.
Daha önce de Kütahya Eskişehir arasında yapmıştım.
214263 dosyayı görüntüle
Bu performansın ilk 20 dakikasını da video çekmiştim.
Son 5 yıldır ağzıma bir tane hap dahi atmamış ben, yıllık iznimin son 4 günü önce boğazları üşüttüm, dönüşteki yoğun iş temposu ile gribe evrildi. Tam o geçti derken bol miktarda öksürük ile devam ediyor. 1 ayı geçik süredir bisiklete binmedim desem yeridir. Ufaktan hem vardiya çıkışlı izin ile hemde az hastalığı ruhsal olarak aşmak adına çıktığım mini tur. Manisa OSB içindeki düz hatta kasmadan gidip geldim. Yolda önüme çıkan bir kaç köpeği seviyordum ki, standart yurdum insanı yada insanımsı varlığının "tut oğlum" demesi ile havlayan 4 köpek 20 kadar köpek sürüsüne dönüşmesi ile en hızlı kalkış ve dinlediğim metal müziklerden kaptığım böğürme taktiği ile topukladım.
(link)
214747 dosyayı görüntüle