Scudo Sports

Strava günlüğünüz...

Scudo
Butun hafta ici hava tahmin programlarini kontrol ettim, sabirla bekledim. Bu pazar gunesli, ruzgarsiz 5 derece sahane bir hava vardi. Kahvaltidan hemen sonra ciktim.
Deniz havasi alayim dedim, ruzgar da yoktu sevdigim rotada guzel bir surus oldu.
Hava soguk diye pek surucu yoktu yollarda. Ben de cok zorlamadan, genellikle korularin icinden sinbahari seyrede seyrede surdum.

Strava: (link)

• Beğen
Tepkiler: MakRo
ben 28 üzeri göremedim hayatımda. o da 10 km mesafede yani. halinize şükredin :)

Ben haşortmanımla 25 km/sa ortalama ile giderkenki ''hışırtı'' sesi ile kendimden geçmiştim.45 km/sa ortalama ile endorfin zehirlenmesi geçiririm.:D

Öyle hayvani bir güce sahip değilim arkadaşlar. İyi sürdüğüm söylenir ama genelde antrenman ortalamam 35 km/s civarlarındadır. İkinci kez böyle bir performans yapıyorum. Kendi adıma konuşursam böyle bir ortalama için koşulların yerinde olması gerekir. Öncelikle rüzgar. Rüzgar en önemli etken, arkadan ve arka çaprazdan esen rüzgar performansa direk ve en büyük katkıyı sağlayan etken. Daha sonra motivasyon geliyor. Çünkü uzun süre yüksek nabza maruz kalıp, laktik asitle dolan bacak kaslarına katlanmak gerekiyor. Dinlenmiş olmak ve en az 4 hafta iyi geçiş sürüşler yapmakta katkı sağlıyor. Tabi rüzgar dışında bunlar benim için geçerli herkesin farklı süreçleri vardır. Gideceğim yolu ezbere bildiğimden nerede zorlayacağımı nerede dinleneceğimi biliyorum.

Daha önce de Kütahya Eskişehir arasında yapmıştım.

1.PNG

Bu performansın ilk 20 dakikasını da video çekmiştim.

Son 5 yıldır ağzıma bir tane hap dahi atmamış ben, yıllık iznimin son 4 günü önce boğazları üşüttüm, dönüşteki yoğun iş temposu ile gribe evrildi. Tam o geçti derken bol miktarda öksürük ile devam ediyor. 1 ayı geçik süredir bisiklete binmedim desem yeridir. Ufaktan hem vardiya çıkışlı izin ile hemde az hastalığı ruhsal olarak aşmak adına çıktığım mini tur. Manisa OSB içindeki düz hatta kasmadan gidip geldim. Yolda önüme çıkan bir kaç köpeği seviyordum ki, standart yurdum insanı yada insanımsı varlığının "tut oğlum" demesi ile havlayan 4 köpek 20 kadar köpek sürüsüne dönüşmesi ile en hızlı kalkış ve dinlediğim metal müziklerden kaptığım böğürme taktiği ile topukladım.
(link)
1574606347460.png

• Beğen
Tepkiler: Laciverdi
Öyle hayvani bir güce sahip değilim arkadaşlar. İyi sürdüğüm söylenir ama genelde antrenman ortalamam 35 km/s civarlarındadır. İkinci kez böyle bir performans yapıyorum. Kendi adıma konuşursam böyle bir ortalama için koşulların yerinde olması gerekir. Öncelikle rüzgar. Rüzgar en önemli etken, arkadan ve arka çaprazdan esen rüzgar performansa direk ve en büyük katkıyı sağlayan etken. Daha sonra motivasyon geliyor. Çünkü uzun süre yüksek nabza maruz kalıp, laktik asitle dolan bacak kaslarına katlanmak gerekiyor. Dinlenmiş olmak ve en az 4 hafta iyi geçiş sürüşler yapmakta katkı sağlıyor. Tabi rüzgar dışında bunlar benim için geçerli herkesin farklı süreçleri vardır. Gideceğim yolu ezbere bildiğimden nerede zorlayacağımı nerede dinleneceğimi biliyorum.

Daha önce de Kütahya Eskişehir arasında yapmıştım.

214263 dosyayı görüntüle

Bu performansın ilk 20 dakikasını da video çekmiştim.
Videoya biraz baktım 50 Kmh ile kasise girdin. Oturduğum yerde benim canım yandı.

• Beğen
Tepkiler: PuncherZ
@Mad Buddha amacım tüm yolu çekmekti ama kamerayı tutan aparat titreşimden kırıldı, sele değilde gidon titreşimleri bazen çok acımasız olabiliyor :)

Son 5 yıldır ağzıma bir tane hap dahi atmamış ben, yıllık iznimin son 4 günü önce boğazları üşüttüm, dönüşteki yoğun iş temposu ile gribe evrildi. Tam o geçti derken bol miktarda öksürük ile devam ediyor. 1 ayı geçik süredir bisiklete binmedim desem yeridir. Ufaktan hem vardiya çıkışlı izin ile hemde az hastalığı ruhsal olarak aşmak adına çıktığım mini tur. Manisa OSB içindeki düz hatta kasmadan gidip geldim. Yolda önüme çıkan bir kaç köpeği seviyordum ki, standart yurdum insanı yada insanımsı varlığının "tut oğlum" demesi ile havlayan 4 köpek 20 kadar köpek sürüsüne dönüşmesi ile en hızlı kalkış ve dinlediğim metal müziklerden kaptığım böğürme taktiği ile topukladım.
(link)
214747 dosyayı görüntüle

Dostum organizenin orası köpekleriyle meşhur. Antrenmana Menemen yoluna git, organize gece gündüz köpek dolu. Asıl şenlik gece oralarda :D

@umutcelik Tabiat güzel, yollar güzel, insan yok, daha ne olsun geriye sadece bisikleti sürüp kendini tabiata bırakmak kalıyor. Video da çok güzel olmuş.

Check out my activity on Strava: (link)

20191216_213712.jpg

• Beğen
Tepkiler: seko35.50
(link)

şu sürüşte yediğim rüzgarı hayatım boyunca unutamam. o neydi öyle? edirnekapıdan aşağı pedallara asılarak 45i zor gördüm. hadi neyse dedim. rampanın daha başında 15 e düştü hızım. cevizlibağdan mertere inerken hiç pedal çevirmeden mertere gelince 50 yi geçerdi hızım. dünkü rüzgardan yokuş aşağı yavaşladığımı farkettim :eek:

bir de haşortmanvari rüzgarlık giyince paraşüt oldu. acilen @hamlet2006 hocamdan haşortmanlı ileri sürüş teknikleri kursu almam lazım.

Geri