Tatil sebebiyle 10 gündür bisikletimden uzaktım. Bayramın 3. günü istambul'da sahil yolunda güzel havada kullanan bir sürü bisikletli gördüm içim gitti. Eve dönüşte bisiklete cikayim dedim ama 18 derece yağmurlu Ağustos karşıladı bizi. Hava tahminine güvenip yağmursuz 3 saatlik aralığı görünce giyindim çıktım.
Rüzgarlı ve kapalı hava olmasına rağmen bisikletçiler arasında çok popüler olan rigvaart rotası her zamanki gibi kalabalıktı. Sürüşün hemen başında 4'lü bir grup beni geçti, peşlerine takılayım dedim ama 40 km/s tempo tutuşmuşlardı yaşlı bacaklarım dayanmaz diyerek saldım kendimi.
Sürüş sırasında ufak yağmura yakalandım ama sonra doğru bulutlar dağıldı ben eve vardıktan sonra da açtı iyice. Çok ıslanmadan bu haftayı da atlattım.
@S.Çal
Elev.Gain'lere göre inanılmaz bir güç. Tebrik ederim.
Bizim düz yolda ancak yapabildiğimiz ortalamayı 1200 elv.gain ile yapmışsın. Bravo.
Bu arada Kaç kilosun? Pro musun?
@asibol
Pro diyemem kendime şuan daha elite seviyede değilim kendime göre. 1.78 boy 69 kg. Performansımı geliştirmeye çalışıyorum. nasipse master 35 olduğumda yarış koşmayı planlıyorum. Antrenmanlarımı o yönde yapıyorum bakalım
Bugun evden calistim, mesaim bittigi gibi attim kendimi yollara.
Bati ruzgari var diye guneye dogru surdum. Amsterdam'in guneyinde Aalsmeer sehrine indim Westeinderplassen golunun etrafini dolasip kuzeye ciktim tekrar.
Genelde kapali bir hava vardi fakat gunes batarken yuzunu gosterdi, batiya dondugumde gun batimina karsi guzel manzara yakaladim. Havalimaninin yanindan gecerken ufak bir kus surusu ile beraber surduk kisa sure, gayet keyifli bur surus oldu.
Bu sabah yine gunesli ve ruzgarli bir hava vardi. Eylul bitmeden gran fondo yapayim dedim. Ruzgar doguran estigi icin kuzey - guney rotasi yapmaya calistim. Son 20 km'de sol diz ariza yapti 90+ kadans ile duusk viteste bitirmek zorunda kaldim. Hava acikti, video da fena olmadi.