Scudo Sports

Strava günlüğünüz...

(link) sanki benimkindede bi enteresanlık va, max hız 56kmh diyor ama sanki okadar hız yapmadım gibi:kötü:

Scudo
(link) Tarihe dikkat. ?

@Noldor

Bu söylemlere alıştım açıkcası. Profil jantlı, ful aero bir bisikletin arka ve arka çaprazdan saatte 26 km/s hızla esen rüzgarda katkısı çok olsa da kendimi de epey zorladım. Genelde bu tarz yaptığım performanslarda çok taşlanıyorum onun için videoya kaydediyorum. Ama maalesef bu performansın ilk 26 dakikasını kayda alabildim. 26. dakikada yoldaki tırtıklar kamera tutucunun kırılmasına neden oldu. Neyse ki aynı aktivitede beni en çok flaglayan grupla denk geldikte utanıp flaglayamadılar. :)

@Cyanide

Teşekkür ederim. Olayın püff noktasını yakalamışsınız. 8 aydır yol bisikleti kullanıyorum, öncesinde de 1,5 yıllık performans tur bisikletçiliği var. 8 aydır yaptığım antrenmanlarda nabız esaslı. Genetik ve dayanıklılık sporlarına dayalı spor geçmişimden dolayı düşük nabzım var. Buda yüksek performansı daha uzun sürdürebilmemi sağlıyor. Tabi bu durumun uzun ısınma süresi gibi dezavantajları da var.

Kesinlikle anladım ki pedal arkadaşını doğru seçmek gerekiyor. Yoksa herşey rezil rüsva oluyormuş.

(link)
197839

@Taygun Kon
birisini seyahatte, yemekte ve alışverişte tanırsın
öğrenme maliyeti de, geç
en azından 75kmlik bir seyahatte tanıdın, bir de haftalık/aylık plan yapsaydınız :hihi:

• Beğen
Tepkiler: Taygun Kon
@Ozan_ozaN
Evet öyle oluyormuş. Ya ne kadar zamandır da arkadaşımdı. Hala daha öfkem geçmedi yani dünden beri, sayıklayıp duruyorum meseleleri. O derece tiksindim :(
Çok şükür sadece bir gün geçirdik. O da yetti her şeyi silmeye.

• Beğen
Tepkiler: Ozan_ozaN
Bu başlığa son yazan da benmişim ??
Bu günlükte böyle
(link)
199281

@trainspotting35
Hahaha vallahi cidden sonrası çok çirkin şeyler oldu. Hayatta beklemezdim. Yani ulu orta yazmaya utanırım. Konuşmuyoruz artık. Oldu bitti diyelim :)
- Dedikodunun sonu-

Bugün 162km den oluşan ilk yarışıma girdim. Aşırı yağmur ve rüzgar olmasına karşın 5 saat 45 dakikada tamamladım. Hedefim 5 saat 15 dakika sürede bitirmekti ama son 30km kala grubun yavaşlaması ile arkadan birisinin çarpması ile düştüm. Kalkıp toparlanana kadar grup koptu gitti bu nedenle bitişe kadar tek başıma pedalladım buda bana bayağı zaman kaybettirdi. ilk deneyimim olmasına karşın yinede iyi bir performans yaptığımı düşünüyorum.

(link)

Geri