Scudo Sports

Strava günlüğünüz...

@Cem Ç.

xperia z ultra google edition 4.4 yüklü.

125 uygulama ve 16 gb hafızada 4.2 mb boş yer 64 gb hafıza kartında 2 gb boş yer var. :)

Scudo
@Yavuz SOYLU

Cihaz çok güzel, donanımlı ama bir süre sonra android " abi en iyisi sen beni vur" demeye kadar götürüyor. İnşallah sen de öyle olmaz. android işletim sistemi değil zaten insanların kişisel bilgilerini çalıp satmak üzerine yapılmış komple bir casus yazılım. Adamlar utanmasa " sen yapamıyorsun biz senin bilgilerini paylaştık bir de senin haberin yokken videonu çekip internete koyduk" diyecek.

ios dan androide geçtiğime pişman oldum tekrardan iosa geri dönücem.

Bende bugün low side yere kapaklandım :)
tam evden çıktım gidiyordum ki yağmur yağdı.
çamlıca yokuşundan yukarı dönerken bam gitti elimin altından.
Tabiki yıldırmadı aldım tekrar biniyordum ki bastığım pedalın %80i boşa gittiğini görünce
elimde aşağı kadar indim :D

Örnekle;

@Cem Ç.

açıkçası android apple kapışması yapmaktan nefret ediyorum (ki seni öldüreceğiz kullan deseler o hapisanenin içine girmem :) ) kullanıcarın ne ike mutlu olduklarını bir tek kendileri bilir. ama şunuda bilinki android de istenildiğinde ( kullanıcaya kalmış) apple gibi güvenlikte sorun yaşamayan bir cihaz olur.
(ben 1 sene yi geçkindir format atmadan sadece rootlu olarak kullanıyorum. 1 kere kasıldığını sorun yaşadığımı görmedim. aynı windows gibi. ona nasıl davranırsan oda sana öyle davranır :) )

• Beğen
Tepkiler: Max Torque
@Hüseyin Gündoğdu

geçmiş olsun bugun de yalancı yağmur vardı. ben dönüşler de çok yavaşlayıp dönüyorum yağmur olsada olmasada. gerçi lastikler de su oluklu kolay kolay kaymıyor. yine de 23 hacim ne olur ne olmaz diye yavaşlıyorum. :)

• Beğen
Tepkiler: Max Torque
Göçbeyliye gidecektim yağmurda yoktu yolda başladı, hiç durmadan ömerliden geri dönüp geldim. yağmur yağdı 3 defa. emniyet şeridi toprak çamur içindeydi. yavaş gitmek zorunda kaldım 23 hacimle. Dönüşte e80 otobana çıktım kaymak gibi asfalt vardı.

50 km olunca durdurdum strava kaydını. sonra baştan devam ettirdim.

Göçbeyliye gidecem bir gün bu gün hava durumuna güvendik çamura saplandık şile yolunda hava bir güzel olsun :(

(link)

dönüş mola vermeden devam (link)

• Beğen
Tepkiler: Kadir Eskici
Bugün Ali Demir ile beraber kış gelmeden son kez bi antrenman yapalım dedik. Amacımız hız yapmak değildi. Muhabbet olsun diye sürecektik. Ama göktürk ile tayakadın arasında 22 km'lik bi TT segmenti varmış. Oraya gelince dedik bi deneyelim ne olacak :) Ali KOM oldu ben de arkasından 3. olabildim :)

Bugün benim için önemli bir gündü. son kez tiagra setimle antrenman yaptım. zicirim ise durumu anlamış olacak ki bana son şakasını yaptı ve düz yolda otobüsü sollayayım derken biraz fazla yüklendim kendini imha etti ve kırıldı :) neyse sonra tamir edip yola devam ettik. Veriler ise şu şekilde.

(link)

(link)
(link)
(link)
(link)

@Raşit S
bence kült bir film olmuş harika, çalışmalara devam et, gökhandaki teçhizatla herkes film çeker mesele böyle yaratıcı işler yapmakta:)hatta birde yaka mikrofonuyla etrafı tanıtırsan güzel olabilir

@Raşit S

Ali'nin evi benimkinden yakın olduğu için onun toplam mesafesi az çıktı. Evet o yolun devamı çatalca, büyükçekmece ve oradan da bakırköye çıkıyor. Bazen o tarafa gidip sonra eve dönüyoruz.

• Beğen
Tepkiler: Cem Ç
190 km de 2 hoşbeş yakmışsınız km de 1 kuruşa geliyor sanırım çok tasarruflu

1 km de 100 kuruş yakan otomobil sahipleri trafikte saatlerce dur kalk yapmayı 5 km'yi 1 saatte gitmeyi bakalım ne zaman bırakıcaklar.

Belki 100 sene sonra hollanda gibi denizleri dolgu yaptırırsak dümdüz bisiklet yollarımız olursa bekli km gitmek için sahile inem kiçin araba yerine bisikleti tercih ederler...

• Beğen
Tepkiler: Kadir Eskici
@kadireskici

Aa sahiden de Hoşbeş yiyorlarmış :)

Adamlar evden çıktı mı İstanbul'un yarısını gezmeden dönmüyorlar, bu kadar sürmeye o zincir yine iyi dayanmış.

Şaka maka bisikletin hakkını veriyorsunuz helal olsun :in::in:

hoşbeş almayı unuttum gerçi su bile bir mataranın yarısını içmişim

ilk defa metrobüs harici avrupa yaka yaptım 114 km max hız çıkartmış strava gps bulamadı uzun süre sanırım ondan sapıttı geri kalanlar doğru sayılır

https://i.hizliresim.com/lza66J.jpg

(link)

(link)

(link)

(link)

dün de veledrom da tek başıma dolandım

(link)

(link)

ortalamayı da düşürdüm baya

(link)

Bugün Gökhan Kutluer ile çıktık sabah.

35km, 1 saat 5dk. Üstüne Caddebostan'a kahve içmeye.
Bu dönem normalde 12'de kalkan biri için, 12'de antrenmanını yapıp kahvesini içmiş olarak eve dönmek güzeldi.

http://s25.postimg.org/s51wc0c2n/Screen_Shot_2014_11_21_at_18_38_46.png
Strava Linki;
(link)

Günün Hedefi;
Bostancı - Maltepe Dolgu segmentinde 4:30 yapmaktı. Trafik nedeniyle, 1-2 yoğunluk oluştu ve 4:37 ile bitirebildim. Bir süre o segmenti denemem sanırım. Yol üstü git gel bir sürü yer var. Başka bahara :)

Günün Fotoğrafı;
http://s25.postimg.org/muwxkprtr/10805573_10153303242188356_5599811539955094253_n.jpg

@Hakan Beşikçi

Normalde 15 derece altında dizler açık çıkmıyorum ben. 7-8 derece civarı da tam boy tayta geçiyorum.
Deniz kıyısı olduğu için sanırım, hava çok sert değildi. Strava kaydı 11 derece diyor ama yine de dizler açık rahatsız etmedi hiç.

Bir de, rotada iniş olmadığı için hiç de öyle bacakların çalışmadığı bi an olmadı :D

• Beğen
Tepkiler: Hakan Beşikçi
27 günlük aradan sonra tekrar sürebildim sabah erkenden yola cikip sisli havada sürmek gayet zevkli ancak hedefimin yarisina gelmistim ki bir karın ağrısı tuttuki sormayın bunun üstüne 2 bacağımada 10 dk arayla kıramp girdi feleğim şaştı desem yeridir
sanırım hamlık etkeni büyük rol oynadı
2 gündür yağmur yağıyordu dün kontrol ettim bu hafta güneşliymiş
Sabah düştüm yola iyi dedim yerler kuru 3 km sonra başladı asıl dert yolun sadece ortası kuru gittiğim yolla yarı çamur yarı sure
Haliyle baya kötü oldu sırtım
ortalama da yerlerde geziyor ama neyse
http://www.strava.com/activities/223634834

Bir de fotoğraf koyayım ( telefondan sadece link ekleyebiliyorum kusura bakmayın )
(link)
(link)

İş yoğunluğundan nadir olarak binebiliyorum bu aralar. Tabii form da süratle düşüyor. Bir de compact'den 53/39'a yeni geçmiş olunca - durum pek parlak değil.

(link)

Geri