Scudo Sports

Strava günlüğünüz...

Strava'da bir atlama gibi görünüyor. Antemanın ilgili bölümünün analizinde 34 KM/s hızdan 84 KM/s hıza bir atlama görünüyor.

(link)

Scudo
Raşit Bey, Uğur Bey analizinde haklı. Bu Strava'nın bir atlaması. O kısımda 87 km yapmış olmam mümkün değil.

Tahminimce hatanın sebibi şu: Yol orada sıfır eğimden aniden 100 - 150 metre kadar uzunlukta bir - %8 ila - %5 eğim oluyor ve ben orada tüm gücümle yükleniyorum. Sonra da bir alt geçite giriyorum. Herhalde ani sürat artışı ve sinyal kesintisi Strava'yı şaşırtıyor.

Bugünkü binişimde de Strava aynı yerde şaşırmış. Bu defa da 80 km yapmışım gözüküyor, ve o da mümkün değil: (link)

Fakat analiz bölümünden anladığım kadarıyla sistem ayrıntıda datayı düzeltmiş ve o kısımda 65 km max. yapmışım diyor - ki inandırıcı. (GPS yanımda değildi o nedenle emnin olamam)

Öte yandan ben gerçekten saatte 87 km görürmüyüm sorusuna gelince, tahmini cevabım şu: optimum şartlarda belki. Daha önceki compact bisikletimde 78 km (- %6 eğimdi sanırım) gördüm. Şimdi 53'le fazla zorlanmadan 80 - 82 olabilmeli. Ama 87 km'yi daha dik bir eğim olmadan -%6'da göreceğimi sanmıyorum.

(link)

Bu da benden gelsin. Çok güzel bi toplu sürüş gerçekleştirildi.
Dönüşte 4 kişi tempoyu biraz daha arttırdık.
Kadans ortalamamı 95'e çıkarttım.
Geçen hafta ki diz rahatsızlığım hala ben burdayım demekte.
Yüksek kadansta ağrı yok denecek kadar az oluyor ama Kalp ritmide yukarılarda dolaşmakta.

Sanırım 2-3 hafta daha dinlenmem gerekecek.

@Hüseyin Gündoğdu

kadıköy wagen'de benim gibi amatör'lere de yer varmı,bir sonrakinin son rampa olduğuna ikna olabilecek saflıktayım daha :p

bu nasıl bir yarıştır,nasıl bir kapışmadır böyle,çok fena gaza geldim,haftasonu 2 gün şehirdışında olmasaydım,istanbul kazan ben kepçe dolaşacaktım ahh be ah.

(link)

Sezon başı uyuşukluğunu atmak için biraz zorlayım dedim. FTP antrenmanı tarzında oldu biraz..

(link)

Antrenman değilde biraz zorladık kendimizi, şarj yüzünden şehir içini ve son 10 km yi kaydedemedik. 30 ortalamayı son anda kaçırmışız km saatine göre toplam 102 km, ortalama saatte 28 km

(link)

Pazar günü, güzel havayı değerlendirmek için Fondo yapalım dedik. Kadıköy Pedal'ın etkinliğine katıldık. 15+ kişi, oldukça güzel bir etkinlik gibi başladı.
Bir iki aksilik dışında da oldukça güzel gitti.

Parkur oldukça sertti. Tam anlamıyla öldüm öldüm dirildim. Bugün oldu, hala kendime gelemedim hatta.

(link)

Bir ufak kaza. Bir lastik patlağı. Artı parkurun zorluğu nedeniyle 2buçuk saat kadar toplam bekleme süresi çıktı.
Her şeyiyle çok beğendiğim bir rota ama, kesinlikle tekrarlayacağım. Fakat yazın, kondisyonumun daha iyi olduğu bir dönemde.

Kilon hafifmiş gökhan anladığım kadarıyla.Bu arada güzel bi rotaymış

@özcan yılmaz

Oldukça. 65kg civarı seyrediyorum :)

Kilon çok iyi maşallah:)güzel irtifa toplamışsınız.Rota gayet iyimiş.

Bugün Ali Demir ile beraber güzel havayı değerlendirelim dedik. Ama hava güzel değildi tabi ki. yağmur yağmadı ama gittiğimiz rotadaki heryer sisliydi. Kafaya koymuştuk uzun yol yapıp iyi bir irtifa kaydedecektik :)

Benim verilerime göre:
toıplam mesafe 184 km
toplam irtifa 2997 metre
ort hız 28,1 km
hava sıcaklığı çok soğuk :)

(link)
(link)
(link)

strava kaydı: (link)

Geri