Scudo Sports

Strava günlüğünüz...

Cuma günü hazır evdeydim. Cuma namazdan önce bir tur ve eve gelince T25 in ilk adımı.
(link)

Namazdır yemektir derken akşama yaklaştık.

(link)

Niyetim aslında 40Km civarı gitmekti ama hala öksürüğüm tam geçmedi ve hafif üşümeye başlayınca yarıda kestim. Hem T25 in double dayi olduğundan eve gidince onuda yapmam gerekiyordu.

Sonuç itibari ile spor açısından güzel bir oldu.

40 gün önce bisiklete başladım sanırım 1 ay öncesine göre ortalama hızım yaklaşık 3-4 km/s artmış. Tabi bunda verdiğim 4 kilonun da katkısı vardır :)

İnşallah kiloları verdikçe motivasyon artacak ve aynı yollar daha az zorlayacaktır.

Amacım bahara ideal kilo ile girip yol bisikletine geçmek. Tabi speeder t3 ü aldığım fiyata aynı donanımlı yol bisikleti imkansız olması kafamı kurcalıyor hala.

• Beğen
Tepkiler: Kadir Eskici
Scudo
2 gündür. Saçma sapan hava durumu haberleri yüzünden çıkamıyorum antremana. Evde İnterval çalışıyorum anca..

@Hüseyin Gündoğdu

Aynı durumdayım dün işe gidip geldim fakat bugün adeta son zamanlarda olabilcek en iyi havayı kaçırdım fırtına var uyarıları yüzünden. Dışarı çıktığımda hem sıcaklık hem de rüzgar açısından çok iyi bi hava olduğunu görünce bi demoralize oldum.

• Beğen
Tepkiler: Max Torque
Sırf buraya yazmak için Çarşamba günü Uludağ'a çıkmayı düşünüyorum, 2 aydır doğru düzgün bisiklete binmiyorum ama bakalım 3 saatte çıkarım diye düşünüyorum.

• Beğen
(link)
(link)

Bugün tatili fırsat bilip hemen bisikletime atladım ve kısa bir antrenman yaptım. Yolların sulu ve çamurlu olası sebebiyle rotayı kısaltmak zorunda kaldım.

Toplam 72 km yolu 31.9 km ortalama hızla tamamladım. Keşke yollar düzgün olsaydı da daha fazla gidebilseydim.

(link)

(link)

Strava bugün ki sürüşümde Eskişehir dönüşü Bozüyük'e kadar kayıt almamış. Böyle birşey olabiliyor mu? Nedeni ne olabilir?

Veriler km saatinden

Toplam mesafe : 176,16 km
Sürüş zamanı 7 saat 26 dakika
Ortalama hız : 23,69 km
Max hız : 68 km
Ortalama kadans : 77
Bilecik-Eskişehir : 6:45 - 11:20
Eskişehir - Bilecik : 13:00 - 17:00

Bu arada resmen bittim :D

(link)

Ekipce 29 ekim-sohbetli muhabbetli gezintisi :)
bugun arkadasimin giant defy9 yol bisikletini denedim ve 2. bisiklet olarak yol almaya kesin karar verdim\\

42.5km
Avg Max
Speed 18.9km/h 54.7km/h

29 ekim geçiş töreni izlemece (link)

motorcuların açtığı yoldan kızıltoprağa kadar dolmuş taksici sıkıştırması olmadan geri geldim

(link)

@Raşit S

Öncelikle teşekkür ederim. Bu benim gittiğim yol normalde 100 km daha devam ediyor ve ana yol. Son zamanlarda istanbula güzel yollar yapıldı. Tem otoyoluna girmedim burası başka bir yol. Tem yoluna girmek zaten yasak polis dışarı çıkartıyor :)

• Beğen
Tepkiler: Cem Ç ve N.ÖZKAN
@kadireskici

d100 şile otoyolu gibi yollar serbest son avrupa otobanı gibi ücretli otoyollar ve bazı tem bağlantıları yasak yanlış biliyor da olabilirim tabi. geçen aydostan iniyorum kaynarcaya inicektim gpside kapamıştım açmaya üşendim bir amcaya sahile nasıl inerim dedim bir kavşakta. burdan geri köprüye çık temden dön pendiğe devam et ordan inersin dedi girdim o yola tırlar vardı boyuna bomboştu, sonra o yoldan çıktım baya bir yol sonra d100 e indim. o gittiğim yol yasak mı değil mi orasını bilemem de kavşaklarda hep düz gitmek mumkun değil. sağ şeritteki emnıyetten başka turlu gıdılmez 90 100 den aşağı gıden yok yol ayrımlarında nasıl karşıya geçiceksiniz. bisikletle 70 80 de yapılmaz ki :mad:

• Beğen
(link)

bu etapda pedal kesilmedi

dereceler

1- kerim mtb-2 saat 3 dakika pedal kesmedi
2- erkan -yol-2 saat 5 dakika
3- furkan- city bike-2 saat 7 dakika
4- kudret- 2 saat 10 dakika 28 hibrit -karbon

2 kasım derecelerimizi pedal basarak güncelleyeceğiz ,hedef her zamanki gibi kartepe 203 km .

Tebrikler

6 adet 4 seviye üstü rampa ve 1 adet 3 seviye rampa var stravaya göre.

burası sanırım etap (link)

ben daha değil ömerli rampaları, alemdağ rampasına gelmeden biterim sanırım. aydosa çıkıyorum daha 19 ortalamayı geçemedim. viaporttan göçbeyli yapmaya bile yetecek kondusyonum yok yaparım da çok yavaş kalıcam. 100 km yi 5 6 saatten önce yapamam gibime geliyor.

dereceler ,son strava kaydına göre erkan 5 dakikayı elemiştir,

1- erkan -yol-2 saat son derecesi
2- kerim mtb 2 saat 3 dakika
3- furkan- city bike-2 saat 7 dakika
4- kudret- 2 saat 10 dakika 28 hibrit -karbon

etap,

(link)

etabın strava kaydı

(link)

güzel kardeşim kadireskici neden benide çağırmıyorsun böyle turlara :) bak bende zeytinburnundayım iş yerim eyüpde davetini beklerim müsait olursam seve seve gelirim. ama önce şu fren vites kollarını sipariş vermem lazım. :)

• Beğen
Dünkü resmı tatılı degerlendırmek adına forumdan Uğur abı ıle beraber Trıbanları dağa vurduk :) ''Uludağa tırmanış antrenmanı gerçeklerştirdik :) '' Şehrin stresınden belli bir saatliğine de uzaklasmış olduk .Sonbaharın gelmesıyle beraber dag yolu sarı kahve tonları ıle cıdden guzel bır gorunum almıstı. Siz Yol bısıkletı antrenman gunlugu ailesiyle ve forumla paylasmak ıstedım.Emınım sızlerde dunu guzel bır sekılde gecırmıssınızdır.Hepimize iyi akşamlar dılerım :) (link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)

@meseduzu

Tamam kardeşim insallah çıkarız beraber. Kolları alınca bana mesaj at. İstanbulun altını üstüne getirelim beraber. Benim ev de güngörende. Rahat olur.

28 Ekim yarım gün olunca, kalan yarım gün için de izin kullandırıp tatil ilan ettiler.

29 Ekim'de ufaklığı gezdiririm diyerek 28'inde pedallara abandım.

Yol bisikleti için Ankara'nın en güzel yeri çevre yolu diyebilirim, asfalt güzel, trafik durmaz ve de hiç köpek yok :)

(link)

https://i.hizliresim.com/Qg3m4v.png

https://i.hizliresim.com/lzGmyE.png

Geri