Scudo Sports

Strava günlüğünüz...

Scudo
Bisikete baslamanin 2. Gununde selenin verdigi dayanilmaz aci beni pedli tayt almaya itti gittim aldim performansimda her ne kadar % 100 luk bir artis olsada aci devam etmekte
simdilik bu kadar (link)

• Beğen
Tepkiler: Kadir Eskici
forumdan kadir eskici kardesim ile pazar gunu bursaya gidip, pazartesi gunu de uludaga tirmanmayi istiyorduk. Allaha sukur, kazasiz belasiz tirmanip geri donduk.

Giderken, Istanbuldan feribot ile mudanya'ya gecis yaptik, ardindan kestel'de bulunan ogretmen evinde bir gece konakladik.bu
ucuncu tirmanisimizdi ve hedefimiz 15km ortalamayla zirveye ulasmakti. sabah saat 9'da cikis yaptik.

hava sehir merkezinde gayet iyiyken, zirve adeta buz gibiydi. ozellikle iniste cok usudum, bir ara parmaklarimi hissetmiyordum.

15.9 ortalama ile zirveye ciktim, ayni zamanda amacima da ulasmis oldum. uludaga tirmanmak cok zevkli, keske bursa'da yasiyor olsaydim deyip duruyorum. ne yazik ki koca Turkiyede uludaga tirmanan strava kayitli kisi sayisi 43-44. bu sayi alpe d'uhez de 20 bini bulmus. aradaki fark cok buyuk. :) tabii taninabilirlik, reklam olayi da cok etkiliyor. sirf alpe duheze tirmanmak icin insanlar ulkeler arasi yolculuk yapiyor.

strava kayiti:(link)

kestele yolculuk yaparken: (link) (çok amatörce, paçalar falan ofsayt :) )
mudanya yokuşu:(link)

zirvede resim çekemedik; çok soğuktu, durmak akıllıca olmazdı :)

(link)
(link)

Forumdan Ali Demir kardeşimle beraber dün Uludağa tırmandık. Üstteki yazıda zaten ayrıntılar yazıyor :)

strava kaydı için: (link)

@Raşit S

Teşekkür ederim. Çantaları tirmanirken yanımıza almadık. Kaldığımız yerde bıraktık. Oradaki fotoğrafı feribottan indikten sonra kalacagimiz yere giderken hatıra olsun diye çektik :)

Amator bır bısıkletçi olarak yavaş yavaş yol bisikletine alışmaya çalışıyorum.Bugunku yaptıgım antrenmandan kısa bır kesıtı sız Dostlarla da paylaşmak istedim :)(link) (link)Yeni jantlarla artık yol bisikletıne benzemiştir herhalde:)

öyle böyle değil rampada çok kastım kendimi sahilde lodos vardı aydos da güneş süperdi gpsi temde açmayı unutmuşum 55 ortalama ile gittim tem bomboştu tabi temden çıkınca aydos da gpsi kapadığım aklıma geldi gitti ortalama :eek:

(link) (link)
(link)

• Beğen
"Bisikletiniz hayırlı olsun. Addict dura-ace ile birlikte 7 kg altıdır eminim. Hatta 6.5 altı bile olabilir. Ortalamanız 60 km sürüş için oldukça iyi."

İyi dilekleriniz için teşekkürler Raşit Bey, Addict R1 Dura Ace pedalsız 6.6 kg, şimdi sırada bir de gidon değişikliği var, o zaman 6.5 olacak. Mevcut SPD'lerden kurtulup düzgün yol pedallarına geçince herhalde yine 6.8 altında kalacak. Yani TDF, Vuelta veya Giro'ya beni almayacaklar :).

Bisiklet böyle hafif olunca hayat çok kolaylaşıyor düz yolda. ilk biniş izlenimlerimi etkilemesin diye yanıma GPS'i almamıştım, ne nabız ne sürat biliyordum, süratli gitmeye pek uğraşmadım, sık sık durdum ama Stravaya bir baktım 60 km olmuş.

Tahminimce eninde sonunda Compact'a geçerim, tırmanışlar için, o zaman R1 daha da hafifleyecek herhalde.

• Beğen
Bugun 50/15 Kadans antrenmanı yapıyım dedım.Kaydın yarısını kaydedememısın.Telefonla zor oluyormuş.Sadece donus u program kaydetmıs.Amator Rayd :) (link)

• Beğen
(link) Edirne yarışı öncesi antrenman,geride kalanları da bekledik ort düşük çıktı.

• Beğen
dün kadıkoy bostancı başıbuyuk kayışdağı aydos pendık sahıl kartal kadıkoy yaptım strava 50 km yı geçince kendı kendını kapadı. tem de bir ara arkamdan tır gelırken yardırdım 70 civarı gordum daha da gıderdım ama soldan kuvvetlı poyraz vurunca tıtreme başladı yavaşladım emnıyet şeridine geçtim. rüzgar varken daha da hız denemesı yapmam :D stravada en son ortalama 19.7 gösteriyordu 3 saati geçmiştim ilk defa durmadan kendi kendine kapadı baştan başladı 55 küsür km den sonra bir sanırım 5 km de bir kapatıp kaydedim devam edicem stravayı artık yada stravayı hata vermeden çalıştıran bir telefon yada garmın edge alıcam. stravaya göre 200 km runkeepera göre 270 km km saatıne göre 500 km yaptım tabı km saatı doğru strava vs hata verıp kapandığından yarısını kayıt edemedım :eek:ut:

Stats

TOTAL ACTIVITIES:
92
TOTAL DISTANCE:
280 km
TOTAL CALORIES:
5,285

runkeeperda hata verip kapanmasın dıye kayıt edıp sureklı yenıden başlatıyorum 92 aktıvıte olmus toplasan normalde 10 aktıvıte falan

• Beğen
Yine bir cumartesi karadeniz klasiği...Bol yağmur, rüzgar...birde Bafra yolu tepelerini ekledim bu sefer...
(link)

Bugunku antrenmanım 50 Km ye cok yakındı.Donuste yagmurda ıslanan yolda sağ şeritte herkes dururcasına ilerlerken bisikletle hızlıca gıtmenın keyfı de cıdden super oluyormus.Sırtım bayagı ıslandı.Bisiklette de nasıbını aldı :) Aldığm kayıtlardan ıkısını sız Dostlarla paylasıyım :) (link) :) Dönüşte aldığım kayıt (link) Antrenman sonu bısıkletın durumu ise bu şekilde :)(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link) Bu da bugunun harıtası oldu benım için :)

Harikasin ebubekir bence bu bisikletin hakkini veriyorsun. Masallah diyelim.

• Beğen
Tepkiler: YüzSürKoş
sabah lastik patladı 2 gundur lastık patlıyor. aydosa gidecektik yalan oldu. 1 saat takamadım sonrada lastiği taktım başkada yedek lastik olmayınca yine patlar diye birde el pompası 80 psiden yuksek hava basamadığı için uzun yol yapmak istemedim geri döndüm. sonra da öğlen çıktım kısa bir tur yaptım. 2 günde bir lastik patlatmaya başladık. bu gidişle iç lastiğe verdiğim para dış lastik parasını geçicek, değişmezsem dış lastikleri:eek:

(link) (link)

(link) (link)

Düşük motivasyon bozuk hava ile birleşince kısa kestim.

Check out my 16,4 km Ride on Strava: (link)

• Beğen
Henüz yolbisikletim yok ama zamanı geldi diye düşünüyorum...

Merida t2 lastıkler 700x35 marathon
50km ort. Hız 22.6 km/sa

(link)

Link düzeltildi...

Geri