Scudo Sports

Strava günlüğünüz...

@Behram Belek

Hocam bu konuda performans paylaşılmıyor ki zaten rota paylaşılıyor. :)

• Beğen
Tepkiler: Cem Ç
Scudo
Merhaba, konuyu yeni farkettim. Ayağım alışsın diye, anlatacağım pek birşey olmasa da, iki gün önceki son antrenmanımı paylaşayım.

(link)

Kızımın voleybol maçları ve benim de işlerim nedeniyle iki hafta kadar bisikletten uzak kalmıştım. Bu süre beni epey etkilemiş sanırım. Bu kısa mesafeye oranla, iki hafta önce tek çıktığım Bostancı-Göçbeyli antrenmanım daha az yorucuydu. Strava'daki nabız ortalaması da durumu gayet iyi anlatıyor. O sabah erken kalkamadım, bu nedenle de grubu kaçırdım. Eve birbuçuk saat sonra dönme sözüm de işin içine girince, mesafeyi kısa tutmak zorunda kaldım. Hep derdim 'sabah dinlenik nabız düşük değilse, o gün antrenman yapma' diye ama bir de bunu deneyerek haklı olduğumu görmüş oldum.

• Beğen
Alıntı yapan arkadaşlardan yazdıklarımı ciddiye alanlar olmuş. 35 - 40 ortalamanın ne demek olduğunu gayet iyi bildiğimden geyik olsun diye yazdım :) Ben de bisiklete MTB ile başlamış biri olarak düzde kendi pedallamamla max. 43 - 45 gibi hızların üzerini görememiş biriyim. Sonrasında zaten nefesiniz kalsa bile pedal boşa dönmeye başlıyordu. Forumda ısrarla MTB ile yol kıyaslaması yapılıp yolun ciddi fark yaratmayacağı iddia edildiğinden muhabbetine yazdım :) Dediklerimde ciddi değildim. Şahsen 28 inç 700 * 35 c lastikli tur bisikleti ve 48 - 11 max. dişli oranlarıyla 25 üstü her ortalamamda mutlu oluyorum :)

@berkant kızık

1.4 km son kmler yalnız stravayı son kmlerde açarım. önemli olan finishe giderken kondusyonun bitmemesi...

Güzel bir hafta sonu geçirmek isterseniz çok sağlam bir rotadır. Ara sıra yaparım bu rotayı. İstanbul'un betonlarından uzaklaşmak isteyenler için paha biçilemez bir turdur.

https://i.hizliresim.com/Wr7ga4.jpg

Turdan bir kare :

https://i.hizliresim.com/AY1nPq.jpg

Bu da benden olsun mtb ile kısa bir tur...

(link)

saat 5 de km saatini taktırdım saat 8 de eve geri döndüm ya km saati yanlış yada ben ipin ucunu kaçırdım 100 kusur olmuş

akşam fenerbahçe pendik git gel sonra üstüne dragos oradan geri gel kadıkoy yaptım.

olsa olsa 50 + olmuştur sanıyordum

runkeepera kayıt ettım etmedıklerım de çok fazla stravaya dönüşte son kmlerde yukledım artık tukenmek uzereyken bu kadar duşuk çıktı ortalama kısa mesafe aldım evet son kmler de kayıt yapmaya devam :evil:

https://i.hizliresim.com/b46jLV.jpg

Sarj sorununu halledersem çıkar çıkmaz açıcam gpsi :kahve:

(link)

Arka aktarıcının küçük bir ayarı için Delta'ya uğra, ofisten gelen telefonlara bak derken "konsantre" ve istediğim uzunlukta bir biniş olamadı ama, binmemekten iyidir.

(link)
(link)

Dün Ali Demir kardeşimle yaptığım antrenman. 3192 metre tırmanış. Nerdeyse tek seferde Uludağ ve Kartepe'yi tırmanmaya benziyor :)

(link)

• Beğen
Tepkiler: F.Yıldırım
@kadireskici

185 km de 3 bin rakim ile 45 km de 3 bin rakim arasindaki farki soylemeye gerek yok umarim :)

Ayrica 210 watt ile eger 45-50 kilo degilseniz :) uludag ve kartepeye yurume hizinda cikarsiniz :)

Bunlar isin esprili tarafi guzel bir tur olmus.dun buna benzer konuyu konusmustuk Eskisehir Ankara dumduz yol derler stravadan bakinca 1700 metre rakim alindigini gordum :)

stravanın kısayolu telefondan yanlışlıkla silinmiş yolda ara ara bulamadım androidden anlayan varmı kadlrııp bırdaha yukledım netten yolda yıne kısayolu bulamadım menude :eek: boşa gitti bugunku antrenman :confused:

@Ferhat Köse

2004 de erzincana askere gitmiştim. denize uzaklığına bakılırsa evet rakımı yuksek 1600 rakım, yalnız her yer dümdüz yoldu:in:

@Raşit S

ben direk bilgisayardan print screen ile aldım. ama mutlaka siteye girilmesi gerekiyor bu şekide grafiği görmek için.

@Ferhat Köse

powermetre olmadığı için bu değerler tahmini zaten ama çok şükür hem uludağa hem de kartepeye tırmandım ve yürüme hızında değildi :)

• Beğen
@kadireskici

Benimki espriydi zaten kartepeyi gormedim ama uludag 2:20 teker donus 2:50 toplam sure yurumeden hizli farkindayim :)

Konu canlansin diye mesaj atmistim umarim yanlis anlasilmiyorumdur.ayrica 800 ortalama hizli ucak kayitlariniz da supermis :)

@Raşit S

Mavic pedallar belli bir yıla kadar Time pedalların aynısıydı. Sanırım 2015 modelleri farklı olacak. Emin değilim. Bu model de öyle mi diye bakın derim.
Shimano ve Look'dan çok çok daha iyi olduğunu söylüyorlar. Aynı Speedplay gibi, bi alan başka marka pedal kullanamıyor.

https://i.hizliresim.com/LovAkj.jpg

runkeeper sağolsun kitlendi kapandı son kmlerde açabildim onu da koşu olarak kayıt etmiş :eek: stravaya gpx yükledim burada da farklı göründü ortalama...

(link)

Ek: Konu sahibi Gökhan bey mazur görsün, burada Raşit bey'e bi gönderme yapayım.

@Raşit S
Forumda yazdığı mesajı önemsiyerek okuduğum ve dikkate aldığım birkaç kişiden birisin. Bisiklet anlatım şekli ve farklı tarzda yazıların için eline sağlık. Ankara'dan selamlar.

konu sahibi mazur görsün runkeeper connect hatası veriyor ne var ne yok ekran görüntüsü aldım başka konuda stravamı yapıcam kendim en sonunda hepsi hata veriyor bu aralar :kahve:

https://www.bisikletforum.com/f33/kadikoy-bostanci-basibuyuk-aydos-pendik-donus-142696/

strava linki yerine ekran görüntüsü alabildim

çünkü connect hatası verdi runkeeper

gpx dosyası da yuklenmemiş internete telefondan da dosyayı bulamadım runkeeper da gpx kayıtları internete yuklenmeden telefon içinden alınsa oradan bılgısayardan stravaya atıcam da bakalım bulamadım halen :D

Bugün ne kadar bisiklet sürdün böllümüne yazmıştım, ama asıl ait olduğu yer burasıydı:
"Düzenli antreman meyvelerini veriyor amatör ruhum mutlu oluyor:
Sabah saat 6, yer yer yüksek rüzgar, yağmur, trafik lambaları, bir adet ufak kaza...
59 km, mola yok, 28 küsur ortalama hız.
(link)
"
@Raşit S

Personal Record, yani kişisel rekorunuz anlamına geliyor Raşit Bey.

@Raşit S

Doğrusu segmentlere bağlı olarak bu 60-70 km yapanları değerlendirmek gerekiyor. Ama Türkiye den örneklersek çoğunluğu arabasına ya da motoruna atlayıp stravayı açan "çok zeki" yaratıklar diyebiliriz.

hayret kom yapmışım :D (link)

yol çok sakatdı downhill diye geçiyor zati yol bisikleti ile bu kadar o yolda:evil:

https://i.hizliresim.com/voN83z.jpg

al işte (link) burdada 82 km yapmışım yokuş yukarı :D stravada kafayı yemiş km saati de 88 göstermişti bir ara aynı yerlerde.

• Beğen
Tepkiler: Kadir Eskici
Geri