(link)
Arkadaşlarımın düzenlediği bu etkinlikte ben de yer alacağım. Dileyen veya o tarihte yolu düşenleri hem etkinliğe hem de tanışmak için aşağıda belirtilen mekan beklerim. Gelmeyi düşünürseniz buradan haber verin. görüşmek üzere..
Etkinlik Duyurusu:
ETKINLIK TARIHI 27 MART PAZAR
SCI-FI , COMICS, COSPLAY EVENT
Cok sevgili bilim kurgu ,cosplay ve comics severler;
Sizlerinde katkıları ile bilimkurgu, cosplay, comics ve bunlar ile ilgili kolleksiyoncuların bir ara gelecegi inanılmaz bir gün düzenlemeyi düsünüyoruz..
Etkinlik kadıköy Dorock XL yapılacak olup saat 16:30 da konular ile ilgili kolleksiyoncu ve dükkanların katılacagını düsündügümüz GARAGE SALE ile baslayacak..burada cok geniş ve rahat bir ortamda satmak istediginiz parcaları sergileyebileceksiniz..ayrıca satın almak veya takas etmek istediginiz parcaları yakından görme fırsatını yakalayabileceksiniz..
Daha sonra 20:30 civarında etkinligin kostumlu eglence kısmı baslacak..Mekan bizlere kostumlerimizi giyebilecegimiz kulis ve vestiyeri ücretsiz olarak temin edecek..sevdigimiz filmlerin müzikleri ve dev ekrandaki görüntüleri ile birlikte eglenceye baslayacagız..bu saatlerde Dorock XL in Star wars cantinaya,Gotham sehrine veya fantastik bir evrene dönüsecegine inanıyoruz..niyetimiz stormtrooperlar,süper kahramanlar, uzaylılar , fantastik yaratıklar v.b filmlerde dergilerde gördügünüz karakterler ile fotograf cektirme ve canlı görme sansı yakalayacagız..bu sürecte herkesin katılımını bekliyoruz herkesin imkanı dahilinde bir kostüm veya minimum sevdigi karakter veya film ile ilgili bir aksesuar bulundurmasını ambians için rica ederiz..ayrıca Dorocktan makyaj ve basit kostum destegi almada planlar arasında..bu sürec içinde organizasyonun ve sizin sececegin en iyi kostümler sahneye cıkıp sizlerinn begenisine ve alkıslarına sunulacak.
Saat 22:30 civarı sahneye müzik grubu cıkacak ve bu kostüm partisine en sevdiginiz cover sarkılar ile renk katacak ayrıca daha önce sizlerden begeni almıs kostümler bu sarkılar eşliginde sahne de yer alabilecek..
Etkinlik gecenin gec saatlerine kadar devam edecek.
DOROCK XL çok büyük ve izole bir mekan olmasından ve ayrıca son derece becerikli kalifiye kadrosu bulunmasından dolayı etkinligin inanılmaz bir atmosferde geçecegi ve unutulmaz anılar , fotolar ile ölümsüzleşecegi ayrıca garage sale ile kolleksiyoncular ve meraklıların karsılıklı bulunmaz parcalar ile evlerine dönecegine inanıyoruz.
Etkinlige katılmak isteyen kişi ,klüp,dernek veya firmalar benim ve Balkan ile irtibata geçebilirler..
Not: etkinlik tamamen aynı hobi ve ilgi alanlarından keyif alan insanların bir araya gelmesi için düsünülmüstür..hiçbir ticari kaygı ve kazanc için yoktur..bu yüzdendirki siz degerli hobitaşların ilgi destek ve önerilerini bekliyoruz...
Ayrıca etkinligin mükemmel ve unutulmaz olması için simdiden nasıl bir kostüm giyerimi düsünmenizi rica ederiz...