Scudo Sports

Star wars figür/vb koleksiyonerleri buraya!!

Eyvallah abi. 3 senedir bu koleksiyonu yapıyorum. Bu arada, başlığı yeni gördüm görür görmez de paylaşayım dedim.

• Beğen
Tepkiler: Kerem Özbayrak
Scudo
Bende de fi tarihinde Burger King'den aldığım minik bir Millenium Falcon'um var, o da figürden sayılıyor mu acaba? :)

• Beğen
@Mehmet Altuğ önemli olan figür değil, ona kendinizce verdiğiniz değer :) Diğer türlü olsa hepimiz atalım figürlerimizi çöpe çünkü piyasada muazzam güzellikte parçaları toplayabilen ve sergileyenler var ki bir çoğunun yanına bile yaklaşamıyoruz :) Siz de hoş geldiniz bu arada

• Beğen
Tepkiler: mustafa ç
(link)

Arkadaşlarımın düzenlediği bu etkinlikte ben de yer alacağım. Dileyen veya o tarihte yolu düşenleri hem etkinliğe hem de tanışmak için aşağıda belirtilen mekan beklerim. Gelmeyi düşünürseniz buradan haber verin. görüşmek üzere..

Etkinlik Duyurusu:
ETKINLIK TARIHI 27 MART PAZAR

SCI-FI , COMICS, COSPLAY EVENT
Cok sevgili bilim kurgu ,cosplay ve comics severler;
Sizlerinde katkıları ile bilimkurgu, cosplay, comics ve bunlar ile ilgili kolleksiyoncuların bir ara gelecegi inanılmaz bir gün düzenlemeyi düsünüyoruz..
Etkinlik kadıköy Dorock XL yapılacak olup saat 16:30 da konular ile ilgili kolleksiyoncu ve dükkanların katılacagını düsündügümüz GARAGE SALE ile baslayacak..burada cok geniş ve rahat bir ortamda satmak istediginiz parcaları sergileyebileceksiniz..ayrıca satın almak veya takas etmek istediginiz parcaları yakından görme fırsatını yakalayabileceksiniz..

Daha sonra 20:30 civarında etkinligin kostumlu eglence kısmı baslacak..Mekan bizlere kostumlerimizi giyebilecegimiz kulis ve vestiyeri ücretsiz olarak temin edecek..sevdigimiz filmlerin müzikleri ve dev ekrandaki görüntüleri ile birlikte eglenceye baslayacagız..bu saatlerde Dorock XL in Star wars cantinaya,Gotham sehrine veya fantastik bir evrene dönüsecegine inanıyoruz..niyetimiz stormtrooperlar,süper kahramanlar, uzaylılar , fantastik yaratıklar v.b filmlerde dergilerde gördügünüz karakterler ile fotograf cektirme ve canlı görme sansı yakalayacagız..bu sürecte herkesin katılımını bekliyoruz herkesin imkanı dahilinde bir kostüm veya minimum sevdigi karakter veya film ile ilgili bir aksesuar bulundurmasını ambians için rica ederiz..ayrıca Dorocktan makyaj ve basit kostum destegi almada planlar arasında..bu sürec içinde organizasyonun ve sizin sececegin en iyi kostümler sahneye cıkıp sizlerinn begenisine ve alkıslarına sunulacak.

Saat 22:30 civarı sahneye müzik grubu cıkacak ve bu kostüm partisine en sevdiginiz cover sarkılar ile renk katacak ayrıca daha önce sizlerden begeni almıs kostümler bu sarkılar eşliginde sahne de yer alabilecek..
Etkinlik gecenin gec saatlerine kadar devam edecek.

DOROCK XL çok büyük ve izole bir mekan olmasından ve ayrıca son derece becerikli kalifiye kadrosu bulunmasından dolayı etkinligin inanılmaz bir atmosferde geçecegi ve unutulmaz anılar , fotolar ile ölümsüzleşecegi ayrıca garage sale ile kolleksiyoncular ve meraklıların karsılıklı bulunmaz parcalar ile evlerine dönecegine inanıyoruz.
Etkinlige katılmak isteyen kişi ,klüp,dernek veya firmalar benim ve Balkan ile irtibata geçebilirler..

Not: etkinlik tamamen aynı hobi ve ilgi alanlarından keyif alan insanların bir araya gelmesi için düsünülmüstür..hiçbir ticari kaygı ve kazanc için yoktur..bu yüzdendirki siz degerli hobitaşların ilgi destek ve önerilerini bekliyoruz...

Ayrıca etkinligin mükemmel ve unutulmaz olması için simdiden nasıl bir kostüm giyerimi düsünmenizi rica ederiz...

Harika bir organizasyon, yazıyı okurken kendimi ABD'de hissettim :) Malüm, Türkiye'de bu tür faliyetler fazlayapılmıyor. Gelmeye çalışacağım. Bu arada, bu yazıyı Facbook'ta figürler uğraşan grubumuzda da paylaşıp, onları da etkinliğe davet edebilir miyiz? Hepsi büyük büyük adamlar geleceklerinden eminim :)

• Beğen
@jeodemp Selamlar, facebook da aslında bir çok grupta paylaşıldı. Sizin bahsettiğiniz gruplar hangisidir? ve tabi ki paylaşabilirsiniz. Kişi sınırlaması yoktur.

''Bir Figürcü'nün Facebook Rehberi'' fazla kişi sayısı yok (250-300) kişi ama koleksiyonları çok sağlamdır. Az önce paylaştım, o tarihe kadar da ara ara paylaşacağım. Şimdiden çok heyecanlandılar. Böyle bir etkinlik düzenlediğiniz için teşekkürler.

@jeodemp O gruba üyeyim. Daha önce paylaşılmış olabilir grupta. Benim en çok zaman geçirdiğim gruplar

(link)

(link)

büyük ihtimalle bu gruplarda karşılaştık daha önce

Sormayı unuttum satış için herkese yetecek yer var mı? Üç beş figür buldum satmayı düşündüğüm. Kira ödenecek mi standlar için. Giriş ücretli mi?

@Burcuu Herkese yer olmayabilir. Masa sahibi olanların dışında satış yapacaklar mekanda istedikleri gibi satış yapacak gibi gözüküyor şu an. yani herhangi biriyle takas veya satış işini yapabilirsiniz. Bunun dışında etkinlikte hiç bir şekilde hiç bir şeye para, kira vs ödemesi yapmayacaksınız. En kötü benim masamda sergilersiniz figürleri.

• Beğen
Tepkiler: Burcuu
Teşekkür ederim ^__^
Siz kostümlü mü geleceksiniz ??

@Burcuu Açıkçası o kadarını yapmayacağım ama benim ufaklığın darth vader kostümü ve kılıcı var. Onu ortaya atacağım :) Ben de star wars ile ilgili tişört gibi bir şey giyerim.

• Beğen
arkadaşlar selam. çok iyi bir STAR WARS koleksiyoncusu olma yolunda ilerliyorum. Aranıza yeni katıldım. Eğer halen forumdaysanız yazışmak, paylaşımda bulunmak çok isterim. Koleksiyonumdan bikaç fotoğraf paylaştım.

Dosyalar

• IMAG0432.jpg
    IMAG0432.jpg
    107 KB · Okunma: 34
  • IMAG0626.jpg
    IMAG0626.jpg
    54,7 KB · Okunma: 33
  • IMAG0764.jpg
    IMAG0764.jpg
    55,2 KB · Okunma: 33
@R2D23PIO Hoş geldin, guzel ama bir o kadar da hastalik derecesinde bir işe bulaşmışsin :) hayirli olsun. ara ara aldigin parcalari buradan paylas lutfen. selamlar

@R2D23PIO özellikle 6 inç'lik black series takip ediyorum. firsat oldukca kotobukiya artfx 1/10 ve 1/7 bunlarin disinda 3.75lik begendigim parcalar. bu aralar elden cikariyorum bazi 3.75leri. evde yer sorunu var :)

son zamanlarda topladiklarim ve koleksiyonun bir kisminin fotolari

20160217_235741.jpg 20160319_133359.jpg 20160402_003336.jpg 20160630_213407.jpg 20160620_205552.jpg
20160612_005045.jpg

• Beğen
Tepkiler: R2D23PIO
@Kerem Özbayrak kotobukiya arşivin gayet iyi. bende bu hafta başladım ilk kotobukiya setimi aldım. (R2D2 & C3PIO) ürün gelince paylaşırım. Amazon'dan aldım. Türkiye'deki fiyatın yarısına aldım. Sen ürünleri yurtdışından alıyosun sanırım. Çünkü paylaştığın ürünlerin çoğu burda satılmıyor. Elinden çıkarmak istediğin figürler hangileri? yalnız ben kutusu iyi durumda olan açılmamış ürünleri tercih ediyorum. Seninde arayıp bulamadığın ürünler var mı? (Black Series'de özellikle) ..

Bende bikaç resim paylaşıyorum. Daha sonra daha ayrıntılı resimler paylaşırım.

Dosyalar

• IMAG1138.jpg
    IMAG1138.jpg
    97,7 KB · Okunma: 24
  • IMAG1150.jpg
    IMAG1150.jpg
    98,2 KB · Okunma: 25
  • IMAG1305.jpg
    IMAG1305.jpg
    55,1 KB · Okunma: 24
  • IMAG1391.jpg
    IMAG1391.jpg
    61,7 KB · Okunma: 25
  • IMAG1392.jpg
    IMAG1392.jpg
    111,7 KB · Okunma: 24
  • IMAG1393.jpg
    IMAG1393.jpg
    82,1 KB · Okunma: 25
  • Beğen
@R2D23PIO Ürünlerin neredeyse tamamına yakınını yurt dışından aldım. Daha ucuz olmasının yanı sıra Türkiye'ye gelmeyecek figürleri de alabiliyorum. Elimdeki kapalı açılmamış olan bir çok figürü sattım. Şu an 2-3 tane kapalı black series, 3 tane Force Awakens ve 1 tane Emperriors Royal guard figürü kaldı. Hepsi 3.75

Toplamaya devam..

14288195_1650392061956628_2056491702_n.jpg 14334556_970890169700068_701493737_n.jpg 14360091_535224123337802_36936190464622592_n.jpg

• Beğen
@jeodemp Marvel serisine hiç girmek istemiyorum ama çok başarılı figürler bunlar da. Güzel günler de sergile

Geri