Star Wars Koleksiyonu yapan arkadaşlar fotograflarınızı paylaşırsanız sevinirim. Kendi koleksiyonumdan örnek fotografları inceleyebilirsiniz. Selamlar..
Facebook'daki fotolar için (link).
Instagram fotoları için (link).
@silenceforme Teşekkür ederim @Nuri L. Rahman hocayı biliyorum, benim koleksiyon Rahman hocanınkinin yanında devede kulak kalıyor Kendisi dünyanın en büyük 2. Star Wars koleksiyoncusu @Emrah ONAN Emrah hocam sen kurtarmışın kendini,ben battım inan @mustafa ç Teşekkürler Mustafa, insanın gözü dönünce böyle oluyor işte
@Hakan Kök Lego dünyası gerçekten bu figürlere/parçalara oranla çok pahalı. Legonun herhangi bir konu için ürettiği parça/çeşit sayısı da çok Başetmek için çok ciddi bir bütçe ayırmak gerek Siz de ufaktan başlayabilirsiniz ama koleksiyonunuzu büyütme isteğiniz her geçen gün artabilir.
oo bi bomba konu daha bugün bende de var bir sürü figür falan da sadece Star Wars değil. 7-8 tane var Star Wars sanırım. Bir tanesini hemen paylaşayım hatta
@antecurs SWG ve SWTOR oynamışlığım var galaxies 3 sene falan oynadım da TOR hiç sevmedim bir kaç ay sadece. galaxies teki arkadaş ortamı müthişti dünyanın her yerinden arkadaşlarla heroic lere girmeyi özledim valla şimdi sözü geçince hele spaceship lerimide özledim bizimde galaxies de evimiz vardı orada koleksiyon yapardık
Sabah radyoda bir haber duydum, aklıma o geldi:
9 eylül üniversitesi öğrencileri en yakın jedi tapınağının milyarlarca ışık yılı uzakta olduğu gerekçesi ile okula jedi tapınağı açıtrmak için imza toplamışlar ve 3500 küsür imza da bulmuşlar