Scudo Sports

Star wars figür/vb koleksiyonerleri buraya!!

Scudo
Bende sadece bir tane kötüsünden darth vader var paylaşmaya utandım :) nazar değmesin çok güzel koleksiyon :)

• Beğen
Tepkiler: Kerem Özbayrak
Rahman Altın diye bir abimiz vardı efsane bi' koleksiyonu vardi muhtemelen biliyorsunuzdur ama bilmiyorsanız bi' göz atın derim ben.

• Beğen
bende baslamıstım sonra vazgectim :) star wars hayranlığı devam ediyor tabi gönüllerde ^^ may the force be with you

• Beğen
@silenceforme Teşekkür ederim :)
@Nuri L. Rahman hocayı biliyorum, benim koleksiyon Rahman hocanınkinin yanında devede kulak kalıyor :) Kendisi dünyanın en büyük 2. Star Wars koleksiyoncusu
@Emrah ONAN Emrah hocam sen kurtarmışın kendini,ben battım inan :)
@mustafa ç Teşekkürler Mustafa, insanın gözü dönünce böyle oluyor işte :)

• Beğen
Tepkiler: Emrah ONAN
Bir de LEGO'nun setlerini alsanız 10 numara olur harika gerçekten. Heveslendim şimdi ben de :)

• Beğen
@Hakan Kök Lego dünyası gerçekten bu figürlere/parçalara oranla çok pahalı. Legonun herhangi bir konu için ürettiği parça/çeşit sayısı da çok :) Başetmek için çok ciddi bir bütçe ayırmak gerek :) Siz de ufaktan başlayabilirsiniz ama koleksiyonunuzu büyütme isteğiniz her geçen gün artabilir.

• Beğen
Tepkiler: Hakan Kök
Koleksiyon olmasa da birkaç tane film figürü var evimde :) Bir ara ben de paylaşayım :)

oo bi bomba konu daha bugün :D bende de var bir sürü figür falan da sadece Star Wars değil. 7-8 tane var Star Wars sanırım. Bir tanesini hemen paylaşayım hatta :)

@antecurs
Teşekkürler..Yıllar önce SWGTOR oynamıştım diğer star wars galaxies'i bilmiyorum.

@evrim bilgen
Güzel parçaymış sizinkisi de. ben ağırlığı star wars'a verdim. diğer türlü başedemiyorum. her şeye saldırmış gibi oluyorum :)

@Kerem Özbayrak Teşekkürler, sizinki de pek bir takdire şayan ama :)
ocağıma incir ağacı dikmiştim bir ara resmen. Şimdi daha sakinim :D

@evrim bilgen
Arada paylaşın hocam diğer parçaları da. Güzel oluyo izlemek :)

@antecurs SWG ve SWTOR oynamışlığım var galaxies 3 sene falan oynadım da TOR hiç sevmedim bir kaç ay sadece. galaxies teki arkadaş ortamı müthişti dünyanın her yerinden arkadaşlarla heroic lere girmeyi özledim valla şimdi sözü geçince :) hele spaceship lerimide özledim :) bizimde galaxies de evimiz vardı orada koleksiyon yapardık :D :D :D

Sabah radyoda bir haber duydum, aklıma o geldi:
9 eylül üniversitesi öğrencileri en yakın jedi tapınağının milyarlarca ışık yılı uzakta olduğu gerekçesi ile okula jedi tapınağı açıtrmak için imza toplamışlar ve 3500 küsür imza da bulmuşlar :D

kaynak: (link)

tamamda geç kalmışlar :D o yaştan sonra ağaç eğilmez, midikloryanlar hiç eğilmez :D

• Beğen
Tepkiler: Antecurs
@Emrah ONAN Luke 18-20 yaşlarında başlamıştı eğitimine:)

@antecurs
Luke çok ciddi bir istisna hocam. Her padawan'dan aynı başarıyı beklemek minik jedi'lere haksızlık olur :)

Luke o yaştan sonra başladı da ne oldu, gitti babasına isyan etti

Geri