@eren konu seçeneklerini 2 markaya kadar düşürmen çok iyi olmuş
aktif pedalla baya ilgilisin sanırım. trek bayisi de ortaköyde. senin yerinde olsam sıradaki hedefim modelleri canlı görmek olurdu. bir bisikletin fotoğrafını görmekle onu vitrinde görmek, hatta dokunmak apayrı şeyler. ben cerveloyu internette sayısız kez görmüştüm, ama vitrinde görünce aşık olmuştum ve almaya karar vermiştim.
senin için de görüntü önemli, hoşuna gitmesi önemli anladığım kadarıyla. ben de öyle biriyim mesela.
eğer istanbuldaysan kesinlikle 1 gününü buna ayır ve beşiktaşa git, aktif pedala ve trek bayine git. canlı canlı gör, dokun. satıcılardan bilgi al.
zaten satıcılar senin bu konuda ön araştırmalı geldiğini gördükçe, senin ciddi olduğunu gördükçe senle daha iyi ilgilencektir.
ben de bisiklet alma arefesinde istanbuldaki tüm bisikletçileri gezmiştim (ciddiyim)

ortaköy trek bana, bisikleti onlardan almam durumunda ücretsiz bike fit hediye vaadi vermişti. bu çok güzel bir hediye mesela. adamlarda retül var biliyosundur.
bilgisayar başındaki araştırman bence tamamlanmış, faaliyete geç
------------------
bişey daha, bakırköy aktif pedaldaki bora abinin, senin ciddi olmanı anladığında sana model denettirebileceğini de düşünüyorum. o mağazanın önünde bisiklet test etmek için çok uygun bir parkur var. sana uyumlu beden varsa eğer ellerinde denemen harika olur (genelde S ve M kadroları oluyor ellerinde)