Scudo Sports

Specialized Kullanıcıları Kulübü

Scudo
@sefaimanci zincirin ruble ve aynakoldaki pozisyonuna bakarak. Zamanla alışırsınız.

• Beğen
Tepkiler: sefaimanci
@sefaimanci viteslerin gostergede olmamasi cok sorun degil.Zaten kullandikca alisacaksiniz ve icgudusel olark vites degistirmeye baslayacaksiniz.

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: sefaimanci
@orcundu öneririm, specialized comp disk kullanyorum. Sabit maşadan şaşmayın. Disk fren şart değil. Çok yoğun tur yapmayacaksanız, yarış bisikleti öneriyorum.

Tarmac SL4 almayı düşünüyorum,şuan venge var fakat bu da duracak.Kullanan ve tavsiyesi olan var mı ?

Specialized sirrus comp disc

@Erkin Kalender Merhaba Venge ile arasında ne gibi bir fark olabilir? Bilmediğim için soruyorum. Yani venge'de eksik gördüğünüz ne var?

Dosyalar

• IMG_4082.JPG
    IMG_4082.JPG
    209,2 KB · Okunma: 77
  • IMG_4082.JPG
    IMG_4082.JPG
    209,2 KB · Okunma: 66
  • Beğen
Tepkiler: Groims
Specialized secteur sport kullanıcısıyım. Var mı sorularınız?

@erdsde Gramaj farkı dolayısıyla, tırmanışta ağır, düz yolda ivmelenmesi ve aerosu daha iyi olabiliyor.

• Beğen
Tepkiler: erdsde
Emektarimla,izmir seyahatimizden bir poz..o da cok ozlemis ben de
a1a7d144a64dc0e807d61542bb4332dd.jpg

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bisikletim.jpg Benim de bisikletim specialized, onu çok seviyordum ama bu işten anlayan bir üstat "uzun tur yapamazsın bununla" deyince soğudum.bisikletim.jpg

Sirrus Elite Disc almak istiyorum bazı arkadaşlar o paraya değmez dediler bisiklet konusunda yabancıyım yardımcı olursanız sevinirim tavsiyelerinizi bekliyorum...

@mzincir Sirrus Elite modelleri geçen seneye kadar fiyatına göre şahane bisikletlerdi. Fakat kur değişikliğinden en çok etkilenen markalardan birisi olduğu için bir yıl içinde inanılmaz zamlandı. Kadro kalitesi ve işçilik çok iyi olsa da bu fiyat aralığında başka seçeneklere de bakmanızı tavsiye ederim bende.

• Beğen
Tepkiler: mzincir
@Hkmt Aynı bisikletlere sahibiz.Başınıza kötü şey gelmeden pedallayın, çok güzel bisiklet. :srnsml:

• Beğen
Tepkiler: Hkmt
@I am the Uptown R. Teşekkürler. Rengi ve kadrosu çok hoşuma gittiği için almıştım zaten. Şimdi ikinci el 105 set buldum, bir hafta içinde değiştirip daha da güzelleştireceğim umarım. Size de iyi sürüşler.

• Beğen
Tepkiler: The UGUR
Geri