Scudo Sports

Specialized In var mı?

Scudo
Selamlar dün akşam ilk gezimi yaptım ancak tespit ettiğim net sorun lastikler. Lastiklerin çok ince olması ve bisikletin üreticisinin şehir olarak düşündüğü bir yerde yaşamamamla alakalı problem var. En ufak çakıl taşı bile cok etkiliyor. Nasıl bir değişiklikle bu sorunu giderebilirim tavsiyeleriniz nelerdir bisiklete ne uygun olur acaba? Üzerinde ESPOİR 700 * 30C lastik var. Ama eski dolma teker gibi bir etkisi var...

@El.Kirca lastik basıncı minimum değerlerine yakın tutup deneyin. Alışamazsanız bayinizle iletişime geçip takabileceğini maksimum lastik genişliğini öğrenin.

Bisikleti ağırlıklı olarak stabilize yollarda kullanacaksanız biraz sıkıntı var.

• Beğen
Tepkiler: El.Kirca
@El.Kirca benimde lapierre 600 var biskmletimde 30c lastikler mevcut ne yazikki benimkine daha fazla olmuyor ama sizinkine muhtemelen 32 veya 35 olabilir eger sayet olmuyorsa biraz daha disli lastik takarsabiz rahat edebilirsiniz diye dusunuyorum

• Beğen
@spe07 Maalesef çamurluklardan dolayı olmayacağı söylendi hatta söksem bile olmayabilirmiş..Alışcam artık..:D

Ayarlanabilir gidon yükseltici hakkında ne düşünüyorsunuz kullanan varmı acaba? Hangi markalar kalitelidir?

@El.Kirca yani en üst seviye 30 mu takılabiliyomuş eğer öyleyse 28 lik maraton lastik takarsanız olabilir yada 32 lik gidon uzatıcı xlc tavsiye ederim ben şahsen

• Beğen
Geri