Scudo Sports

Specialized Epic S-Works M5 2005... En Son resimlerle... 10150gr!!!

@Aybars Öge Sürücü

Yani Aybarsçım.. pes yani !! Hay çok yaşa sen emi.. :p :p :p
Vur dötüne, haydi cufcuf diyorsun kısaca.. :)

SPD konusu, özellikle geçen dağ tırmanışımda, yumuşak zeminde bol bol kayarken ve ancak dengeyi normal şekilde pedaldan ivedi kurtulabilen bir ayakkabı ile sağlayabilirken, bir de SPD olsa kesin düşmüştüm duygusu yaşattı bana..

Kararsızım Sensei.. çekirgenin kafası karışık bu aralar..

Neeeee dağa mı? çıkıyoruzz.. dur ben sana özel mesaj atayım o halde ..

Scudo
Şimdi ben baya geç okudum, artık eski bir konu olduğu için bana göre...

İlk olarak ben sporcu değilim sadece hobi amaçlı ve imkanım olduğu için bu işi bu kadar detaylı yapıyorum...

Sporcu olduğum dönemde haftada 400-600km arası bisiklet binip gayet düzgün beslenip, düzenli yaşıyordum... Ama yarışlarda derece yapmak için değil onu vesile ederek haytıma, vücuduma düzen katmak için...

Daha sonra bir sakatlık ve yarışamıyorum şuan... Ve hala hobi olarak biniyorum bisiklete mesleğim de BİSİKLET, yaşantımda BİSİKLET. Hafiflik benim için performans beklentisi değil sadece hobi... Bütçem yetiyor ise neden sahip olmayayım üstelik binebiliyorken...

Şimdi biri diyecek hakkını verebiliyor musun? Benim cevabım ise ; valla bisiklet benim olduğuna göre ben ne kadar biniyor isem hakkı o kadardır...

Onun dışında topladığım hiç bir hafif kapsamındaki bisiklet yarış donanımı içermedi sadece yarışmak için değil sokaklarda keyif ve hafif hafif gezmek içindi...

Burdan da haber vereyim orta vadeli bir dönem içerisinde gene iddalı bir bisiklet ile karşınızda olacağım...

Sevgile selamlar bol pedallı günler...

• Beğen
Tepkiler: Piskiletci
Mesajınızı okudum Hasan Çağrı !

Bu bisiklet coktan satılıp parcalandı,biraz konuyu inceleseydin cevabını alırdın...

Vay be sene 1900eski delinin tabiriyle ha Kadir usta :)

@kadirusta

Vay vay kadir abi ne gezer o sende..:)

Yok ya bende yeni sandım kadir abi hiç dikkat etmemişiğim tarihi.. :)

Daha ne olsun. Kazasız belasız sağlıklı sürüşler :)

Geri