Scudo Sports

Specialized Epic S-Works M5 2005... En Son resimlerle... 10150gr!!!

@BuRroM

Amagençlsiz böydiynızbi iannfln çıkar Bakldaroluğu gnişaçılı obhektifim olduğu için komple çekemiyorum havada gösterecek şekilde ama onuda çcem en anda inş...

Scudo
Sana inanıyoruz inanmayanlarda parçaların ağırlığını araştırsın...

@Hasan Çağrı

Burda ne yazıyor anlayamadım :)

Hayırlı olsun bu arada yeni parçalarınız..

@SoldieR52

Bende pek anlamadım ama Atölyem dar olduğu ve geniş açılı objektifim olmadığı için bütün bisikleti ve teraziyi aynı anda net gösteremediğimi anlatmaya çalışıyordum orda :)

@esinticaner52

Darısı başınıza...

Hasan ıhh desen 9 lu kilolara ineceksin sabırsızlıkla bekliyorum,Kapadokya'ya geliyormusun?

Zafer abi biraz maddi biraz da şsel sebeplerden dolayı kapadfokyada yokum ama salı günü Bursadayım dersten sonra Penpe çarşıya gelicem inş. yerinide öğrendim orda görüşürüz...

9lu kilolara inicem evet ama kışı bulucak gibi...

@Hasan Çağrı
kim once inicek bakalim
inen olsun bizim olsun...

@murty

Önce inemek istesem bisikleti toplamam Eylülden bu yana uzamazdı zaten... Acelem yok ... İstesem yarına bile 9kg larda foto lu ağırlık yollayabilirim ama kullanmak istediğim malzemeler olmaz içime sinmez.... Ben malzemeleri içime sinerek özenle seçerek kullanmak taraftarıyım...

Bu arada bugün Polenezköyde XC parkurunda bir kaç tur attık İzzet beklediğimden çok daha iyi performans verdi... Dt maşa oldukça iyi çalıştı ve göz doldurdu açıkçası ama siz siz olun Polenez parkuruna Maxxis Maxxlite310 larla girmeyin :D

• Beğen
Tepkiler: fatihgüven
iste bende onu soyluyorum zaten sinmeden olmaz diye diye sabahtan beri Japon sitelerinde parca ariyorum ..hayirlisi bakalim ::)

Ama böyle iyi oluyo bir yandanda sıkıldım sitelerde corç'un maykıl'ın topladığı hafif bisikletlerden... Birazda Hasanlar, (sanırım) Muratlar, Zaferler, Şölenler olsun dimi?

Hasan bu işe ruhunu koyduğun belli.
Bi nazarlık tak o bisikletin üstüne, nazar değmesin;)
Harika bir bisiklet toplamışsın.

(geç bi mesaj oldu ama olsun)

Hakikaten böyle bir bisiklete nazarlık şart Çağrı!!!
NAZAR DEĞMESİN İzzet'ine...Güle güle kullan...Senin deneyimlerinden faydalanarak bende sabit kadrolu hafif bir bisiklet yapmak istiyorum...

İstediğim gibi cam ve ufak bir nazarlık bulamadım elinde olan arkadaşlar yollarlar ise selenin altına takmayı düşünüyorum...

bisikletin cok güzel güle güle kullan ilerde bende tam ametisörlü bir kadroya gecmeyi düşünüyorum ben mtb kullanıyorum sana ve tüm bisiklet kullanıcılarına iyi pedallar

Geri