güzel bisikletin 1 resimini koymak çok mantıksız.biliyorsunuzki her okuyan daha ayrıntılı fot isticektir.en azından yandan tamamiyle güzel resim çekseniz o bile yeterli.
Hehe, beni yanlış anladınız.Türkiye de DH yarışı yapılıyormu?Kablolu km/saat bu kadar üst sevıye malzemelerın içerisinde sönük kalmış, kablosuz daha çok yakışır bence. Ayrıca kullanım ve montaj bakımından daha rahat edeceğinizi düşünüyorum...
hehe buda bu yoruma alacağım en mantıklı cevap her çift amortisörlü bisiklet konusunda ''bu seni yorar en iyisi bunu sat sabir kadrolu bişey al '' diyen birileri mutlaka olur bunlardan biri ben olayım dedim maksat gelenek bozulmasın
onun dışında bisiklete yorum yapacak bişey bırakmamışsınız. ben specializedin takım sürücülerinin altında bile bunun gibisini görmedim görüşmek üzere.
Güzel olmuş.Bence sana bir direct mount boğaz şart.Birde lastikleride mudy mary ile değiştirsen tam olur.3 mevsim çamur var istanbulda yazında çok iyiler.Benim big hitlede chunderlar gelmişti çamurda çok başarısızdı.Hemen eski lastiğime geçtim.Ona istinaden söylüyorum.Birde code frenler olsa tam olurdu Ayrıca Dh Fr Ağır Silahlar Bölümünde görmek isteriz detaylı fotoğraflarınla Bighitini.Burada harcanmasın xclerin yanında https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=27497&page=2 Güle güle kullan.
Sen gel biz yinede sana seni yormayacak düz ayak bir bisiklet verelim.Çift amortizörrlüüü hemide bu,yorulursun bununla spd de yok ama zevk meselesi neyse hayırlı olsun işin espürüsü olsun
Dh makinelerini özellikle incelerim gercekten cok güzel,keyifli kullanmalar dileyelim
direk mount cagrı getiriyor bi tane ayırttım kendime lastik konusunda haklısın big bettyler bile daha az çamur topluyor bunlardan. zaten az bi ömürleri kaldı chunderların bitince mudylere gecicem. evde ön arka code seti oyle duruyor elixirlardan memnumum padleri bitince o zaman degiştiririm