Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Specialized big hit 2010 DH upgrade!

Tepki
146
bisikletim için hiçbiseyden kaçınmadım, mumkun oldukca bulabildigim en saglam en kullanıslı parcaları secerek topladım.düz yol kullanımına veya all mountain uygun degil yaklaşık 19kg, sadece iniş:)

Specialized big hit fsr 2 2010 bisiklet
+
upgrade:

- Rockshox boxxer world cup 203mm maşa
- E thirteen lg1 chain guard
- Chris King head set
- E thirteen 1.5 1.1/8 converter
- Raceface atlas fr 785mm gidon
- Avid 203mm g3 rotorlar
- Specialized gösterge
- Truvativ pedallar
- Sram pg970 11-26 downhill kaset
- antreman için kendi jant setini kullanıyorum, yarış jant setim:
Chris King ön göbek, Chris King arka göbek, DT swiss FR6.1 jant

(link)

Scudo
Keşke biraz daha detay fotoğrafı ekleseydiniz.. Donanım harika görünüyor. Yarış için farklı jant setiniz varmış ancak ülkemizde malesef DH yarışları yapılmıyor. Bu jantları kullanıyor musunuz?

(link)

cep tel cekimleri haliyle:( yarın guzel bi hava olursa pro makineyle cekimlerini yapıcaz.
kendi göbekleri yetiyor, chris kingleri takıp aydosda camurlamaya kıyamıyorum:) evet ulkemizde malesef yılda tek yarış yapılıyor bu sezon için calısıyoruz aydosda bi dh yarısı duzenlemek için.Bi aksiklik olmazsa mart ayında bulgaristan dh sezonu acılıyor bulgaristana gitmeyi planlıyorum.

Bisikletiniz çok güzel güle güle kullanın yanlız o km/saat anlam veremedim ?

güzel makine keşke biraz daha fotosu olsa. hayırlı olsun

:D Abi düz yolda da kullanırsın :) hi-ten bir bisiklet kullandığını hayal ederek bin :D kanımca etkisi olur :D ayrıca muhteşem bir bisiklet abi belirtmeden geçiyordum neredeyse :)

bende herkez gibi birkac resim daha diyorum değişik acılardan

bisikletiniz çok güzel detaylı fotoğraflarınızıda görmek isteriz... :) iyi günlerde kullanın.!

tesekkurler arkadaslar, detaylı bi temizlik yaptıktan sonra detaylı fotolarını ekliycem:)

@atakibrahim

km saati aynı zamanda trip zamanı, maks hız, ortalama hız gibi verileri gösterdiğinden dh antremanlarında cok faydalı, örneğin kartepede 4 dk 20 sn yapmıstım antremanlarda 51km max hız, yarış günü 3dk14 sn 62.5 top speed yaptım yarış heyecanı işte:)

• Beğen
Tepkiler: M.Burak KARADAĞ
Gercekten Hoş Görüntüsü Var Kazasız Belasız Pedallar Dileğiyle Hayırlı Olsun :)

Herkez Gibi Bende Detaylı Resimlerinizi Beklıyorum Gerçekten Harika Görünüyor.
Kazasız Belasız Bol Yarışlar :)

Specialized farkı bu olsa gerek. Makine harika görünüyor.

Evet muhteşem canavarın yeni ve detaylı fotolarını bekliyoruz.

Geri